reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się wieczorowo.
mandziula my też mieliśmy problemy z gazami u małego, mąż jeździł do Niemiec po sab simplex ale i to nie pomagało:cool: Kuba skończył 3 m-ce i minęło jak ręką odjął. Mam nadzieję że Mikołajek nie będzie miał kolki.
sienio my też spacerowaliśmy ale chyba nie mijaliśmy żadnej mamusi z dziewczynką...
alat8 witaj i zachęcam do czynnego udziału w forum:tak:
anet15 odpoczywaj kochana.
Kubuś poszedł spać o 18, taki maruda był-byliśmy 1h na dworze i taki spompowany wrócił...Ciekawe o której wstanie.
Ja miałam prasować ale pod wieczór leń mnie opętał. Chyba obejrzę serialek i też pójdę spać. Miłego wieczorka.:-)

reklama
witam nową mamę:tak:

anet wiesz co chyba po prostu dzieci tak mają i musimy to przeczekać, Hubert też tak ma, ja tłumaczę sobie to ząbkami.

nic mi się już nie chce robić, chyba obejrzę seriala i idę spać:happy:

Witam kolejną mamę....i czekamy na coś więcej o sobie;-);-);-)
Mi też się nic nie chce....jakieś przesilenie wiosenne, czy co?:confused2::confused2::confused2:

To zgońmy to wszystko na przesilenie wiosenne bo ja też mega lenia mam i nic mi się nie chce. Zmusiłam się jednak i poszłyśmy z Mają do reala o godz.16, oczywiście Maja myślała ze na jakąś zabawkę mnie naciągnie ale się nie dałam i smutna wróciła do domu :-p:-p
Witam oczywiście nową mamusię :tak::tak:
Anet to na pewno przez ząbki nie chce jeść :tak::tak:

To zgońmy to wszystko na przesilenie wiosenne
Jestem za, tez ostatnio mam jakiegos lenia chociaz bardziej wkurza mnie ze ostatnio przez kilka dni mam sprzeczki z mezem. I to najgorsze ze z takich glupot jestem jakas poddenerwowana i wszystko mnie drazni a szczegolnie na wieczor gdzie ta wiosna i dobre samopoczucie
Mandziula ja kolek ani problemow z brzuszkiem bardzo nie mialam wiec nic ci nie doradze chyba ze tylko tyle abys miala razem z mezem duzo sil na przynajmniej 3 miesiace i aby to sie nie odbilo na waszych relacjach a o to bardzo latwo. Ja na poczatku plakalam i sie smialam dzisiaj nie umiem tego wytlumaczyc ale to jest burza hormonow no i do tego jak dojdzie zmeczenie czy problem z maluszkiem zdenerwowanie gotowe. Takze nie dajcie si:-)
Anet zycze dzisiaj lepszego dnia i aby juz te klotnie przepedzic daleko w las:-D
Nadulec ja juz nie pamietam ile moj maly mial w tym wieku nie chce mi sie sprawdzac:sorry:ale chyba ladnie wazy
Maltanka, Madzienka napiszcie o promocji na pampaersy i na mleko jaka jest w realu

Witam nowe przyszle mamy :-)

A teraz sie witam z rana dzisiaj nie ide na dwor od ponad tyg maly ma na zmiane raz czysty nosek raz zapchany wiec dzisiaj go przetrzymam. Kropel azadnych nie stosuje bo to nie cieknacy katar tylko jak jest to takie "glutki":-)Chociaz i ta pogoda dzisiaj trszke taka sobie takze jak codzien zabieram sie za sprzatanie ale najpierw jakas kawka
Wczoraj bylam u kolezanki kt nie ma dzieci i maly tak sie rozszalal ze szok. W domu zna juz kazdy kat i nic juz go tak nie ciagnie a u niej listrwe z futryny lekko naderwal(chociaz byla bardzo lekko przyklejona), wyciagajac gazety ze stojaka wiszacego naderwal (ale tez trzymal sie na slowo honoru bo w scianie skruszalo) fakt faktem mimo slabeko montazu tych rzeczy bylam lekko przerazona:-)Wrocil do domu a tu aniolek

Ostatnia edycja:
Witajcie

wczoraj było takie ładne słoneczko, a dzisiaj nie ma buu..a ja już wiosnę poczułam:-p
mały mi wstał o 5.00:crazy:nie wiem czy to go zęby męczą, czy co mu się poprzestawiało:crazy:

później może wyjdziemy na jakiś spacerek.

Marz dobra, dobra słaby montarz rzeczy, masz małego rozrabiakę i tyle:-p:-p:-p mój też zaczyna już coraz częściej włazić tam gdzie nie można.

Maltanka, Madzienka napiszcie o promocji na pampaersy i na mleko jaka jest w realu
a proszę bardzo

Witam i ja :-):-)
Mnie też trochę ta dzisiejsza pogoda dobiła bo myślałam że piękne słonko będzie :sorry::sorry:
Ale nic to wyjdę tylko do pobliskiego sklepu i ziemię muszę kupić i koniecznie dwa kwiatki przesadzić bo jak tego nie zrobię to mi zmarnieją całkiem :-:)-(
Marz to ja cię do siebie nie zapraszam jak ty takiego demolkę masz ;-);-)
Maltanka porozmawiaj ty z Hubertem na poważnie bo on cię wykończy tymi rannymi pobudkami ;-);-) Ja dzisiaj o godz.6.30 musiałam wstać żeby Maję wyszykować z mężem do przedszkola ale z jakim trudem ja wstawałam to aż się mąż śmiał, chyba koło południa będę musiała się zdrzemnąć :-p:-p

reklama
Witajcie :-)
Marz to masz rozrabiaka:laugh2:, ciekawe kiedy koleżanka znów Cie zaprosi:sorry:
maltanka dzięki za gazetkę do mnie z niewiadomych przyczyn nie dotarła, tyle tam fajnych rzeczy, niestety nic nie potrzebuje, a chętnie wybrałabym sie na zakupy:sorry:
anaconda pierwsze promyki słońca sie u mnie już pojawiły, więc jest nadzieja
antuanet wczoraj wypatrywałam cię na spacerku, ale niestety samych ojców z wózkami mijałam:happy:
Ja po kawie, trzeba sie zabrac za sprzatanie... codzienie to robię i rano znów to samo...masakra jakas...:szok:

Do góry