reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej
zyjemy, katarek powoli przechodzi ale jakas dalej marudna ta moja Hanka, tak więc nie dałam rady poczytac...jakoś słabo zorganizowana jestem...ehhh
sle moze pozniej zajrze

p.s. jest ktos z okolic dm majdanka??

reklama
Wpadlam powiedziec dobranoc
Z mezem dalej bez zmian:no:...a jeszcze tato do szpitala dzis poszedl:-(,ale nic nie wiem,bo dopiero na izbe przyjec pojechali......
Jutro jade z Karola do ortopedy,wiec pewnie wieczorkiem zajze,no chyba ze rano mi sie uda:happy:

Obiad całkiem niezły...jak któraś chciałaby przepis, niech pisze...wkleję:tak:
no ja na majdanek mam kawałek, niestety więc:no::no:

anet15 niedobrze, ale nie martw się, w końcu będzie lepiej...trzeba niestety to przeczekać:tak::tak:

Ja tylko na chwilkę siadłam, Maj w łóżku leży ale skubaniutka jeszcze nie śpi :sorry::sorry:
Anet tak to już z chłopami jest raz lepiej raz gorzej więc głowa do góry bo niedługo będzie to lepiej :tak::tak::tak:
Madzienka gratulacje Juleczce 5 ząbków :tak::tak:

Obiad całkiem niezły...jak któraś chciałaby przepis, niech pisze...wkleję:tak:

a co gotowałaś??dawaj przepis.....

My dzisiaj byliśmy w Plazie, myślałam że kupię coś sobie i Julci wiosennego ale nic nie wpadło mi w oko bo na dworze coraz cieplej a w szafie nic ciekawego:eek::eek::eek::eek:
chociaz jeszcze zime w pogodzie tvn zapowiadają:szok::szok::szok::szok:

a co gotowałaś??dawaj przepis.....

My dzisiaj byliśmy w Plazie, myślałam że kupię coś sobie i Julci wiosennego ale nic nie wpadło mi w oko bo na dworze coraz cieplej a w szafie nic ciekawego:eek::eek::eek::eek:

Spaghetti - przepis już w wątku kulinarnym;-)
No to dobrze, że w Plazie nic nie ma....nie szkoda mi, że nie mogę połazić;-);-)
Też to słyszałam, że jeszcze zima wróci....ale nie wierzę im, bo mi się ta prognoza nie podoba:-):-):tak::tak:;-);-):laugh2:

no własnie słyszalam:confused2:, mam nadzieje, ze tylko 1-2 dniowa przepowiednia, kurcze ale mi narobiłas ochoty z ta plazą:sorry: przydaloby sie Julce kupic buciki wiosenne...:happy: moze sie jutro wybiorę

Ja własnie zrobiłam tę babke od Marty, króra nas ostatnio zaniedbuje:unsure:. Troszkę zmodyfikowałam (babkę) i malam 3 warstwy: brązową, różową i zwykłą :rofl2:Bardzo dobra wyszła, dzięki Martuś:tak:

Misia dzieki uwielbiam carbonare :):)

Ostatnia edycja:
Ja własnie zrobiłam tę babke od Marty, króra nas ostatnio zaniedbuje:unsure:. Troszkę zmodyfikowałam (babkę) i malam 3 warstwy: brązową, różową i zwykłą :rofl2:Bardzo dobra wyszła, dzięki Martuś:tak:
:sorry:Aby do piątku bo kurs się kończy:tak:.
Wczoraj byłam z Szymciem na 2,5 godzinnym spacerze - nogi mi z du.... wyłaziły, pięta się odezwała aż procha musiałam wziąć i o 21:20 padłam i rano wstałam.
Jutro wolne tzn bez pracy tylko kurs ale mam Ważną:ninja2: sprawę do załatwienia.
Super,że ciasto się udało - wyszedł Ci tulipan co ;-):tak:?Takie ciasto piekła moja mama zawsze na niedzielę ale wtedy to była oliwa nie dzisiejszy olej - to nie to samo.

reklama
Dziekuję za powitanie! Jest mi miło.
Jestem w 30 tygodniu ciąży. W przyszłym tygodniu ide na USG żeby m.in. potwierdzic płec naszego bobasa. Na połówkowym USG był chłopcem i ciekawe czy sie nie odmienił;)

Do góry