reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Wpadlam powiedziec dobranoc
Z mezem dalej bez zmian...a jeszcze tato do szpitala dzis poszedl:-(,ale nic nie wiem,bo dopiero na izbe przyjec pojechali......
Jutro jade z Karola do ortopedy,wiec pewnie wieczorkiem zajze,no chyba ze rano mi sie uda
Z mezem dalej bez zmian...a jeszcze tato do szpitala dzis poszedl:-(,ale nic nie wiem,bo dopiero na izbe przyjec pojechali......
Jutro jade z Karola do ortopedy,wiec pewnie wieczorkiem zajze,no chyba ze rano mi sie uda
anaconda27
styczniówka2006
Ja tylko na chwilkę siadłam, Maj w łóżku leży ale skubaniutka jeszcze nie śpi
Anet tak to już z chłopami jest raz lepiej raz gorzej więc głowa do góry bo niedługo będzie to lepiej
Madzienka gratulacje Juleczce 5 ząbków
Anet tak to już z chłopami jest raz lepiej raz gorzej więc głowa do góry bo niedługo będzie to lepiej
Madzienka gratulacje Juleczce 5 ząbków
Obiad całkiem niezły...jak któraś chciałaby przepis, niech pisze...wkleję
a co gotowałaś??dawaj przepis.....
My dzisiaj byliśmy w Plazie, myślałam że kupię coś sobie i Julci wiosennego ale nic nie wpadło mi w oko bo na dworze coraz cieplej a w szafie nic ciekawego
chociaz jeszcze zime w pogodzie tvn zapowiadają
a co gotowałaś??dawaj przepis.....
My dzisiaj byliśmy w Plazie, myślałam że kupię coś sobie i Julci wiosennego ale nic nie wpadło mi w oko bo na dworze coraz cieplej a w szafie nic ciekawego
Spaghetti - przepis już w wątku kulinarnym;-)
No to dobrze, że w Plazie nic nie ma....nie szkoda mi, że nie mogę połazić;-);-)
Też to słyszałam, że jeszcze zima wróci....ale nie wierzę im, bo mi się ta prognoza nie podoba:-):-);-);-)
anaconda27
styczniówka2006
Niech tylko po niedzieli zima nie wróci bo się nie odważę do Radomia sama z Majką autem pojechać
no własnie słyszalam, mam nadzieje, ze tylko 1-2 dniowa przepowiednia, kurcze ale mi narobiłas ochoty z ta plazą przydaloby sie Julce kupic buciki wiosenne... moze sie jutro wybioręMy dzisiaj byliśmy w Plazie, myślałam że kupię coś sobie i Julci wiosennego ale nic nie wpadło mi w oko bo na dworze coraz cieplej a w szafie nic ciekawego
Ja własnie zrobiłam tę babke od Marty, króra nas ostatnio zaniedbuje. Troszkę zmodyfikowałam (babkę) i malam 3 warstwy: brązową, różową i zwykłą Bardzo dobra wyszła, dzięki Martuś
Misia dzieki uwielbiam carbonare
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
Aby do piątku bo kurs się kończy.Ja własnie zrobiłam tę babke od Marty, króra nas ostatnio zaniedbuje. Troszkę zmodyfikowałam (babkę) i malam 3 warstwy: brązową, różową i zwykłą Bardzo dobra wyszła, dzięki Martuś
Wczoraj byłam z Szymciem na 2,5 godzinnym spacerze - nogi mi z du.... wyłaziły, pięta się odezwała aż procha musiałam wziąć i o 21:20 padłam i rano wstałam.
Jutro wolne tzn bez pracy tylko kurs ale mam Ważną sprawę do załatwienia.
Super,że ciasto się udało - wyszedł Ci tulipan co ;-)?Takie ciasto piekła moja mama zawsze na niedzielę ale wtedy to była oliwa nie dzisiejszy olej - to nie to samo.
reklama