reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej
zyjemy, katarek powoli przechodzi ale jakas dalej marudna ta moja Hanka, tak więc nie dałam rady poczytac...jakoś słabo zorganizowana jestem...ehhh
sle moze pozniej zajrze

p.s. jest ktos z okolic dm majdanka??

reklama
Wpadlam powiedziec dobranoc
Z mezem dalej bez zmian:no:...a jeszcze tato do szpitala dzis poszedl:-(,ale nic nie wiem,bo dopiero na izbe przyjec pojechali......
Jutro jade z Karola do ortopedy,wiec pewnie wieczorkiem zajze,no chyba ze rano mi sie uda:happy:

Obiad całkiem niezły...jak któraś chciałaby przepis, niech pisze...wkleję:tak:
no ja na majdanek mam kawałek, niestety więc:no::no:

anet15 niedobrze, ale nie martw się, w końcu będzie lepiej...trzeba niestety to przeczekać:tak::tak:

Ja tylko na chwilkę siadłam, Maj w łóżku leży ale skubaniutka jeszcze nie śpi :sorry::sorry:
Anet tak to już z chłopami jest raz lepiej raz gorzej więc głowa do góry bo niedługo będzie to lepiej :tak::tak::tak:
Madzienka gratulacje Juleczce 5 ząbków :tak::tak:

Obiad całkiem niezły...jak któraś chciałaby przepis, niech pisze...wkleję:tak:

a co gotowałaś??dawaj przepis.....

My dzisiaj byliśmy w Plazie, myślałam że kupię coś sobie i Julci wiosennego ale nic nie wpadło mi w oko bo na dworze coraz cieplej a w szafie nic ciekawego:eek::eek::eek::eek:
chociaz jeszcze zime w pogodzie tvn zapowiadają:szok::szok::szok::szok:

a co gotowałaś??dawaj przepis.....

My dzisiaj byliśmy w Plazie, myślałam że kupię coś sobie i Julci wiosennego ale nic nie wpadło mi w oko bo na dworze coraz cieplej a w szafie nic ciekawego:eek::eek::eek::eek:

Spaghetti - przepis już w wątku kulinarnym;-)
No to dobrze, że w Plazie nic nie ma....nie szkoda mi, że nie mogę połazić;-);-)
Też to słyszałam, że jeszcze zima wróci....ale nie wierzę im, bo mi się ta prognoza nie podoba:-):-):tak::tak:;-);-):laugh2:

no własnie słyszalam:confused2:, mam nadzieje, ze tylko 1-2 dniowa przepowiednia, kurcze ale mi narobiłas ochoty z ta plazą:sorry: przydaloby sie Julce kupic buciki wiosenne...:happy: moze sie jutro wybiorę

Ja własnie zrobiłam tę babke od Marty, króra nas ostatnio zaniedbuje:unsure:. Troszkę zmodyfikowałam (babkę) i malam 3 warstwy: brązową, różową i zwykłą :rofl2:Bardzo dobra wyszła, dzięki Martuś:tak:

Misia dzieki uwielbiam carbonare :):)

Ostatnia edycja:
Ja własnie zrobiłam tę babke od Marty, króra nas ostatnio zaniedbuje:unsure:. Troszkę zmodyfikowałam (babkę) i malam 3 warstwy: brązową, różową i zwykłą :rofl2:Bardzo dobra wyszła, dzięki Martuś:tak:
:sorry:Aby do piątku bo kurs się kończy:tak:.
Wczoraj byłam z Szymciem na 2,5 godzinnym spacerze - nogi mi z du.... wyłaziły, pięta się odezwała aż procha musiałam wziąć i o 21:20 padłam i rano wstałam.
Jutro wolne tzn bez pracy tylko kurs ale mam Ważną:ninja2: sprawę do załatwienia.
Super,że ciasto się udało - wyszedł Ci tulipan co ;-):tak:?Takie ciasto piekła moja mama zawsze na niedzielę ale wtedy to była oliwa nie dzisiejszy olej - to nie to samo.

reklama
Dziekuję za powitanie! Jest mi miło.
Jestem w 30 tygodniu ciąży. W przyszłym tygodniu ide na USG żeby m.in. potwierdzic płec naszego bobasa. Na połówkowym USG był chłopcem i ciekawe czy sie nie odmienił;)

Do góry