reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Ze szkołą językową nie pomogę bo nie znam :no::no:
A ja mam takiego lenia że aż wstyd. Nawet nie chciało mi się do tego reala iść tylko obiecałam Mai że po obiadku pójdziemy i teraz właśnie zupa mi się gotuje a Maja śpi. No i jak wstanie to trzeba będzie tyłek ruszyć bo dziecko powie że mama kłamczuch :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witam.

Mysmy wlasnie razem z Ayka kuchnie posprzataly...a teraz pomaga mi pisac:-)

mamy zaliczony juz dzisiejszy spacerek..a wczoraj bylysmy na szczepieniu i ayka wazy 8150 (w ciagu 6 tyg przytyla 850g) a jest dluga 70cm...:-):-)

zyczymy milego dnia

My własnie wrócilysmy, bylysmy 2h, ale sie glodna zrobiłam:-p
Kurcze własnie sobie przypomniałam, ze mialam dzis umowic sie na blians 2 latka:sorry: ehhh

Witam z doskoku - więcej wieczorem z domciu;-):tak:.
Sienio - bilans możesz zrobić do 3 m-cy od urodzin:tak:,więc masz jeszcze czas. Ja z Olkiem niedługo na bilans 6-latka będę się wybierała:szok::tak::tak:.

witam.

Mysmy wlasnie razem z Ayka kuchnie posprzataly...a teraz pomaga mi pisac:-)

mamy zaliczony juz dzisiejszy spacerek..a wczoraj bylysmy na szczepieniu i ayka wazy 8150 (w ciagu 6 tyg przytyla 850g) a jest dluga 70cm...:-):-)

zyczymy milego dnia
Nadulec,to spora kobitka z niej....ja ze swoja tez mialam isc na szczepienie w tym tygodniu,ale chora byla,musimy teraz 2 tygodnie odczekac-zalecenie pediatry

Moja panna zjadla wreszcie o 12,30(przypomne ze od 3 rano nic nie chciala zjesc)...cycia pociagnela,,nie wiem czy duzo,ale mieki sie zrobil...potem troche kaszki ryzowej(o13),o 15 zupke wciagnela,cyca pozniej tez za nic nie chciala, az dopiero o 17.30 widoila,jakby z tydzien nie jadla:szok:..ja nie wiem co jej sie porobilo:-(,butli za chiny ludowe nie chce,wypluwa smoczka i tyle picia,z kubeczka tez nie bardzo,no i co ja mam z nia poczac....moze na zeby nie ma apetytu?

reklama
Witamy nową mamę :-) no własnie napisz cos więcej o sobie:tak::tak:
Anet nie martw sie, juto będzie lepiej:rofl2: Ja mam dzis humor nawet ok, ale wczoraj tragedia...:wściekła/y::angry: a Karolinka napewno przez zęby taka marudna i jeść nie chce:-(

Do góry