anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Maltanka ja nie znam
Ide moze cos wcisne w mala.....
Ide moze cos wcisne w mala.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie pomogę, bo do takiej szkoły chodzilam tylko jako dziecko, ale podobno w Empiku dobrz uczą. Ja sie sama staram uczyc, oglądam filmy i tv po ang, no i mam jeszcze ksiażke to tez sobie tłumaczę tylko qrcze samozaparcia troche brakuje :-(a ja z innej beczki
znacie może jakąs dobrą szkołę j. angielskiego?
a ja z innej beczki
dla dzieci?
a ja z innej beczki
dla dorosłych, takich zaawansowanych. M szuka dobrej szkoły, bo samozaparcia brak, a do tego brak kontaktu z językiem robi swoje, wiem to po sobie
dla dorosłych, takich zaawansowanych. M szuka dobrej szkoły, bo samozaparcia brak, a do tego brak kontaktu z językiem robi swoje, wiem to po sobie
Maltanka jak wychodzisz z hubercikiem na dwór...wózkiem czy na nózkach...????
Cześc dziewczyny w jakim wieku pierwszy raz bylyście z dzieckiem u stomatologa. Mozecie jakiegoś polecić typowo dzieciecego i na NFZ
niom szkoda,ze z jezykiem nie jest tak jak z jazdą na rowerze...wystarczy raz sie nauczyćdla dorosłych, takich zaawansowanych. M szuka dobrej szkoły, bo samozaparcia brak, a do tego brak kontaktu z językiem robi swoje, wiem to po sobie
Cześc dziewczyny w jakim wieku pierwszy raz bylyście z dzieckiem u stomatologa. Mozecie jakiegoś polecić typowo dzieciecego i na NFZ