reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
witam sie i ja

maltanka
ja przez kilka lat chcoziłam do Avalonu na Krakowskim i szkoła jest super, uczą młodzi ludzie, małe grupy, bło naprawde fajnie:tak::tak:

mmiłych spacerków życzę, pogoda wpaniała:tak::tak::tak:

my wczoraj mielismy ciężki dziń bo mały pac nie chciał, męczą go gazy, niby nic takiego nie zjadłam co mogło by mu zaszzkodzić:no:no ale bylismy dzielni i przetrwaliśmy, dałam mu eż troszeczkę koperku i w nocy było już lepiej tylko 4 razy wstał:tak::tak:dzisiaj już jest normalnie, je i śpi i troche marudzi zanim zaśnie:tak::tak::tak:

miłego dnia kochane

a ja z innej beczki

znacie może jakąs dobrą szkołę j. angielskiego?
Ja też nie pomogę, bo do takiej szkoły chodzilam tylko jako dziecko, ale podobno w Empiku dobrz uczą. Ja sie sama staram uczyc, oglądam filmy i tv po ang, no i mam jeszcze ksiażke to tez sobie tłumaczę tylko qrcze samozaparcia troche brakuje :-(

a ja z innej beczki

dla dzieci?:no::no::no::no: ja chodziłam z bratem do Sobieskiego na Racławickich- oprócz liceum jest tam szkoła j. angielskiego, gdzie fajnie uczą w małych grupach...i dzięki temu po 1,5 roku nauki zdałam CAE bez większego przykładania się:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

mandziula pierwsze koty za płoty;-);-);-);-)

a ja z innej beczki

:no::no::no: dla dorosłych, takich zaawansowanych. M szuka dobrej szkoły, bo samozaparcia brak, a do tego brak kontaktu z językiem robi swoje, wiem to po sobie:happy:

A Metodyści metodysci, lublin, angielski, szkoły językowe lublin, szkoły języka angielskiego, kursy językowe, szkoła metodystów, college metodystów, nauka angielskiego, certyfikaty językowe, szkolenia dla firm, business english
Moim zdaniem to najlepsza szkoła w Lublinie

Maltanka jak wychodzisz z hubercikiem na dwór...wózkiem czy na nózkach...????

:no::no::no: dla dorosłych, takich zaawansowanych. M szuka dobrej szkoły, bo samozaparcia brak, a do tego brak kontaktu z językiem robi swoje, wiem to po sobie:happy:

no to Sobieski jak bardziej jest dla dorosłych:-) oj, wiem to też po sobie....wtórny analfabetyzm:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok:masakra:crazy::crazy::crazy::crazy: moi koledzy jeszcze w liceum chwalili metodystów, ale nie wiem dokładnie, gdzie mają siedzibę:sorry:

Maltanka jak wychodzisz z hubercikiem na dwór...wózkiem czy na nózkach...????

wózek biorę ze sobą, i tak pół na pół, trochę się wozimy, trochę trzymamy za rączki i chodzimy.

Cześc dziewczyny w jakim wieku pierwszy raz bylyście z dzieckiem u stomatologa. Mozecie jakiegoś polecić typowo dzieciecego i na NFZ

ja nie pomogę, nie byłam jeszcze

reklama
Do góry