reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie!

ja myślałam, że tu naskrobane, a tu pusto:eek:

my już w domu, dotarliśmy na 21.00, a wyjechaliśµy o 17.00 z W-wy. Normalnie 30 km przez 1,5 h. Korki w W-wie są masakryczne. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tylko to mnie tam dobija, bo poza tym jest ok.

Hubert mnie obudził o 6.00 jak zwykle zresztą. Ale takie ładne słoneczko mamy, że zasiadłam do komputera z kawką, a małego wygoniłam do zabawek:-p:rofl2:

musimy pójść później na pocztę wysłać paczkę, i na spacerek, tak ładnie na dworze.:tak:

obiadu nie gotuje, bo mama mi zrobiła wczoraj (chciała sobie zrobić wolne to spała u nas). Przyjeżdżamy, a tu obiad zrobiony, ciasto upieczone. :-)

miłego dnia lasencje:-)

:ninja2:

Fajnie tak wrócić i zastać w domku gotowy obiadek, a jeszcze ciacho:tak::tak::tak::-):-):-) To masz dziś dzień laby i odpoczynku:tak::tak::tak: i słusznie trzeba wykorzystać tę prawie wiosenną pogodę:tak::tak::tak::tak:Ja obiadek też mam gotowy, bo imprezowego jedzenia dostaliśmy:-D i dopiero jutro będę kombinować, co zjemy....a spacerek będzie na balkonie;-);-);-)
:ninja2:
anet15 zazdroszczę Ci tych zdolności manualnych :tak::tak::tak:
majowa_m napisz coś więcej o sobie.

reklama
Witajcie my niedawno wstałysmy, bo dzisiaj Jula zrobila sobie dwugodzinną przerwę w nocy:-p:-p:-pa ja nie mogłam spać nie wiem dlaczego:szok::szok::szok:
Za oknem piękne słoneczko i cieplutko więc jemy śniadanko i zmykamy na spacerek wdychac świeże powietrze:tak::tak::tak::tak:

Anaconda
o której idziecie do reala???

Maltanka
super że już wróciliście, wczoraj spacerowałyśmy koło Ciebie...

maltanka to dobrze że szczęśliwie wróciliście. A Hubert śpi Wam w samochodzie w czasie podróży?

a różnie z tym bywa. Zazwyczaj chcę trafić w porę jego drzemki, ale w sobotę np. przespał mi się w dzień, to w samochodzie nie spał. Odkąd ma nowy fotelik, więcej widzi, i nie denerwuje się. Ale jak wracaliśmy mimo, że spał mi w dzień 2 godz. to usnął mi jakieś 100 km przed LBN.

Witajcie Lubelskie mamy.

witam nową mamę.:tak:

Do reala wybieramy sie w czwartek bo pampersy i mleczko bedzie w promocji:-D:-D:-Dale może gdzieś po drodze was spotkamy

właśnie widziałm gazetkę. :-)

my byliśmy już na dworku troszkę, położyłam teraz małego spać, ale słyszę jeszcze się bawi, pewnie znudzi się i i tak uśpięgo na rękach:nerd:

Witajcie
Ja niedawo wstałam, bo w nocy czytałam do 2:30 :eek:
Piekna pogoda, trzeba sie wybrac na spacerek:tak::tak:
Maltaka ale jestes dzielna, zeby tak rano na spacerek isc :-) podziwiam:tak::tak:
Anet zalaz postaram sie sklecic co Ciebie PW:rofl2: :-)

Kurcze a moja panna od kilku dni wcale jesc nie chce rano....:-(....myslalam ze to przez ta chorobe,no ale teraz juz tylko troche kaszle(chociaz temperatura dalej 37)....a dzis to juz zaczelam sie niepokoic,bo jak zjadla ostatnio o 3 w nocy tak ok 9 cuchnela cycia troszke,nawet bardzo malo i tak do tej pory nie chce:no:,juz sie wyspala i dalej nie.....moze kaszi jej zrobie,albo obiadek dam,bo zwariuje dzis.....wrr....a cycie to mi pekna zaraz:szok:

Senio,czekam na wiadomosc:happy:

reklama
Do góry