maltanka
Fanka BB :)
hej, hej
pozaznaczałam cytaty i mi zniknęło wszystko. pisze z nie swojego komputera i coś wcisnęłam
ja nadal w w-wie, ale musiała do was zaglądnąć, uzależnienie siedzę sama, mały śpi, a M wybył. a przyjechaliśmy do brata M. właśnie wczoraj się dowiedziałam, że będziemy mieli wesele w rodzinie
kurcze nie ma to jak swoje mieszkanie.
z tego co pamiętam
madzienka ta zakupy, kase na przyjemności audi pochłonęło:-(
anaconda i jak Maja?
mandziula najważniejsze, że już po wszystkim i mały jest z wami, a co do położnej do do mnie sama z przychodni zadzwoniła, żeby umówić się na wizytę. z hipotecznej nie znam lekarzy, słyszałam tylko złe opinie o jakimś ortopedzie-arabie.
misia mnie też wkurzają tacy palanci, a już najbardziej to ci co parkują na dwóch miejscach.
antuanet migdałowiec pycha, kiedyś wklejałam już na kulinarny
marta nosz co za ludzie, mam nadzieję, że się wyprostuje.
sorki tyle zapamiętałam.
miałam coś wam jeszcze pisać, ale nie napiszę
ah coś wspominałyście o ząbkach. to nam widać dwójki, lada dzień pewnie wyjdą, przy jedynkach trochę marudził, ale temperatury nie było.
miłego dnia życzę,
zaglądnę wieczorem jak bardzo późno nie wrócimy.
pozaznaczałam cytaty i mi zniknęło wszystko. pisze z nie swojego komputera i coś wcisnęłam
ja nadal w w-wie, ale musiała do was zaglądnąć, uzależnienie siedzę sama, mały śpi, a M wybył. a przyjechaliśmy do brata M. właśnie wczoraj się dowiedziałam, że będziemy mieli wesele w rodzinie
kurcze nie ma to jak swoje mieszkanie.
z tego co pamiętam
madzienka ta zakupy, kase na przyjemności audi pochłonęło:-(
anaconda i jak Maja?
mandziula najważniejsze, że już po wszystkim i mały jest z wami, a co do położnej do do mnie sama z przychodni zadzwoniła, żeby umówić się na wizytę. z hipotecznej nie znam lekarzy, słyszałam tylko złe opinie o jakimś ortopedzie-arabie.
misia mnie też wkurzają tacy palanci, a już najbardziej to ci co parkują na dwóch miejscach.
antuanet migdałowiec pycha, kiedyś wklejałam już na kulinarny
marta nosz co za ludzie, mam nadzieję, że się wyprostuje.
sorki tyle zapamiętałam.
miałam coś wam jeszcze pisać, ale nie napiszę
ah coś wspominałyście o ząbkach. to nam widać dwójki, lada dzień pewnie wyjdą, przy jedynkach trochę marudził, ale temperatury nie było.
miłego dnia życzę,
zaglądnę wieczorem jak bardzo późno nie wrócimy.