Marta1981
Rodzyneczka
Maltanka, mi wiedzy i tytułów naukowych mało
;-) to jeszcze robię sobie technika BHP.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maltanka, mi wiedzy i tytułów naukowych mało;-) to jeszcze robię sobie technika BHP.
zaraz zbieramy się i do W-wy wyruszamy
zaglądnę pewnie jutro dopiero
miłej niedzieli:-)
Właśnie nie wiemo kurczę, podziwiam kiedy Ty masz na to czas?
Nadulec nie martw się następne ząbki szybciej wyjdą AyceWitam.
Marta no to niezle ci sie przysnelo..czyli chlebek sie za bardzo przyrumienil?
U nas w nocy i caly wczorajszy dzien bylo ciezko mala caly czas w ciagu dnia byla marudna i jesc raczej nie chciala.Natomiast w nocy taki koncert oddala a to wszystko przez zabki.Ma juz widoczne dwie biale kreski ( dolne jedynki) i tak ja dziaselka bolaly i nie moze jesc..jesli juz cos zje to woli byc karmiona lyzeczka niz ciagnac z butli.a pod lyzeczka czuc zabki ze az milo...
Na dodatek jutro czeka nas szczepienie...
nadulec,a gdzie tam,nie widac wcale....ale ostatnio straszna maruda,jesc tez mniej zjada(no z cyca to nie wiem ile wyciagnie,ale zadziej chce)no i w nocy cos mi marudzi,nie do jedzenia,bo jak przystawiam to nie chce, smoka tez nie...tylko marudzi,a nocki zawsze ladnie przesypiala(no wstawala na jedzonko,ale prawie na spiaco jadla i potem dalej palulu)a teraz sama nie wiem ,moze to na zeby taki marudek,na dodatek kaszle jeszcze i od tygodnia ciagle ma 37,3 kreski temperatury,niby nie duza ,ale czemu podwyzszona?I tak sama se mysle ,ze moze to zeby.....Witam.
U nas w nocy i caly wczorajszy dzien bylo ciezko mala caly czas w ciagu dnia byla marudna i jesc raczej nie chciala.Natomiast w nocy taki koncert oddala a to wszystko przez zabki.Ma juz widoczne dwie biale kreski ( dolne jedynki) i tak ja dziaselka bolaly i nie moze jesc..jesli juz cos zje to woli byc karmiona lyzeczka niz ciagnac z butli.a pod lyzeczka czuc zabki ze az milo...
Na dodatek jutro czeka nas szczepienie...
Anet a jak u Karolinki zabki juz sie pojawily?