Marta1981
Rodzyneczka
Maltanka, mi wiedzy i tytułów naukowych mało;-) to jeszcze robię sobie technika BHP.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maltanka, mi wiedzy i tytułów naukowych mało;-) to jeszcze robię sobie technika BHP.
zaraz zbieramy się i do W-wy wyruszamy
zaglądnę pewnie jutro dopiero
miłej niedzieli:-)
Właśnie nie wiem , kurs kadrowy kończy się w lutym ale cały program przekwalifikowania jeszcze nie bo psycholog ma z nami rozmawiać i ktoś jeszcze i na koniec net-boki dostaniemy.A BHP to 3 semestry, super jest bo w tym centrum kształcenia uczą się też na fryzjerki i za tydzień idę jako model do ścięcia włosów - za darmochę, więc kaska zostaje - w razie czego instruktorka poprawi;-)o kurczę, podziwiam kiedy Ty masz na to czas?
Nadulec nie martw się następne ząbki szybciej wyjdą Ayce. Moje też nie chcieli butli bo podrażniało im dziąsełka i tylko łyżeczką mogłam ich karmić.Witam.
Marta no to niezle ci sie przysnelo..czyli chlebek sie za bardzo przyrumienil?
U nas w nocy i caly wczorajszy dzien bylo ciezko mala caly czas w ciagu dnia byla marudna i jesc raczej nie chciala.Natomiast w nocy taki koncert oddala a to wszystko przez zabki.Ma juz widoczne dwie biale kreski ( dolne jedynki) i tak ja dziaselka bolaly i nie moze jesc..jesli juz cos zje to woli byc karmiona lyzeczka niz ciagnac z butli.a pod lyzeczka czuc zabki ze az milo...
Na dodatek jutro czeka nas szczepienie...
nadulec,a gdzie tam,nie widac wcale....ale ostatnio straszna maruda,jesc tez mniej zjada(no z cyca to nie wiem ile wyciagnie,ale zadziej chce)no i w nocy cos mi marudzi,nie do jedzenia,bo jak przystawiam to nie chce, smoka tez nie...tylko marudzi,a nocki zawsze ladnie przesypiala(no wstawala na jedzonko,ale prawie na spiaco jadla i potem dalej palulu)a teraz sama nie wiem ,moze to na zeby taki marudek,na dodatek kaszle jeszcze i od tygodnia ciagle ma 37,3 kreski temperatury,niby nie duza ,ale czemu podwyzszona?I tak sama se mysle ,ze moze to zeby.....Witam.
U nas w nocy i caly wczorajszy dzien bylo ciezko mala caly czas w ciagu dnia byla marudna i jesc raczej nie chciala.Natomiast w nocy taki koncert oddala a to wszystko przez zabki.Ma juz widoczne dwie biale kreski ( dolne jedynki) i tak ja dziaselka bolaly i nie moze jesc..jesli juz cos zje to woli byc karmiona lyzeczka niz ciagnac z butli.a pod lyzeczka czuc zabki ze az milo...
Na dodatek jutro czeka nas szczepienie...
Anet a jak u Karolinki zabki juz sie pojawily?