reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam popołudniowo. Wreszcie mam chwilę na BB:-)
fornetka życzę miłego wyjazdu:tak:
anet15 super że z córcią lepiej
mandziula super że już w domku! Gratuluję jeszcze raz synka. Odpoczywaj po trudach porodu a jak znajdziesz chwilkę napisz nam relacje:-)
sunday pazurki śliczne:tak:
sienio udanego weekendu! Może po niedzieli na spacer się umówimy i poznamy wreszcie?
U nas też choróbsko zawitało.:cool: Od wczoraj Kubuś nam gorączkuje, dzisiaj pojechałam do przychodni,mówię że dziecko gorączkuje i chcę do pediatry a pani w rejestracji stwierdziła że nie ma numerków, że może nas na wtorek zapisać!:sorry: W rezultacie pojechałam do Luxmedu i od ręki pani doktor przebadała.(bardzo miła i świetne podejście do dziecka) Okazuje się że mamy wirusowe zapalenie gardła i wychodzą czwórki na dole:rofl2:Dlatego postanowiłam zmienić przychodnię tylko nie wiem na jaką.To co się dzieje w służbie zdrowia to tragedia.
Teraz lecę zmywać naczynia póki mały śpi.Miłego popołudnia.

reklama
Wiem,kupilam 3 ale za nic w swiecie nie cchial zalozyc!:eek:

My ostatnio tez robilismy badania moczu julci i ja zrobilam tak ze od razu po przebudzeniu rozebrałam Jule i wsadziłam ja do wanny i za chwilę zrobila siku a ja zlapałam w pojemniczek:tak::tak::tak::tak:

My właśnie wrócilismy od teściów z obiadku, objadłam się jak bąk:-D:-D:-Di ledwo ruszam się....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Przepraszam, coś mi się pomieszało że to noga:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A swoją drogą fajnie masz teraz w domku skoro jeszcze jedno dzieciątko na ferie do was zjechało:tak::tak::tak:
anaconda,nic sie nie stalo,czy to palec u reki,czy nogi ,to nie takie wazne...aby sie zagoilo....szwy zdjete,a drut nie wiem kiedy.... w marcu ma isc na wizyte do tego chirurga co go operowal,to sie moze dowie:tak:
A co do dzieci na frie ,to i tak ze tylko jedno mam,bo w wakacie to mialam troje i Gosia czwarta,a jeszcze w ciazy wtedy bylam...wiec nie mialam sily zeby za nimi nadazyc....,a teraz to pikus,Gosia chociaz ma sie z kim bawic
Witam się popołudniowo!
Załatwilam tylko internet i pazurki,bo moje Dziecko nie zrobilo mi siku ani kupy na badanie!!!:no::baffled:
A tu obecne moje pazurki!
synday,fajne pazurki,moje to takie krociutkie ze wstyt pokazywac:szok:
Sunday na siku dla chłopcow sa takie specjalne woreczki
Dla dziewczynek tez sa woreczk,ale moja jak mala byla to dala przykleic,a jak podrosla to tez nie chciala ,cwaniara.....he,he :-D
anet15 super że z córcią lepiej
To co się dzieje w służbie zdrowia to tragedia.
Teraz lecę zmywać naczynia póki mały śpi.Miłego popołudnia.
Antuanet,zebys wiedziala ze tragedia z ta sluzba zdrowia,ja nie wiem po co my te ubezpieczenia placimy,jak i tak prywatnie czesciej sie chodzi po lekarzach.....
Wczoraj maz dostal skierowanie na laser,na zatoki,no i dzis poszedl sie zapisac,a tam kolejka az na koniec marca:szok:....do marca to mu same te zatoki sie wylecza,bo antybiotyk przeciez bierze.....
U mnie w kuchni tez nie pozmywane:sorry:...ale tak mi sie nie chce,ze szok....zostawiam to na jutro,bo moj slubny to zeby nie wiem co to nie pozmywa....:crazy:

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio jako pierwsza!!!:szok: Nie da sie ukryć, że mamy wekend!Wszystkich wywialo!Ja mam chwilke,bo M pojechal do serwisu z samochodem slużbowym i trochę pewnie to mu zajmie, ja już drugie pranie robie, rosół nastawiony, trzeba zabrać się za jakieś porządki!:eek::-(

Witam jako druga :-):-):-)
Za oknem kropi deszczyk i na dworze jest jednym słowem beznadzieja. my dopiero niedawno wstaliśmy, oj przez tą chorobę Mai nauczyłam się późno wstawać, oj trudno będzie po niedzieli przyzwyczaić się znowu do rannych pobudek:szok::szok::szok:
Dzisiaj rodzinnie spędzamy dzień i zaraz po śniadanku jedziemy na duże zakupy do tesco a potem już w domku posiedzimy do wieczora:tak::tak::tak:

Witam i ja...:tak::-)
Ja juz nasmazylam nalesniczkow z parowkami i pieczarkami
Pranie tez drugie sie pierze,a jeszcze mam ze 3:szok:...wnow do wieczora mi zejdzie...:-p
Karola jeszcze spi,a Gosia telewizje oglada:tak:;-)
tez musze sie za porzadki wziasc,ale najpierw kawe sobie szczele,bo jakas przymulona jestem,pewnie przez ta pogode...ble....:sorry:

Ja w sumie też na chwilę wpadłam, zobaczyć co u Was słychać....zaraz jak zwykle trzeba zrobić sobotnie zakupy w Leclercu:wściekła/y::wściekła/y:jak ja nie lubię kupować w hipermarketach, zwłaszcza w zimie....wczoraj wieczorem mała dała tak mi popalić, że hej........bite 4 godziny (z krótkimi przerwami się wierciła, wypychała i kopała)...w efekcie całą noc było mi niedobrze:eek::eek::eek::eek: więc na dodatek jestem niewyspana....może chwilka na powietrzu mnie orzeźwi? jak tylko znajdę chwilkę, zajrzę później do Was:tak::tak::tak::tak:

Witam się i ja weekendowo:-)
anaconda27 udanych zakupów i krótkich kolejek:tak:
anet15 współczuję prania,znów prasowanie będzie;-) A z tym laserem to nieźle...
misia2010 odpocznij sobie jak wrócisz z zakupów, bo nie ma nic gorszego niż nieprzespana noc.
Dzisiaj miałam "wesołą" noc,Kubuś budził się co 15 minut:rofl2: Dzisiaj niby gorączka niższa ale maruda straszna. Jak spał na południe trochę ogarnęłam domek, zrobiłam krokiety i może coś upiekę bo słodkiego mi się chce...
Miłego popołudnia.

reklama
Slodkiego to i mi sie chce...moze tez sie skusze,jak Karola mi da....:sorry::tak:
Teraz spi,a ja zamiast chate ogarniac,to sobie na kompie siedze...he,he....:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry