mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
hej, u nas wszystko super, mały je, śpi i robi w pieluchę:-):-) ja każdą wolną chwilkę odsypiam więc jeszcze nie zagladam a dłużej. dzis chwale się tylko moin bobaskiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anaconda27 a jaki się czuje Maja?Lepiej juz z antybiotykiem? Z Maja jedziecie do sklepu?!
Ja w sumie też na chwilę wpadłam, zobaczyć co u Was słychać....zaraz jak zwykle trzeba zrobić sobotnie zakupy w Leclercujak ja nie lubię kupować w hipermarketach, zwłaszcza w zimie....wczoraj wieczorem mała dała tak mi popalić, że hej........bite 4 godziny (z krótkimi przerwami się wierciła, wypychała i kopała)...w efekcie całą noc było mi niedobrze więc na dodatek jestem niewyspana....może chwilka na powietrzu mnie orzeźwi? jak tylko znajdę chwilkę, zajrzę później do Was
hej, u nas wszystko super, mały je, śpi i robi w pieluchę:-):-) ja każdą wolną chwilkę odsypiam więc jeszcze nie zagladam a dłużej. dzis chwale się tylko moin bobaskiem
Wlasnie wrocilam od brata,bylismy z Maskem w odwiedzinach, wybawil sie z chlopakami(5l.,10l.) i nauczyl sie robić "żółwika"
Hej ja po intensywnej nauce mechaniki i materiałoznawstwa.
Przyznać się bez bicia ;-)która mi pozazdrościła chleba bo przysnęłam i piekł się o 3 godziny za długo.
.