reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej, u nas wszystko super, mały je, śpi i robi w pieluchę:-D:-):-) ja każdą wolną chwilkę odsypiam więc jeszcze nie zagladam a dłużej. dzis chwale się tylko moin bobaskiem:tak::tak:

reklama
anaconda27 a jaki się czuje Maja?Lepiej juz z antybiotykiem? Z Maja jedziecie do sklepu?!

Maja wydaje się już całkowicie zdrowa. Oczywiście że z nią jedziemy :tak::tak::tak:

Ja w sumie też na chwilę wpadłam, zobaczyć co u Was słychać....zaraz jak zwykle trzeba zrobić sobotnie zakupy w Leclercu:wściekła/y::wściekła/y:jak ja nie lubię kupować w hipermarketach, zwłaszcza w zimie....wczoraj wieczorem mała dała tak mi popalić, że hej........bite 4 godziny (z krótkimi przerwami się wierciła, wypychała i kopała)...w efekcie całą noc było mi niedobrze:eek::eek::eek::eek: więc na dodatek jestem niewyspana....może chwilka na powietrzu mnie orzeźwi? jak tylko znajdę chwilkę, zajrzę później do Was:tak::tak::tak::tak:

Współczuję nieprzespanej nocki, widocznie dzidzi już ciasno w brzuszku:tak::tak::tak:

hej, u nas wszystko super, mały je, śpi i robi w pieluchę:-D:-):-) ja każdą wolną chwilkę odsypiam więc jeszcze nie zagladam a dłużej. dzis chwale się tylko moin bobaskiem:tak::tak:

Śliczny Mikołajek:tak::tak::tak:
W tesco nie było nawet tak źle, ale ja z listą się wybrałam więc chodziłam tylko tam gdzie musiałam. Myślałam że może Majce coś fajnego kupię z ubrania ale nic mi się w oczy nie rzuciło, zresztą wolę sama pojechać na spokojnie i wtedy wszystko dokładnie sobie obejrzę:tak::tak:
Mąż zasnął, Maja też śpi, ale co się dziwić skoro taka barowa pogoda:cool::cool::cool:

Hej dziewczyny
nadaję z Lublina. Już nie pamiętam czy pisałam, że musiałam przyjechać, przypilnować mamie interesu bo sama sama musiała pójść na kurs.
Fifi nadal posmarkuje, a i mnie znowu rozłożyło, katar, kaszel i temp. Boshe jeszcze przeżyć tą chlapę na przedwiośnie i może jak się w końcu ociepli to choroby odpuszczą.

mandziula
synio prześliczny!!

mandziula śliczności bobasek!:-):-):-):-)

Wlasnie wrocilam od brata,bylismy z Maskem w odwiedzinach, wybawil sie z chlopakami(5l.,10l.) i nauczyl sie robić "żółwika":-D Teraz wstawilam do piekarnika udka zaraz podgotuje ryż z wegetą a potem dopieke razem z kurczakiem.

Hej ja po intensywnej nauce mechaniki i materiałoznawstwa:confused2::tak:.
Przyznać się bez bicia :sorry:;-)która mi pozazdrościła chleba:eek::eek: bo przysnęłam i :zawstydzona/y::zawstydzona/y: piekł się o 3 godziny za długo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Mandziula uroczy Mikołajek:tak:.
Anaconda a'propos barowej pogody to za mną piffko kuflowe chodzi:-p:tak::dry::dry:.

Wlasnie wrocilam od brata,bylismy z Maskem w odwiedzinach, wybawil sie z chlopakami(5l.,10l.) i nauczyl sie robić "żółwika":-D

o to mały miał zabawy:-)

Hej ja po intensywnej nauce mechaniki i materiałoznawstwa:confused2::tak:.
Przyznać się bez bicia :sorry:;-)która mi pozazdrościła chleba:eek::eek: bo przysnęłam i :zawstydzona/y::zawstydzona/y: piekł się o 3 godziny za długo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
.

Marta mechaniki i materiałoznastwa:confused: a do czego Ci to potrzebne,czy coś mi umknęło?

oho 3 godziny to nieźle Ci się przysnęło:-D

młody już śpi, spał mi dzisiaj tylko pół godziny w dzień, a rano wstał o 5.00. Chyba brzuszek go coś bolał. Nie wiem czy nie po serku, bo mu dałam homogenizowanego Bakusia.:sorry:

jutro wybieramy się do Warszawy, jak brat M coś nie zacznie kombinować, bo już dzisiaj coś zaczął kręcić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mikołajek cudny...a ile wazył i mierzył bo jakis taki duzy na zdjeciach:-p:-p:-p:-p

Załapałam się na 555 stronkę:-D:-D:-D :-D

reklama
Hej e-laski:-D
Maltanka mi mały tez juz spi bo tak jak twoj spal tylko pol godziny, natomiast jego wybudzil zapchany nos a ze smoczek w buzi to nie mogl oddychac a spanko bez gumowego przyjaciela to nie sen. Płakal z pol godziny nawet zawrocilam M w drodze na kulig ale nie narzekal bo i tak mu sie nie chcialo:-)
Mandziula wypoczywaj ile sie da a synio uroczy oby tylko was sie zadne chorobska nie czepialy bo pogoda okropna

A ja dzisiaj jestem bardzo zmeczona narobilam sie w kuchni posprzatalam i czekam na M bo mielismy ogladac jakis film ale chyba zaraz zasne. Nawet nie mam sily zrobic sobie kolacji przyjdzie M to mi zrobi.
Takze zegnam sie milego wieczoru

Do góry