reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Najgorsze że wszedzie otaczją nas kupy psie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Powinny byc surowe kary za nie sprzatanie po psie... szczególnie na osiedlach gdzie nie ma możliwosci posiadania własnego ogródka, w końcu to jedyny skrawek zieleni...:-( niestety u nas bardziej dziwi jak ktos sprząta :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ciekawe co zrobiliby własciciele tych psów jakby im te kupy przyniesc do domu :crazy::-D
Mnie osobiście strasznie denerwowało jak ktos na plac zabaw przychodzil z psem i swobodnie go puszczał...

Ja powoli szykuje sie na wyjazd, piszcie dużo abym miala co czytac :-p miłego weekendu:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie u mnie od 11 sloneczko niestety bylo teraz juz nie ma, ale my juz po porządnym spacerku...Jula dzisiaj kładła sie na śnieg i opalała buzię:-D:-D:-D:-D
Najgorsze że wszedzie otaczją nas kupy psie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No mnie też to wk....rza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....jak ktoś wychodzi z psem to mógłby po sobie sprzątnąć...a tu czasem i chodnikiem nie da się przejść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja już prawie mam gotowy obiadek...naleśniczki na słodko i zupka grzybowa (tylko grzanki jeszcze przygotować):tak::tak::tak::tak: miałam w zamrażalce filety z dorsza, ale mama zabrała wczoraj - będzie robić faszerowaną rybkę na urodzino-imieniny w niedzielę:sorry:

sienio udanego wyjazdu!!!!!

Maja śpi a ja na chwilkę zaglądam. Przeziębienie znowu mnie rozkłada, już nie mam sił, nigdy tak często nie chorowałam jak tej zimy:wściekła/y::wściekła/y: Do tego całkiem brak pomysłu na obiad i w końcu wymyśliłam że będzie ryba do ziemniaków, poszłam do sklepu a tam jak na złość dzisiaj żadnych ryb nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc mus jajka sadzone do ziemniaków robić bo nic innego nie mam:-:)-(

Maz pojechal na zdjecie szwow z palca,a drut jeszcze siedzi....(Anaconda druta ma w palcu;-))

Przepraszam, coś mi się pomieszało że to noga:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A swoją drogą fajnie masz teraz w domku skoro jeszcze jedno dzieciątko na ferie do was zjechało:tak::tak::tak:

Mnie też to wkurza i ten żółty śnieg od sików, aż na wymioty się zbiera i to przy samym chodniku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Powinny byc surowe kary za nie sprzatanie po psie... szczególnie na osiedlach gdzie nie ma możliwosci posiadania własnego ogródka, w końcu to jedyny skrawek zieleni...:-( niestety u nas bardziej dziwi jak ktos sprząta :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ciekawe co zrobiliby własciciele tych psów jakby im te kupy przyniesc do domu :crazy::-D
Mnie osobiście strasznie denerwowało jak ktos na plac zabaw przychodzil z psem i swobodnie go puszczał...

U nas co jest ten ogrodzony plac pod moim oknem to na szczęście z psami nie przychodzą bo zaraz ich ktoś krzyczy i ja właśnie przeważnie tam chodzę bo tam gdzie są otwarte place zabaw to pełno psiaków i kup po nich:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a mandaty za coś takiego właścicielom powinni wlepiać:angry::angry::angry::angry:

Witam się popołudniowo!
Załatwilam tylko internet i pazurki,bo moje Dziecko nie zrobilo mi siku ani kupy na badanie!!!:no::baffled:
A tu obecne moje pazurki!

U mnie kiedyś tak było z badaniem moczu (Maja miała wtedy ze 2 lata), wcale nie chciało jej się rano wysiusiać a przecież dziecka nie zmusi się, no i w końcu jak już się wysiusiała to była godz.11 a z badaniami to tylko rano przyjmują, ale i tak trafiłam na jakąś wyrozumiałą babkę bo po tłumaczeniach że to przecież tylko dziecko jakoś mi ten mocz przyjęła:tak::tak::tak:
A pazurki fajne:tak::tak::tak:

Ja powoli szykuje sie na wyjazd, piszcie dużo abym miala co czytac :-p miłego weekendu:tak::tak:
Pod moim blokiem to z całego osiedla z psami przychodzą:wściekła/y::wściekła/y: i gonię ich :tak::angry::angry::angry: Osobiście wolę jak któryś moich chłopaków w krowi placek wejdzie :tak:bo lepiej zmyć i tak nie śmierdzi:no::-).
Szerokiej drogi - już tęsknimy

reklama
Do góry