reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Zjawiam się na nocny dyżur.
Mandziula Ty się dzieckiem zajmij :sorry::angry::angry: a nie na BB wchodzisz:-p:tak::-D:-D:-D ale co zrobić - taki nałóg;-):tak::-D:-D:-D. Karm dużo cycem to żółtaczka prędzej Mikołajkowi przejdzie:tak:.Czekam z niecierpliwością na fotki kruszynki:tak:.
Korzystała któraś z Was z usług Centrum Medycznego Medicos na Braci Wieniawskich?

reklama
cześć dziewczyny
czyżby dzisiaj pierwsza, M do pracy się szykował i już mi się nie chce spać, a szykuje się do wyprawy na kilka dni do brejdaka wiec muszę przed wyjazdem dom trochę ogarnąć.:-)
Proszę się częstować...:-):-)

Mandziula Witaj Kochana!

Mandziula Witaj!!!!! Ty nie nadrabiaj tylko kochana zdawaj relację i pierworodnego nam Pokaż bo przecież padniemy z ciekawości. :-D:-D:-D:-D

dzięki wielkie kochana! Jesteś niezastąpiona! Wielki buziak dla Ciebie!

Nie ma za co!:-) Polecam sie na przyszlość-jeśli będę w stanie pomóc!;-):tak:

Witam Ślicznotki!Ale mamy pogode!BU!!!!"Pod psem"! A ja zaraz musze isc z Maksiem do przychodni na badania. Wymaz na owsiki zrobilam bez problemu,ale siku nie dał :-( trudno jak ma cos wyjsc to wyjdzie:eek: jeszcze czekam na "kupe";-) i mozemy isc.
A tak z przyjemniejszych rzeczy to ide dzisiaj na pazurki bo juz odrosly okropnie!:no::no: A potem na Bursztynową internet załatwić-bez samochodu:no::-:)eek:

Witami ja
sunday powodzenia w załatwianiu spraw no i żeby wszystko oki w przychodni i z Maksiem
fornetka dzieki za kawę :tak: mialam kiedys gazetkę gdzie krok po kroku bylo wyjasnione jak takie cuda zrobić, ale mi sie zapodziala:sorry: Miłej wizyty w stolicy :-)

My do teściów jedziemy, tak mi sie nie chce już rano wymyślalam wymówki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a pogoda faktycznie nienajlepsza:confused2::confused2:

maltanko powód jest prosty, chciałabym wreszcie pojsc do pracy:-D Chociaż nie wiem czy chcialabym miec wiecej dzieci...wiem, ze dobrze aby dziecko mialo rodzeństwo, ale w Polsce raczej cięzko mieć kilkoro dzieci i życ "na luzie":-(

ja mam taki sam powód, chciałabym w końcu do pracy pójść, tylko najpierw trzeba ją znaleźć:sorry:
ja to powiedziała moja ciocia "kiedyś łatwiej było 4 niż dzisiaj 1"

Maltanka az tyle:szok::szok::szok::szok:

ano niestety:eek:

A wiec,bylismy dzis u kontroli z Karolinka i mezem,no i Karolinka w oskrzelach czysciutko,splywa jej wydzielina po gardle i dlatego kaszle,ale to dobrze bo juz sie kaszel odrywa,dalej wiec tylko na syropku i cebionie.....

dobrze, że z Karolinką lepiej i zdrówka dla małża.

Mandziula Witaj!!!!! Ty nie nadrabiaj tylko kochana zdawaj relację i pierworodnego nam Pokaż bo przecież padniemy z ciekawości. :-D:-D:-D:-D

właśnie, właśnie, mandziulka Mikołajek jest prześłiczny dawaj nam tu fotki szybciutko:tak:

Karm dużo cycem to żółtaczka prędzej Mikołajkowi przejdzie:tak:.
Korzystała któraś z Was z usług Centrum Medycznego Medicos na Braci Wieniawskich?

:tak::tak::tak::tak:

btw ja nie pomogę, nie korzystałam :no:

fornetka kawka pyszna, miłego pobytu w stolicy, ja się wybieram w niedzielę i na pon zostajemy;-)

sundey oby wszystko szybko udało Ci się załatwić.

witajcie

ja nie śpie już od 5.30 :wściekła/y:pogodę mamy nie za fajna chyba daruje sobie dzis spacer.

dawno aluśki nie było:confused2:

sienio nie ma to jak zakupy:-);-)

oj ja też nie lubię takich ludzi wrrrrr:crazy::wściekła/y:

ta miał 4:eek: oddam dwie ostatnie, ktoś chętny? to zera, już tą 18 sobie zostawię:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz

fornetka fajne ubranka:tak:
marz dokładnie, też uważam, że chłopcy są pokrzywdzeni, we wszystkich sklepach większość rzeczy dla dziewczynek. Dla kobiet też jest więcej sklepów niż dla mężczyzn, ale w sumie widziałyście faceta z dobrej woli na zakupach. :sorry::sorry:wyobraziłam sobie to grzebanie na ciuchach i wyrywanie sobie z rąk ubrań przez facetów.:-D:-D:-D

Ojej, współczuję, znam ten ból czterocyfrowych rachunków za auto:-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zabiorę te zera;-);-);-) i oby już się więcej nie powtórzyło:tak::tak::tak::tak::tak:

heheh....faceci w ciuchu....bezcenne:-D:-D:-D:-D:-D

mandziula supeer, że już wróciliście:tak::tak::tak::tak::tak:zaglądaj jak tylko będziesz miała chwilkę, opowiadaj, co u Was i jak było:tak::tak::tak::tak::tak::tak: no i oczywiście, jak się tylko da czekam na fotki;-);-);-);-)

anet15 dobrze, że z córeczką lepiej:tak::tak::tak:oby też mąż już niedługo był w pełni sił:tak::tak::tak::tak:

Zjawiam się na nocny dyżur.
Mandziula Ty się dzieckiem zajmij :sorry::angry::angry: a nie na BB wchodzisz:-p:tak::-D:-D:-D ale co zrobić - taki nałóg;-):tak::-D:-D:-D. Karm dużo cycem to żółtaczka prędzej Mikołajkowi przejdzie:tak:.Czekam z niecierpliwością na fotki kruszynki:tak:.

nie, nie korzystałam:no::no::no::no::sorry::sorry::sorry:

cześć dziewczyny
czyżby dzisiaj pierwsza, M do pracy się szykował i już mi się nie chce spać, a szykuje się do wyprawy na kilka dni do brejdaka wiec muszę przed wyjazdem dom trochę ogarnąć.:-)
Proszę się częstować...:-):-)

Och, jak miło....codziennie inne pyszności:-):-):-) ja wybieram....tę kawusię z serduszkiem i ciastko ze skrzydełkami;-)

ech, wypad do stolicy...meta jest (brat studiuje), ale teraz się nie da...a tak bym po sklepach połaziła...a w marcu premiera w Romie:sorry::sorry::sorry::sorry:

Witam:-):-):-)
My dzisiaj do godz.9 pospałyśmy - ale fajnie tak wstawać :tak::tak:
Za oknem pogoda do kitu, Maja już nic na ucho nie narzeka ale antybiotyk 5 dni podawać trzeba, tylko tak się zastanawiam czy go starczy bo jakoś dla mnie za mało go jest:sorry::sorry::sorry:
Nie mam dzisiaj pomysłu co wymyślić na zabawę dla Mai, chyba jakieś kolorowanki wydrukuję jej z neta :sorry:
Maltanka no cena zarąbista za naprawę, oby wam już nic więcej się nie psuło:no::no:
Mandziula witaj i Mikołajka koniecznie pokaż:tak::tak::tak:
Anet dobrze że wizyta u lekarza pozytywna, no i ciekawe kiedy mężowi tego druta z nogi wyjmą:sorry::sorry:
Marta nie byłam w Medicos-ie więc nie pomogę ale nie wiem czy czasem Aluśka tam kiedyś nie chodziła, ale mogę się mylić

Witam.
Fornetka ale rozpieszczasz nas z samego rana - ja wstałam (chłopaki zbudzili mnie) godzinę temu - musiałam nockę chlebową odespać:-p:tak: i zdążyłam naszykować na 2 piekarniki bo na jutro dużo zamówień mamy:szok::tak::cool::cool:.
Pytałam o Medicosa bo pediatra kieruje Olka na zabieg usunięcia przepukliny brzusznej w kresie małej a tam to operują.:tak:

Witam,dopiero teraz,dzieciaki na dworze,tzn.Gosia i Angela(kuzynka na feriach jest u nas),a Karolina zasnela przy cycu,a tez mialam ja wziasc na troche:sorry:
A pogoda taka srednia,niby cieplo ale tak buro na dworze,sloneczko by sie przydalo:tak:
Maz pojechal na zdjecie szwow z palca,a drut jeszcze siedzi....(Anaconda druta ma w palcu;-))
Na obiad dzis mam rybke,od wczoraj sie moczy w czosnku i mleku,zaraz bede smazyc:tak::-)
A my dzis tez nie spimy od 5.30....cos sie Karoli poprzestawialo i tak ostatnio wstaje,nad czym strasznie ubolewam...buuu....:-:)-:)-(
Martus,wspolczuje przepukliny u synia,ja tez nie pomoge bo tam nie bylam....

reklama
Witajcie u mnie od 11 sloneczko niestety bylo teraz juz nie ma, ale my juz po porządnym spacerku...Jula dzisiaj kładła sie na śnieg i opalała buzię:-D:-D:-D:-D
Najgorsze że wszedzie otaczją nas kupy psie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry