reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej kobitki, ja tylko na chwilkę wpadłam żeby sie przywitac:-):-)

dzisiaj wróciliśmy do domku, maly miał lekką zółtaczkę i trochę się ponaswietlaliśmy, teraz jest jest już ok, ładnie przybral na wadze i zaczą jeść jak należy.

normalnie jestem najszczęśliwsza na swiećie:tak::tak::tak: chociarz mam problemy z siedzeniam:confused2::sorry::sorry: jutro postaram się zajżeć i poczytac was troszkę:tak::tak::tak::tak:

reklama
hej dziewuchy własnie siedze na allegro i szuakm fanych ciuchów dla Małego, ale nie che przesadzać bo wiem ze dzieciaki szybko rosną. Rzeczywiście chłopcy to są troszkę pokrzywdzeni wiem jak bratu urodziła się dziewczynka to dostali tyle rzeczy dla małej i to w takich słodkich kolorach a najgorsze ze nie maja prawie nic typu uniseks aby coś wybrać dla małego. Ale chyba pochodzę trochę po lumpkach i sadze ze tam możne cosik znajdę.
Maltanka to się nazywa złośliwość rzeczy martwych, jak się zrobi ciepło to mój M musi zajrzeć pod maskę bo czasami nasz samochód świeci jak choinka coś jest z elektryką

madziula witaj cieszymy się ze już jesteście w domku i Mikołajek też jest zdrów. Czekamy na zdjęcia i relacje porodowe:-)

Maltanka to chyba bolalo oby juz nie zrobil Wam niespodzianki i nie potrzebowal kolejnej naprawy:no:
Mandziula witamy cie bardzo serdecznie no i Mikołajka fajnie ze jestescie juz w domciu sprobuj jak najwiecej odpoczywac no ale zajrzyj do nas i pochwal sie syniem:-)

Mandziulka witamy !!! Super, ze juz w domku :-) Koniecznie pochwal sie Mikolajkiem:tak::tak: tak sobie dzis myslalam o Tobie, ze to taki czas kiedy wszystko sie zmienia i nic już nie jest takie samo...oczywiscie w pozytywnym sensie:rofl2:
Zyczymy Mikołajkowi dużo zdrówka i jak mu sie w domku podoba??

Fornetka idz koniecznie wlasnie dzisiaj widzialam kilka fajnych (nowych) pajacyków dla niemowlaka, az mi sie szkoda zrobiło, ze na moją juz za male :p błagam tylko nie proponujcie drugiego :p hihi

Ostatnia edycja:
mandziula kochana nareszcie w domu:-) zasypuj nas tu fotkami.
spokojnie jeszcze trochę i będziesz mogła siedzieć;-)

fornetka z dościadczenia Ci mogę powiedzieć, że dla takich maluszków ubranek wyjściowych typu spodenki dżinsowe, czy bluzeczki nie potrzeba. Ja miałam raczej pajacyki takie welurowe na dwór na początek, czy z polarku jakieś ubranko. Miałam pozyczone parę takich ciuszków, ale się nie przydały, zwłaszcza, że takie maleństwo zazwyczaj na spacerkach śpi, a było by mu po prostu niewygodnie.

Maltanka to chyba bolalo oby juz nie zrobil Wam niespodzianki i nie potrzebowal kolejnej naprawy:no:

oj bardzo, niestety

sienio ok nie proponujemy, a można wiedzieć dlaczego? też tak mam, jak zobaczę jakieś małe słodkie ubranka to mi szkoda, że na Huberta za małe:-)

ja już zmykam do jutra laski :-)

Ostatnia edycja:
maltanko powód jest prosty, chciałabym wreszcie pojsc do pracy:-D Chociaż nie wiem czy chcialabym miec wiecej dzieci...wiem, ze dobrze aby dziecko mialo rodzeństwo, ale w Polsce raczej cięzko mieć kilkoro dzieci i życ "na luzie":-(
Fornetko maltanka ma całkowita racje co do ubranek, niestety sama sie przekonałam

Hej witam się popołudniowo jurto wyjazd do warszawy wiec dzisiaj trochę jestem zamotana. Dostałam paczkę z allegro bo mój M kupił ciuchy dla Małego i muszę Wam powiedzieć ze jestem mile zaskoczona

Ubranka cudne....

dzisiaj wróciliśmy do domku, maly miał lekką zółtaczkę i trochę się ponaswietlaliśmy, teraz jest jest już ok, ładnie przybral na wadze i zaczą jeść jak należy.

normalnie jestem najszczęśliwsza na swiećie:tak::tak::tak: chociarz mam problemy z siedzeniam:confused2::sorry::sorry: jutro postaram się zajżeć i poczytac was troszkę:tak::tak::tak::tak:

Witaj Kochana, pokaż nam koniecznie Mikołajka

Maltanka az tyle:szok::szok::szok::szok:

Hej witam się popołudniowo jurto wyjazd do warszawy wiec dzisiaj trochę jestem zamotana. Dostałam paczkę z allegro bo mój M kupił ciuchy dla Małego i muszę Wam powiedzieć ze jestem mile zaskoczona
Fornetka,ciuszki super:tak::-)

Mandziula,witaj ,dobrze ze juz w domciu,zagladaj w wolnej chwili,no i pochwal sie Mikolajkiem....:tak:

Witajcie.....dotarlam do was wreszcie,bo co zaczne pisac,to mala sie drze...wrr....juz od poludnia chce napisac i nie moge skonczyc...he,he.....a potem jeszcze maz siadl i myslalam ze mnie wcale nie posci do kompa:-p...ale sie udalo....:laugh2:
A wiec,bylismy dzis u kontroli z Karolinka i mezem,no i Karolinka w oskrzelach czysciutko,splywa jej wydzielina po gardle i dlatego kaszle,ale to dobrze bo juz sie kaszel odrywa,dalej wiec tylko na syropku i cebionie.....
A maz dostal jeszcze dalej antybiotyk,a ze ma zawsze problemy z zatokami,to jeszcze skierowanie na laser:tak:,jutro do chiruga na zdjecie szwow z palca jedzie(a druta to nie wiem kiedy mu wyjma?:szok:)
No i to by bylo na tyle....dobrej nocki zycze wszystkim:tak:;-)

reklama
Do góry