reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej witam się popołudniowo jurto wyjazd do warszawy wiec dzisiaj trochę jestem zamotana. Dostałam paczkę z allegro bo mój M kupił ciuchy dla Małego i muszę Wam powiedzieć ze jestem mile zaskoczona

reklama
to nie jest wszystko mam ich w całości 30 sztuk a z tego co się dowiedziałam to z przesyłka zapłacił 50 złotych. I o dziwo ciuszki są w super stanie bo pamiętam jak czasami coś kupuje to stan odbiega od opisu a tu jest w idealnym stanie

on zawsze coś sobie upoluje albo mi ostatnio kupił 2 swetry jeden jeszcze z metka za 30 złotych obydwa, ja natomiast lubie chodzić do lumpeksów bo zawsze coś tam kupie

sunday mieszkam na sławinie
fornetka no ubranka naprawde świetnie, takie męskie:-) super te koszulki polo
anaconda szkoda Mai, biedactwo sie nastawilo, mi samej zawsze smutno jak ktos odwola wizytę:-(
Marta dziękuję :)

Ostatnia edycja:
Fornetka ciuszki super kolorystyka bardzo fajna ja wlasnie taki stylk lubie bo wiadomo dzieczynki ubiera sie slodko jak cukiereczki i jest tego bardzo duzo a chlopcy moim zdaniem sa troche pokrzywdzeni:no:dlatego bardzo fajne kolorki
Anaconda nic mi nie mow o takich ludziach juz niedawno pisalam o tym jak szwagier mial przywiesc corke i nawet nie poinformowal ze zmienil plany:wściekła/y:no i jutro mielismy miec gosci ktorzy non stop zawracali d... kiedy sie spotkamy wiec chociaz bardzo mi sie nie chcialo ustalilismy na jutro zrobilam wczoraj zakupy na salatki i przekaski i co nie przychodza:angry:niech spadaja tak sie wkurzylam ze powiedzialam ze nie chce ich widziec przez najblizsze 3 miesiace nienawidze jak ludzie sie tak zachowuje
senia pochwal sie ciuszkami

Witam wieczorowa pora
pomidorowka sie gotuje aby miec jutro wiecej czasu na jakis spacerek mam nadzieje ze jutro tez bedzie piekne slonko

sienio nie ma to jak zakupy:-);-)

Maja śpi, a też przy niej zasnęłam, miała wpaść koleżanka z córką ale dzwoniła ze dzisiaj chyba nie da rady dlatego z Mają poszłyśmy spać, mała zawiedziona strasznie mało nie płakała, kurcze nie lubię ludzi którzy są niesłowni:crazy::crazy:

oj ja też nie lubię takich ludzi wrrrrr:crazy::wściekła/y:

Maltanka my równiez trzymamy kciuki zeby rachunek mial dwie cyfry (co najwyżej:-D)

ta miał 4:eek: oddam dwie ostatnie, ktoś chętny? to zera, już tą 18 sobie zostawię:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz

fornetka fajne ubranka:tak:
marz dokładnie, też uważam, że chłopcy są pokrzywdzeni, we wszystkich sklepach większość rzeczy dla dziewczynek. Dla kobiet też jest więcej sklepów niż dla mężczyzn, ale w sumie widziałyście faceta z dobrej woli na zakupach. :sorry::sorry:wyobraziłam sobie to grzebanie na ciuchach i wyrywanie sobie z rąk ubrań przez facetów.:-D:-D:-D

reklama
marz bardzo chętnie pochwalilabym sie ale tymczasowo nie mam aparatu:-( a z tego w tel nie moge ściagnac zdjec, bo mi cos w serwisie popsuli... jak tylko bede mogła napewno wrzucę:tak:
maltanka a no mie ma :) tak mi przykro qrcze tyle kasy...zera chtnie przygarnę ale same, dobrze przynajmniej ze 1 pierwsza :p
hhehe jak dziś byłam w ciuchu tak przez moment sobie wyobrazilam mojego P i az mnie ciarki przeszły hehehe

Ostatnia edycja:
Do góry