reklama
anaconda27
styczniówka2006
Bardzo fajne ubranka a za ile wylicytowaliście?
to nie jest wszystko mam ich w całości 30 sztuk a z tego co się dowiedziałam to z przesyłka zapłacił 50 złotych. I o dziwo ciuszki są w super stanie bo pamiętam jak czasami coś kupuje to stan odbiega od opisu a tu jest w idealnym stanie
anaconda27
styczniówka2006
No to faktycznie fajnie trafił
sunday mieszkam na sławinie
fornetka no ubranka naprawde świetnie, takie męskie:-) super te koszulki polo
anaconda szkoda Mai, biedactwo sie nastawilo, mi samej zawsze smutno jak ktos odwola wizytę:-(
Marta dziękuję
fornetka no ubranka naprawde świetnie, takie męskie:-) super te koszulki polo
anaconda szkoda Mai, biedactwo sie nastawilo, mi samej zawsze smutno jak ktos odwola wizytę:-(
Marta dziękuję
Ostatnia edycja:
Mam nadzieję,że wszystkie tu udzielające się zapoznały się z lubelskim regulaminem;-).Założony dziś temat Kwietnióweczki 2010 zamknęłam.
Zapoznawały się....ale mam nadzieję, że o niczym nie zapomniały ;-)
fornetka3 fajne ciuszki udało Wam się
Fornetka ciuszki super kolorystyka bardzo fajna ja wlasnie taki stylk lubie bo wiadomo dzieczynki ubiera sie slodko jak cukiereczki i jest tego bardzo duzo a chlopcy moim zdaniem sa troche pokrzywdzenidlatego bardzo fajne kolorki
Anaconda nic mi nie mow o takich ludziach juz niedawno pisalam o tym jak szwagier mial przywiesc corke i nawet nie poinformowal ze zmienil planyno i jutro mielismy miec gosci ktorzy non stop zawracali d... kiedy sie spotkamy wiec chociaz bardzo mi sie nie chcialo ustalilismy na jutro zrobilam wczoraj zakupy na salatki i przekaski i co nie przychodzaniech spadaja tak sie wkurzylam ze powiedzialam ze nie chce ich widziec przez najblizsze 3 miesiace nienawidze jak ludzie sie tak zachowuje
senia pochwal sie ciuszkami
Witam wieczorowa pora
pomidorowka sie gotuje aby miec jutro wiecej czasu na jakis spacerek mam nadzieje ze jutro tez bedzie piekne slonko
Anaconda nic mi nie mow o takich ludziach juz niedawno pisalam o tym jak szwagier mial przywiesc corke i nawet nie poinformowal ze zmienil planyno i jutro mielismy miec gosci ktorzy non stop zawracali d... kiedy sie spotkamy wiec chociaz bardzo mi sie nie chcialo ustalilismy na jutro zrobilam wczoraj zakupy na salatki i przekaski i co nie przychodzaniech spadaja tak sie wkurzylam ze powiedzialam ze nie chce ich widziec przez najblizsze 3 miesiace nienawidze jak ludzie sie tak zachowuje
senia pochwal sie ciuszkami
Witam wieczorowa pora
pomidorowka sie gotuje aby miec jutro wiecej czasu na jakis spacerek mam nadzieje ze jutro tez bedzie piekne slonko
maltanka
Fanka BB :)
sienio nie ma to jak zakupy:-);-)
oj ja też nie lubię takich ludzi wrrrrr
ta miał 4 oddam dwie ostatnie, ktoś chętny? to zera, już tą 18 sobie zostawięmam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz
fornetka fajne ubranka
marz dokładnie, też uważam, że chłopcy są pokrzywdzeni, we wszystkich sklepach większość rzeczy dla dziewczynek. Dla kobiet też jest więcej sklepów niż dla mężczyzn, ale w sumie widziałyście faceta z dobrej woli na zakupach. wyobraziłam sobie to grzebanie na ciuchach i wyrywanie sobie z rąk ubrań przez facetów.
Maja śpi, a też przy niej zasnęłam, miała wpaść koleżanka z córką ale dzwoniła ze dzisiaj chyba nie da rady dlatego z Mają poszłyśmy spać, mała zawiedziona strasznie mało nie płakała, kurcze nie lubię ludzi którzy są niesłowni
oj ja też nie lubię takich ludzi wrrrrr
Maltanka my równiez trzymamy kciuki zeby rachunek mial dwie cyfry (co najwyżej)
ta miał 4 oddam dwie ostatnie, ktoś chętny? to zera, już tą 18 sobie zostawięmam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz
fornetka fajne ubranka
marz dokładnie, też uważam, że chłopcy są pokrzywdzeni, we wszystkich sklepach większość rzeczy dla dziewczynek. Dla kobiet też jest więcej sklepów niż dla mężczyzn, ale w sumie widziałyście faceta z dobrej woli na zakupach. wyobraziłam sobie to grzebanie na ciuchach i wyrywanie sobie z rąk ubrań przez facetów.
reklama
marz bardzo chętnie pochwalilabym sie ale tymczasowo nie mam aparatu:-( a z tego w tel nie moge ściagnac zdjec, bo mi cos w serwisie popsuli... jak tylko bede mogła napewno wrzucę
maltanka a no mie ma tak mi przykro qrcze tyle kasy...zera chtnie przygarnę ale same, dobrze przynajmniej ze 1 pierwsza
hhehe jak dziś byłam w ciuchu tak przez moment sobie wyobrazilam mojego P i az mnie ciarki przeszły hehehe
maltanka a no mie ma tak mi przykro qrcze tyle kasy...zera chtnie przygarnę ale same, dobrze przynajmniej ze 1 pierwsza
hhehe jak dziś byłam w ciuchu tak przez moment sobie wyobrazilam mojego P i az mnie ciarki przeszły hehehe
Ostatnia edycja: