reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ile cos takiego kosztuje?gdzie chodzisz? Ja zastanawima sie nad kupieniem do domu orbitreka, bo nie bede miala czasu i mozliwosci aby gdzies chodzic,a poza tym taniej mnie pewnie wyniesie kupienie do domu niz karnety.:eek:

Ja chodze do Areny na Czubach ARENA - fitness club - siłownia, aerobik, solarium i fitness w Lublinie

Ja osobisice nie mialabym moblizacji zeby samej w domu cwiczyc, zawsze odkladalabym to na jutro:-D:-D:-D od zawsze chodze na zajecia do klubow i mnie to moblizuje....A na dodatek gdzie to koromysło:-p postawić:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Co do spiningu to jak z każdymi zajeciami aerobowymi, sa zwolennicy i przeciwnicy...ja wiem tylko ze przed ciążą na tych zajęciach dużo schudłam i poprawilam kondycje...a na rowerze uwielbiam jezdzić ale zima zostaje tylko klub...:tak::tak::tak::tak:

reklama
Cześć e-koleżanki;-)
fornetka Maksymilian i Nikodem imiona fajne, Kajeten takie sobie:sorry:
Maltanka oby tak mocno jednak nie bolalo:-D
Sunday rowerek maja moi rodzice, brat i szwagierka i czesciej sluzyl on jako wieszak niestety:-D
Anaconda tesciowa mistrzostwo swiata:-D

Dzisiaj znowu pieknie swieci ale niestety darowalam sobie spacer. Maly wstal przed 7 i juz spi od ponad 30min byl maruda. No i postanowilam zrobic dzisiaj generalne porzadki i juz jestem po uff ale az milo siedziec w takim czysciutkim i pachnacym mieszkanku. Jak wstanie to go troche wezmiemy na dwor jak M wroci i do leclerca pojedziemy na male zakupy jutro mamy gosci wiec trzeba cos przygotowac.
Moja kolezanka z pracy wczoraj urodzila synka na Lubartowskiej pewnie sie mijaja z Mandziula na korytarzu jesli nawet nie sa razem w pokoju:-D
Mnie dwie kolezanki ciagnely na jakies zajecia sportowe ale ja mam do tego takiego lenia ze jakos rozeszlo sie po kosciach. Z utesknieniem czekam na wiosne bo chce kupic sobie rower i malemu fotelik i bedziemy jezdzic na przejazdzki, kiedy ta wiosna!!!:wściekła/y:

Ech, do ćwiczeń to i ja nie mam zacięcia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a szkoda, bo pewnie po ciąży by się przydało:-p:-:)-(...ale coś się wymyśli;-);-);-)

Maltanka trzymam kciuki za bezbolesny odbiór samochodu;-);-):tak::tak:

Witajcie
Ja nieawno wrocilam z miasta , byłam nawet na "polowaniu" w ciuchu i kupiłam Julce spodenki, sukienke bluzeczkę i bluzę :-D Jakos mi sie strasznie humor poprawił po tej wyprawie:rofl2:
Marta kawa wyśmienita
Maltanka trzymamy kciuki za samochoc a wlasciwie cene usługi:rofl2:
Co do ćwiczen to ja nie mam samozaparcia, też mialam ochote na orbitreka ale duzo miejsca zajmuje a do tego nie wiem czy nie bedzie bezczynnie stał:-p Moja ciotka ma i tez mowi ze cwiczyla 2,3 tyg a pozniej sie znudził. Asłyszałyscie o zajęciach ZUMBY to chyba cos jak aerobik przy muzyce latinoameryk. miałam ochote zobaczyc ale akos tak samej mi sie nie chce ....
A i jeszcze nowinka wiecie ze u mnie na osiedlu maja wybudowac do 2015 szkolę :szok: wiem, ze dla dziewczyn z czechowa i czubów to zadna rewelacja ale dla mnie... tosz to szok...:surprised:

Ostatnia edycja:
Maja śpi, a też przy niej zasnęłam, miała wpaść koleżanka z córką ale dzwoniła ze dzisiaj chyba nie da rady dlatego z Mają poszłyśmy spać, mała zawiedziona strasznie mało nie płakała, kurcze nie lubię ludzi którzy są niesłowni:crazy::crazy:
Co do ćwiczeń to mi też brak samozaparcia i tylko ponarzekam sobie i tak idę do przodu :-p:-p
Fornetka to teraz już wiemy skąd twój nick się wziął:tak::tak:
Madzienka Maja była bardzo zadowolona po pobycie w "Radości" - polecam, ale stopek od rajtuzek to chyba nie dopiorę po tym pobycie:-p:-p
Maltanka może rachunek nie będzie tragiczny, trzymam kciuki:tak::tak::tak:
A pogoda faktycznie była dzisiaj piękna, w moje okna od rana do popołudnia świeci słońce i tak było w mieszkaniu nagrzane że cały czas wszędzie okna pootwierałam bo się nie dało w tej parówce siedzieć, no i tak przy okazji współczuję tym którym słoneczko do domku nie zagląda przez cały dzień

reklama
Do góry