reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

marta masz super skojarzenia jak jeszcze studiowałam te ciasteczka zaczęły wchodzić i być popularne a ze ja jestem strasznie łakoma wiec prawie codziennie je kupowałam i kiedyś koleżanka tak mnie przezwała prze moją słabość. a że mi sie to spodobało wiec już tak zostało i jest to ze mną już chyba 8 lat

reklama
Właśnie wróciliśmy ze spacerku,cały czas na nogach nie liczć ostatnich metrów jak Maks juz miał dość i rączki mamy go ratowały!;-) Mój syn uwielbia kruki "kuki"-w jego wydaniu :-D Byliśmy w piekarni do chlebem i bułeczki dla niunia a teraz zjemy zupke i trzeba kłaść się spać.:-)

Dziewczyny ja oszaleje z tym moim M,
zaczynamy szukać imienia dla małego, to znaczy już było ustalone Maksymilian a on wczoraj wieczorem do mnie ze będzie Nikodem albo Kajetan. ok Kajetam ni sie bardzo podoba, Maksymilian tez i sie już do niego przyzwyczaiłam a co do Nikodema to jakoś tak nie bardzo kojarzy mi się jak Pazura grał Nikodema.

Witam jako pierwsza! Zaraz zabieram sie za kawe i sprzątanie!:eek:
Dziewczyny czy ktoras z was ma moze albo cwiczy gdzies na rowerku stacjonarnym albo na orbitreku?

Sunday ja chodze na spinning, to sa godzinne zajęcia na stacjonarnym rowerku w różnym tempie:tak::tak:

Witam i ja:-):-):-)
Ja oknem piękne słońce ale jakiś debil obudził mnie o godz.6 bo ośnieżał chodniki i walił łopatą w ten śnieg że aż od kostki brukowej głos odchodził:crazy::crazy::crazy:
Wczoraj teściowa dzwoniła że jej się stodoła zawaliła, ale co się dziwić o tej stodole 2 lata już słyszę ze trzeba rozebrać bo ledwo stoi więc jak się czeka na cud to nie ma przeproś, tylko po co do mnie potem z pretensjami, przecież to nie moje:cool::cool::cool:
Maja na ucho już nie narzeka czyli antybiotyk dobrze dobrany, oby całkiem jej się to zapalenie wyleczyło i więcej nie wracało.
Kawkę ja też z pianką wybieram

Ach te teściowe:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dobrze że Majeczka już lepiej się czuje.....zdróweczka

Anaconda nie zapytalam jak Maja po wizycie w radości zadowolona???

A tak w ogole witajcie, my już po spacerku...przeprosilam sie z naszym x-landerem i musze go pochwalić że spisał się na czechowskich chodnikach....Jula trochę podeptała na nóżkach i mam nadzieję że zaraz pójdzie spać:nerd::nerd::nerd:

Marta1981 ja poproszę cappuccino:tak::tak::tak:
A proszę bardzo
cappuccino2.jpg

Miałam telefon z Mopru i iiiiiiiiiiiiiiiiiiii:cool::cool:.

A proszę bardzo
cappuccino2.jpg
Rewelacja! hehe!!!:-D:-D

Sunday ja chodze na spinning, to sa godzinne zajęcia na stacjonarnym rowerku w różnym tempie:tak::tak:

A ile cos takiego kosztuje?gdzie chodzisz? Ja zastanawima sie nad kupieniem do domu orbitreka, bo nie bede miala czasu i mozliwosci aby gdzies chodzic,a poza tym taniej mnie pewnie wyniesie kupienie do domu niz karnety.:eek:

Rewelacja! hehe!!!:-D:-D

A ile cos takiego kosztuje?gdzie chodzisz? Ja zastanawima sie nad kupieniem do domu orbitreka, bo nie bede miala czasu i mozliwosci aby gdzies chodzic,a poza tym taniej mnie pewnie wyniesie kupienie do domu niz karnety.:eek:

Hm...ja na spinningu była raz, bo ktoś kto miał karnet nie mógł pójść...nie zachwyciło mnie to...wolę rowerem zwiedzać świat;-);-), ale niektórzy są zachwyceni...
byłam w Leclercu....to ich cennik Cennik - fitness - aerobik - sauna - solarium

reklama
"mędy" ? ;-):eek: hehe... mój dzisiaj poł tubki nowego kremu mi wycisnał na dywam!:wściekła/y::szok:

oho ho to masz jeszcze pranie dywanu dzisiaj w planach;-)

maltanka ani się obejrzysz a nie nadążysz za biegającym Hubertem:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nio właśńie tego się obawiam, podobno wtedy dopiero się zaczyna latanie;-)

Dziewczyny ja oszaleje z tym moim M,
zaczynamy szukać imienia dla małego, to znaczy już było ustalone Maksymilian a on wczoraj wieczorem do mnie ze będzie Nikodem albo Kajetan. ok Kajetam ni sie bardzo podoba, Maksymilian tez i sie już do niego przyzwyczaiłam a co do Nikodema to jakoś tak nie bardzo kojarzy mi się jak Pazura grał Nikodema.

fornetka mojemu M też ostatnio spodobał się Kajetan:tak:

a my już po spacerku, byliśmy prawe 2 godziny takie ładne słoneczko, tylko szkoda, że wszystko tak topnieje. Pochodziliśmy troszkę, Hubert powygłupiał się na sankach, jeszcze chyba tylko na głowie na nich nie jechał, wszystkie pozycje siedzące wypróbowane ma. Teraz mały śpi, a ja nastawiłam obiad i zasiadam z kawką:tak:

co jakiś czas śnieg mi spada z dachu i kawałki tłuką o parapet:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieję, że młodego mi nie obudzi.

M dzwonił, że najprawdopodobniej dzisiaj odbiera samochód, oj będzie bolało:crazy:

anaconda ach te teściowe...

Do góry