reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Witam z kawusią - wybierajcie sobie
Fajny post Ci wyszedł.
Ja czekam aż wirus na M przejdzie;-).Ja trochę zacofana i tylko na chwilkę
Widzę że nasza mama na wylocie się rozpakowała Serdeczne pozdrowienia dla mamusi i synka
Zdrowia dla chorowitków Marta żeby poszedł sobie ten "zasrany wirus" i usciski dla Maji
maltanka to Hubert już sam drepta? Nie zajrzę przez tydzień i nie wiem co się dzieję Postaram się poprawić
Fajny post Ci wyszedł.
sunday_
Fanka BB :)
Witam z kawusią - wybierajcie sobie
Ja wybieram ta z pianka!:-)mniam mniam!!!!!!!!!!
maltanka
wpadłam się przywitać tylko
Marta kawusia pyszna.
ja zaraz muszę nastawić pranie, ze 3 mnie dzisiaj czeka, i zabieram tą mędę moją na sanki, bo mi tu jęczy, no nic sam się nie pobawi
zaglądnę później:-)
Marta kawusia pyszna.
ja zaraz muszę nastawić pranie, ze 3 mnie dzisiaj czeka, i zabieram tą mędę moją na sanki, bo mi tu jęczy, no nic sam się nie pobawi
zaglądnę później:-)
F
fogia
Gość
hej
sunday czy ta przychodnia jest prywatna? Jestem w stanie pójść prywatnie i zapłacić kasę byle tylko nie czekać w kolejce.
sunday czy ta przychodnia jest prywatna? Jestem w stanie pójść prywatnie i zapłacić kasę byle tylko nie czekać w kolejce.
sunday_
"mędy" ? ;-) hehe... mój dzisiaj poł tubki nowego kremu mi wycisnał na dywam!
hej
To jest panstwowe ale zadzwon i zapytaj czy mozna tam prywatnie czasem w niektorych przychodniach mozna isc na wizyte i tak i tak. Wiem ze kiedys ta Grudzien (chyba) przyjmowala w Eleclercu na Zana w optyku ale to bylo dawno
Wójcikowska-Karska Jolanta, lek. okulista
Telefon kontaktowy:
0 81 528 06 56
Dane adresowe:
20-825, Lublin, Zana 19 (Leclerc)
Dni i godziny przyjęć:
wtorek, środa 16.00-20.00
FOGIA!!!Wyslalam Ci priva!!!
Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny
sunday wczoraj to chyba przesadziłam z makaronem z sosikiem
ciesze się ze u madzuli wszystko ok., czekam na info ci i jak.
nawet się trochę wyspałam a poszłam dość wcześnie spać wiec nie pojawiłam wieczorkiem.
Marta ja się częstuje ta z pianką.
sunday wczoraj to chyba przesadziłam z makaronem z sosikiem
ciesze się ze u madzuli wszystko ok., czekam na info ci i jak.
nawet się trochę wyspałam a poszłam dość wcześnie spać wiec nie pojawiłam wieczorkiem.
Marta ja się częstuje ta z pianką.
Marta1981
Rodzyneczka
Fornetka, miałam już wcześniej pisać że Twój nick mi się kojarzy z tymi francuskimi ciachami co w Tesco przy wejściu wypiekają.
o matko anaconda jak tacy lekarze tam pracują to ja bym zmieniła przychodnię.
a my byliśmy dzisiaj 3 razy na dworze, M miał dzisiaj rozmowę tel (ale napiszę o tym za kilka dni, w odpowiednim miejscu) a my z Hubertem poszliśmy do piekarni po drożdżówki, jak zobaczyłam kolejkę to wróciliśmy
ach i pozdrowienia dla wszystkich od mandziuli. Jeszcze są w szpitalu, bo Mikołajek ma lekką żółtaczkę.
To czekamy na relację i dziękujemy za pozdrowienia....życzę im szybkiego powrotu do domku
maltanka ani się obejrzysz a nie nadążysz za biegającym Hubertem
Marta1981 ja poproszę cappuccino
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Witam i ja:-):-):-)
Ja oknem piękne słońce ale jakiś debil obudził mnie o godz.6 bo ośnieżał chodniki i walił łopatą w ten śnieg że aż od kostki brukowej głos odchodził
Wczoraj teściowa dzwoniła że jej się stodoła zawaliła, ale co się dziwić o tej stodole 2 lata już słyszę ze trzeba rozebrać bo ledwo stoi więc jak się czeka na cud to nie ma przeproś, tylko po co do mnie potem z pretensjami, przecież to nie moje
Maja na ucho już nie narzeka czyli antybiotyk dobrze dobrany, oby całkiem jej się to zapalenie wyleczyło i więcej nie wracało.
Kawkę ja też z pianką wybieram
Ja oknem piękne słońce ale jakiś debil obudził mnie o godz.6 bo ośnieżał chodniki i walił łopatą w ten śnieg że aż od kostki brukowej głos odchodził
Wczoraj teściowa dzwoniła że jej się stodoła zawaliła, ale co się dziwić o tej stodole 2 lata już słyszę ze trzeba rozebrać bo ledwo stoi więc jak się czeka na cud to nie ma przeproś, tylko po co do mnie potem z pretensjami, przecież to nie moje
Maja na ucho już nie narzeka czyli antybiotyk dobrze dobrany, oby całkiem jej się to zapalenie wyleczyło i więcej nie wracało.
Kawkę ja też z pianką wybieram