reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mandziula nie wiem jaki jest jak się samo zacznie ale po oxy dostajesz mega powera:tak:ja tak przynajmniej miałam.I najedz się pączków bo później przy karmieniu to można tylko marzyć o pączkach albo na obrazkach oglądać.
sienio chyba się znamy bo ja mieszkam 2 ulice dalej:-)
A naturalnie rodziłaś czy cc miałaś?
maltanka studiuję podatki na podyplomowych, czytam m.in. ordynację podatkową:nerd:
marz21 a gdzie do ortopedy chodzicie?
Nie wiecie od której godziny jest Real czynny jutro? Bo małż się się zadeklarował że po pączki pojedzie;-)

reklama
Czy mi umknely gdzies zdjecia z imprezy urodzinowej Maltanki czy e-koleżanko poprostu ich nie zamiescila?:no::-)

marz nie ma tego wiele, bo mam zepsuty kabel od aparatu. zaraz wstawię parę:zawstydzona/y:
zobacz PW

maltanka studiuję podatki na podyplomowych, czytam m.in. ordynację podatkową:nerd:

Anuanet ja w tym roku wybieram się na podyplomowe, ale myślałam o p.handlowym lub pracy

parę zdjęć z urodzinek

1. 2.z nową zabawką i chrzestną (ps i ten gł*** pies zawsze musi wejść w kadr:-p)
3.torcik
4.5 rozbieramy z chrzestną dekoracje:-)

Ale produkcja, zaraz postaram sie Was nadrobić....

Maltanka Hubercik boski juz się w nim zakochałam:-D:-D:-Dmusze go Juleczce pokazać:tak::tak::tak::tak:a tort bombowy - robilas sama czy zamawialas???

Antuanet chodzomu na Junoszy do dr Gila
Maltanka przesłodki ten Twój synus, torcik super lubie takie delikatne bez pstrokacizny no i nasze chłopaki mieli taka sama jedyneczke:-)

Ja równiez uciekam spac jakas zmeczona dzisiaj jestem dobranoc

Madzienka czy mozesz mi dac jakis namiar badz link do stronki na basen w Motyczu? Z tego co sie orientuje to Wy tam własnie jezdzicie. Napisz jak to wyglada czy we trojke jestescie w basenie czy mozna byc gdzies obok, czy zajecie sa z instruktorem czy ti juz dodatkowa przyjemnosc? Z góry dziekuje

reklama
to ja dzis pierwsza:tak::confused2: już po sniadanku, czas na kawusię i zbieramy się na IP, mam nadzieję że mnie tam zostawią:tak::tak:

miłego dnia kobitki i słodkiego od pączków, faworków i unnych słodkości:tak::tak:

Do góry