reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witajcie
my codziennie od 7.00 na nogach, nic nie pośpi mi ta męda mała dłużej.
My tez o 7 juz nie spimy za zwyczaj.....:-D
Witajcie....
Czyzby mandziula,pojechala rodzic,bo jeszcze do nas nie zajzala:sorry:trzymam kciuki:tak::-)

Ja dzis tylko na chwile,bo wczoraj tej nieszczesnej firanki nie skonczylam...wrrr....padlam juz o 23 i wiecej nie mialam sily....a troche jest pracy przy niej(wstawie fotke to wam pokarze jaka siorce szyje)
A czy to jutro juz tlusty czwartek?Kurcze tak mi sie zdaje:sorry:...ale ten czas zasowa,trzeba bedzie jakichs oponkow serowych nasmazyc jutro,bo paczkow nie probowalam nigdy i sie troche boje ze mi nie wyjda:baffled:

reklama
to ja też się witam,
Maltanka, dzięki za sms-ka :))
kurcze brzucho boli, może cos się zaczyna, czekam cierpliwie, jak cos sie zacznie to napewno dam wam znać,

dzis poźniej bo mam ruchy liczyć i leze plackiem od 8 do 9potem sniadanko a teraz kawusia to i kompa włączyłam

anet piękne te firanki:tak::tak:

Witajcie my juz od rana na nogach byliśmy z Julcią paszport jej wyrobic bo zmienia sie ustawa paszportowa i maluchy do 5 roku zycia beda otrzymywaly paszport tylko na rok, a teraz zrobilismy jej na 5 lat:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Te rajstopki są tam gdzie rajstopki dla dziewczynek - na dziale dziecięcym i jeszcze w tym samym dziale w koszu tylko że tam jest cena 9zł albo 10zł i ja potem w kasie się pytałam jaka jest prawdziwa cena bo tam przy rajstopkach była cena właśnie 4zł:tak::tak:

dziekuję

My tez o 7 juz nie spimy za zwyczaj.....:-D
Witajcie....
Czyzby mandziula,pojechala rodzic,bo jeszcze do nas nie zajzala:sorry:trzymam kciuki:tak::-)

Ja dzis tylko na chwile,bo wczoraj tej nieszczesnej firanki nie skonczylam...wrrr....padlam juz o 23 i wiecej nie mialam sily....a troche jest pracy przy niej(wstawie fotke to wam pokarze jaka siorce szyje)
A czy to jutro juz tlusty czwartek?Kurcze tak mi sie zdaje:sorry:...ale ten czas zasowa,trzeba bedzie jakichs oponkow serowych nasmazyc jutro,bo paczkow nie probowalam nigdy i sie troche boje ze mi nie wyjda:baffled:

Firanka cudna, oj chyba skuszę sie i podrzuce Ci moja do uszycia:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witajcie!!!

mandziula to się rozkręcasz:tak: mnie tak cały dzień męczyły takie bóle jak przed@, ale nie za bardzo były regularne, raz mocniejsze raz nie. Wieczorem M zdecydował, że pojedziemy na IP sprawdzić, a lekarz do mnie, że szyjka zgładzona i poród się zaczyna:baffled:

też miałam bóle krzyżowe, ale mnie dopiero na porodówce złapały. brrr jak sobie przypomnę.

Marta no no no ;-)

misia mogą być też krzyżowe niestety.

:szok: o matko, tak to można rodzić:tak:

misia u nas jest taka sama sytuacja, ja mam minus, M ma plus i Hubert plus, jak mała odziedziczy po tatusiu plus to podadzą ci po porodzie immunoglobulinę.

misia a co do żółtaczki to Hubert też miał, ale przetrzymali nas tylko 1 dzień dłużej, w sumie leżeliśmy 4 dni. Jak będziesz karmiła dużo piersią to szybko zejdzie.

No mam nadzieję, że będę karmiła piersią:tak::tak:

anet15 firanki są super....też bym chciała umieć takie uszyć...niestety dwie lewe ręce do takich prac:crazy:
Tłusty czwartek? hmm....ja też nigdy nie smażyłam (sama, bo z mamą to owszem) pączków...kiedyś zrobiłam faworki....ale teraz w domu składników nie mam:baffled:, więc pewnie skończy się, że kupię jakieś;-)

mandziula trzymam kciuki i czekam na wieści:tak::tak:

Witajcie my juz od rana na nogach byliśmy z Julcią paszport jej wyrobic bo zmienia sie ustawa paszportowa i maluchy do 5 roku zycia beda otrzymywaly paszport tylko na rok, a teraz zrobilismy jej na 5 lat:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Maja też ma na 5 lat wyrobiony:tak::tak::tak:
Anet śliczne firaneczki:tak::tak::tak:
Muszę do biedronki się wybrać na małe zakupy, u mnie dzisiaj zupa pieczarkowa bo bardzo za mną chodzi od jakiegoś czasu:tak::tak::tak:

Maja też ma na 5 lat wyrobiony:tak::tak::tak:
Anet śliczne firaneczki:tak::tak::tak:
Muszę do biedronki się wybrać na małe zakupy, u mnie dzisiaj zupa pieczarkowa bo bardzo za mną chodzi od jakiegoś czasu:tak::tak::tak:

Dzisiaj nie chce mi sie wychodzic bo na dworze jakos tak brrrrr
ale koniecznie musimy umowic sie kiedys pod biedronką ja mam kilka krokow:-D:-D:-D

Madziula kciukasy mocno zacisniete zeby malenstwo jak najszybciej pojawilo sie wsrod Was

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny.
Anet swietne firany.
Madziula życzę szybkiego i mało bolesnego rozwiązania możne mały już się znudził brzuchem.
ja od rana mam do kitu dzień mieliśmy jechać jutro do notariusza i dupa okazało się ze nie wszystko jest przygotowane jak zawsze coś musi być nie tak. i tak na prawdę cały dzień do kitu.
Madziula i Misia powiedzcie mi jak śpicie w jakiej pozycji bo ja to chyba zacznę spać na stojąco bo już nie wiem jak się mam ułożyć, u mnie jest tylko przekręcanie się z boku na bok i tak prawie całą noc a jak wstaje rano to jestem poobijana i bolą mnie boki a na plecach już nie mogę.

mam pytanie potrzebuje jakiegoś dobrego i sprawdzonego przepisu na chrust (po tutejszemu faworki) i oponki bo jak jutro tłusty czwartek to możne bym coś zrobiła

reklama
Do góry