reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Wpadlam powiedziec dobranoc,bo mam jeszcze kupe roboty,wiec dzis czasu na BB nie mam...buuuu....
Mandziula,niech synus nie stresuje mamy tylko wychodzi na swiat szybciutko
Mandziula,niech synus nie stresuje mamy tylko wychodzi na swiat szybciutko

mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
też mi się wydaje że lepiej w domku czekać, ale zaczynam się trochę denerwować, no ale nie mam na to wpływu
misia fajnie że po wizycie wszystko dobrze, mój mały też się późno obrócił, bo w 34tyg był jeszcze głową dogóry
, a przytyłaś naprawdę niewiele, ja mam jakieś 17 kg do przodu, bo przez cłą ciążę jem jak najęta, ciągle jestem głodna
;-) a co do wizty to ja do końca chodziłam raz w miesiącu bo nic niepokojącego się nie działo i jak widać nie dzieje
choć na ktg wyszły mi skórcze, tylko ich nie cczułam:-):-):-);-)
maltankawidzę że młody zdobywa nwe doświadczenia
, oby następne były mnij bolesne:-)

misia fajnie że po wizycie wszystko dobrze, mój mały też się późno obrócił, bo w 34tyg był jeszcze głową dogóry

maltankawidzę że młody zdobywa nwe doświadczenia

maltanka
Fanka BB :)
Maltanka powiedz szczerze że go zdzieliłaś bo na bb ci nie dał siedzieć;-);-)![]()

ale to fakt lepiej siedzieć w domu niż w szpitali a tam przy czekaniu to możne psycha siąść
oj tak, ja jak słyszałam dziewczynę którą przywieźli z IP, już rodziła, to powiedziałam, że ja nie będę:-)
misia cieszę się, że wszystko w porządku.
mandziula a Ty jak żadnych skurczy?
my byliśmy z małym u ortopedy, wszystko w porządku, mamy jeszcze raz przyjść jak zacznie już porządnie dreptać.
lecę oglądać MjM bo mi tu M komputer zabiera. zajrzę jeszcze później.
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
maltanka jeszcz zadnego nie poczułm, bol mni za to kręgosłup w krzyżu i czasem na brzuch promienieje jak przed okresem i tyle, zadnych takich regularnych albo nieregularnych

też mi się wydaje że lepiej w domku czekać, ale zaczynam się trochę denerwować, no ale nie mam na to wpływu
misia fajnie że po wizycie wszystko dobrze, mój mały też się późno obrócił, bo w 34tyg był jeszcze głową dogóry, a przytyłaś naprawdę niewiele, ja mam jakieś 17 kg do przodu, bo przez cłą ciążę jem jak najęta, ciągle jestem głodna
;-) a co do wizty to ja do końca chodziłam raz w miesiącu bo nic niepokojącego się nie działo i jak widać nie dzieje
choć na ktg wyszły mi skórcze, tylko ich nie cczułam:-):-):-);-)
maltankawidzę że młody zdobywa nwe doświadczenia, oby następne były mnij bolesne:-)
ja wcale nie czułam że mam skurcze a rozwarcie się zrobilo na 5cm
no w szpitalu to cięzko wytrzymać, zwłaszcza jak ktoś pierwszy raz... ja na sali PRZEDPORODOWEJ (czyli na porodówce) byłam 15dni, dzizus, niektore kobiety tak się darły, że drzwi zamykałam i tv na fulll..ale to nie było najgorsze, najgorsze było jak coś się z dzieciaczkami po poodzie nie teges działo....a my o tym słyszałyśmy...jak ja się wtedy bałam o moją kruszynkędaje siedzieć, daje
jak dzisiaj spał 2h siedziałam przed kompem to się gdzieś pochowałyście
oj tak, ja jak słyszałam dziewczynę którą przywieźli z IP, już rodziła, to powiedziałam, że ja nie będę:-)

Madziula nie denerwuj się i synka nie stresuj, juz za kilka chwil będziesz go przytulala...
oki, ide spac bo moja myszka juz śpi,;-);-);-)
----------------------
Madziula- to masz tj ja, tylko w krzyżu i jak na okres, powoli się rozkręcasz
Marta1981
Rodzyneczka
Hej babeczki, przyzwyczaiłam się do niewidzialności na BB

.
Madziula, zrób generalne porządki, na mycie okien trochę za zimno a zobaczysz - urodzisz raz dwa;-)
.

Madziula, zrób generalne porządki, na mycie okien trochę za zimno a zobaczysz - urodzisz raz dwa;-)

mandziula synek w końcu zdecyduje się wyjść...a ty póki możesz to jeszcze odpoczywaj w domku...

no tak...bóle krzyżowe...ja je zawsze miałam przed @....czyżby więc w czasie porodu też się raczej na takie nastawiać, a nie "normalne"?

kainkas grupa RH - to Twoja czy dziecka?

no tak...bóle krzyżowe...ja je zawsze miałam przed @....czyżby więc w czasie porodu też się raczej na takie nastawiać, a nie "normalne"?

reklama
mandziula synek w końcu zdecyduje się wyjść...a ty póki możesz to jeszcze odpoczywaj w domku...
moja i dziecka
a na bóle to się nie nastawiaj..lepiej o tym nie myśleć..ja to mało świadoma byłam z tych skurców...a miałam i krzyżowe i normalne....