reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam się niedzielnie

ale tu dzisiaj tłok;-);-)

ja już po obiadku, teraz herbatka i lenistwo:tak::tak::tak:
Mandziula,a ty jeszcze w domu,nic twoje dziciatko sie nie spieszy:-)
My przed chwilą wróciliśmy z ..... Lublina. Pojechałam z Fifim w piątek wieczorem bo mały bardzo już się stęsknił za dziadkami. Sobotę spędziliśmy w Nałęczowie w spa i atrium. Boshe jak żałuję, że nie stać mnie na częstsze tego typu rozkosze. Normalnie czuję się jak nowo narodzona. Filipek basenem zachwycony, aż żałuję że w Chełmie jest tylko chlorowany bo z pewnością chodziłabym z nim częściej. W atrium woda cieplutka, basen z białą glinką, sauna i te bąbelki, mmmmmmm normalnie żyć nie umierać. :-D:-D:-D
Brakowało nam takiego wypadu bo i ja odpoczęłam i Filipkowi też wyjazd dobrze zrobił. Po powrocie nie może się oderwać od swoich zabawek, przywitał się nawet z dywanem, łóżkiem, szafkami. :-D:-D:szok::szok::szok:

Jutro już powrót do rzeczywistości, ja do pracy, młody do przedszkola. :-(

ja też, ja też. :tak::tak::tak:
Ulice w Lublinie bezproblemowe, trasa Chełm - Lublin ok ale jak tylko wjeżdża się do miasta to człowieka cholera trafia. Śniegu potwornie dużo, a ulice praktycznie nieprzejezdne.
Wow,w spa powiadzasz bylas....no tez bym z checia pojechala:tak:
To widac jak Filipek sie stesknil za domem jak az tak sie wital.....he,he:-D:-D:-D

Dzien dobry,maz z Gosia poszli do sasiada a ja z Karola w domu sama,wlasnie dokuczac zaczela na kolanach i chyba dlugo nie popisze...he,he:-D
U nas jako tako,Gosia jutro do szkoly po 2 tygodniowym chrowaniu,tydzien pochodzi i ferie:tak::-D
Meza paluch czasem jeszcze boli,ale radzi sobie dzielnie:biggrin2:,nawet dzis odsniezal droge do szosy:tak:
No i tyle popisalam,marudek nie daje,trzeba sie pobawic troszke....:happy2:

reklama
Witam:-):-):-)
My wreszcie do domku dojechaliśmy i Maja zasnąć nie może a jutro trzeba przecież rano do przedszkola wstać:sorry2::sorry2:
Fogia no to super sobie poodpoczywałaś, zazdroszczę takiego spa:tak::tak::tak:

Witam w poniedziałkowy poranek:-):-)
Pogoda za oknem nie nastraja do optymizmu ale postaram się jakoś optymistycznie spędzić ten dzień:tak::tak::tak:
Madzienka gratulacje kolejnego ząbka:tak::tak::tak:

Witajcie!

Madzienka
gratulujemy 5 ząbka:tak:

Maltanka jak urodzinki???

urodzinki fajnie. Nie zaglądałam przez weeckend bo mieliśmy prawdziwy najazd. W sobotę byli chrzestni, a w niedzielę dziadkowie. Nie miałam już nawet siły wczoraj włączać komputera. Jak mi się uda zgrać fotki to później wstawie;-)

czas na kawkę teraz i ta moja mała męda już mi się wspina po nogach.:baffled:

ja też się witam:-)

maltankato fajnie że urodzinki udane, czekamyna zdjęcia:tak::tak::tak:

Madzienka brawa za 5 ząbka:tak::tak:

anaconda uśmiechnij się, mogło być gorzej:tak:, przynajmniej nie wieje strasznie

fogia oj zazdroszczę wypadu do spa, napewno odpoczęłaś:tak::tak::tak:

a ja ciągle łażę, kurcze jutro mam termin wyznaczony i nie wiem co dalej robić bo mi sie dzis zwolnienie kończy, pewnie przejedziemy sie na izbę przyjęć i sie zapytam co teraz:dry::dry::confused::confused:

lece kawusię robić:tak::tak:

cześć dziewczyny
witam sie poniedziałkowo. nie dam rady pewnie nadrobić wszystkich zaległości, ale postaram się być na bieżąco. ja to mam pecha wróciłam ze wsi i pierwszy dzień w mieście a ja przeziębienie złapałam i teraz mecze się z katarem i gardłem a tu nic łyknąć nie mogę.

Madzienka gratuluje ząbki, uwazaj teraz bo już może ugryść!!!;-)
maltanka fajnie,że impreza się udała-czekamy na fotki!:tak:
mandziula najlepiej to skontaktuj się ze swoim ginem!On Ci powie co i jak, bo zeby nie bylo tak ze pojedziesz na izbe nadarmo a wiesz szczegolnie na Jaczewskiego-moga cie od razu odeslac do innego szpitala.A kto jest Twoim gin prowadzącym?
anaconda27 super obrazek!pokazuje mój nastrój!!!:baffled:

Witam wszystkich poniedziałkowo!
Powoli szykuje się do pracy ale chyba brak slonca i kolorow odbiera mi sily-normalnie nic mi sie nie chce.Nastawilam tylko pranie(co za szczescie ze wymyslili automatyczne pralki).

Sundey to fakt automat to cudowny wynalazek, a pamiętam jak jeszcze byłam panienką to prałam w rękach żeby się mniej niszczyły moje ubrania:szok::szok::szok:

reklama
Witajcie :-)
madzieńka no no 5 ząbków:-) do lata bąda już pewnie wszystkie
mandziula Z uwagi na to, ze w każdym momencie mozesz nam zniknąć życzę szybkiego, bezbolesnego porodu i zdrowego maluszka... no i daj nam znac, bo my tu wszystkie niecierpliwie czekamy na Twojego syneczka:-)
anaconda czuję sie dzis dokladnie jak Twoj zielony ludek:-D heheh ja tez przechodzilam etap prania w rekach :) jak raz zobaczylam moje ubrania w pralce podczas wirowania to malo zawalu nie dostalam :):):) to byly czasy :D
maltanka pochwal sie koniecznie zdjęciami solenizanta

Ostatnia edycja:
Do góry