reklama
anaconda27
styczniówka2006
8kg...no nie wyglada zle ale fałdek to tez tam nie znajdziesz) no ale taka jej uroda i co ja jej zrobie, przecie nie bede wpychac jedzenia na siłe...........
No fakt teraz sprawdziłam na siatce centylowej i jest na 3 centylu - taka kruszynka z niej, ale jak morfologia dobrze wychodzi to nie masz się co martwić, nie każdy musi być grubaskiem
Marta1981
Rodzyneczka
Witam już z domciu.Pożarłam się z chłopem, ale teraz przynajmniej mam nową suszarkę a ta w łazience właśnie się naprawia VILEDA SUSZARKA DRY MAX++ NOWA! NAPRAWDĘ WARTO! (906391151) - Aukcje internetowe Allegro
Ale smaka robicie;-) - ja zrobiłam wafle przekładane.
Ale smaka robicie;-) - ja zrobiłam wafle przekładane.
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
ja po całym dniu padam, ale ciagle nie rodzę
na obiadek upichciłam łazanki bo znalałam trochę kapusty w zamrażarce, potem sprzątanko i małz zabrał mnie na zakupy, oblecieliśmy dwa markety, zasapałma się jak stara baba;-);-)
Marta fajna susarka, ja sie doprosić nowej nie mogę
i też robię wafle, ale to juz jutro bo siły ne mam
sunday_zdrówka dla Maksa
kainkas to twoja Hanka tak jak moja bratanica, taka jak patyczek
na obiadek upichciłam łazanki bo znalałam trochę kapusty w zamrażarce, potem sprzątanko i małz zabrał mnie na zakupy, oblecieliśmy dwa markety, zasapałma się jak stara baba;-);-)
Marta fajna susarka, ja sie doprosić nowej nie mogę
i też robię wafle, ale to juz jutro bo siły ne mam
sunday_zdrówka dla Maksa
kainkas to twoja Hanka tak jak moja bratanica, taka jak patyczek
no niestety chudzinka z niej, a długosc 79cm niby im wyszło no ale wiecie jak z tym mierzeniem jest)
pojadłam kanapki z powidłami, Hanka już 3dzień z kolei zasneła sama w łóżeczki...a mieliśmy problem, bo nauczylismy ja spac z nami- bo balam się ze zakrztusi się, tak strasznie jako wcześniak ulewała( Madziulu ostrzegam przed tym błędem) i jak już zaczeła spac w łóżeczku to trzeba było ją usypac na rekacha a potem odkladac....
ja w sumie nic nie robiłam a tez jakaś padnięta jestem, czekam na chłopa, za jakieś pół godz wróci z pracy i spac idziemy )
miłej nocki
pojadłam kanapki z powidłami, Hanka już 3dzień z kolei zasneła sama w łóżeczki...a mieliśmy problem, bo nauczylismy ja spac z nami- bo balam się ze zakrztusi się, tak strasznie jako wcześniak ulewała( Madziulu ostrzegam przed tym błędem) i jak już zaczeła spac w łóżeczku to trzeba było ją usypac na rekacha a potem odkladac....
ja w sumie nic nie robiłam a tez jakaś padnięta jestem, czekam na chłopa, za jakieś pół godz wróci z pracy i spac idziemy )
miłej nocki
kainkas jak mała jest zdrowa to olej pediatrę czepia się Kuba w dniu swoich pierwszych urodzin ważył 8600 na zagłodzonego nie wygląda I widzę że twoja córa też zdolniacha i już drepta Mały zaczą robić pierwsze samodzielne kroki w 10 miesiącu Sprytne sa nasze dzieciaczki i zwinne(czasami aż za bardzo) Klusek ma dobry apetyt je właściwie to co my A mała kiepsko ci je?
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam kochane....
Wczoraj nie mialam sily zeby zajzec.....bylismy najpierw u lekarza na kontroli z dziewczynkami(maz tyle,co zdazyl ze szpitala wyjsc i z nami pojechal)...na szczescie juz Gosia zdrowa,a Karolina tez prawie,ciut jeszcze kaszle,ma brac antybiotyk jeszcze do niedzieli ....a potem tak mnie łepetyna rozbolala(migrena niestety dopadla mnie znow)ze ledwo na oczy widzialam wiec nie bylo szans zeby do was zajzec.....dzis mnie jeszcze tak cmi,ale coz polezec sie nie da z malym dzieckiem,no i maz w domu,trzeba sie nim"opiekowas"...he,he.....bo palec boli po operacji....nawet umyc sie nie moze dobrze sam,bo nie wolno mu tego opatrunku zmoczyc...wiec mam teraz 3 dziecie w domu,ale fajnie
No nic,jakos przezyje,oby tylko golwa nie bolala....a teraz lece pierogi bede lepic....bo jeszcze zeby bylo smieszniej,tesciow na dole lezy chora,juz tydzien i teraz musze jeszcze i im cos gotowac....
Zajze moze pozniej w wolnej chwili.....pozdrawiam wszystkich chorowitkow
Wczoraj nie mialam sily zeby zajzec.....bylismy najpierw u lekarza na kontroli z dziewczynkami(maz tyle,co zdazyl ze szpitala wyjsc i z nami pojechal)...na szczescie juz Gosia zdrowa,a Karolina tez prawie,ciut jeszcze kaszle,ma brac antybiotyk jeszcze do niedzieli ....a potem tak mnie łepetyna rozbolala(migrena niestety dopadla mnie znow)ze ledwo na oczy widzialam wiec nie bylo szans zeby do was zajzec.....dzis mnie jeszcze tak cmi,ale coz polezec sie nie da z malym dzieckiem,no i maz w domu,trzeba sie nim"opiekowas"...he,he.....bo palec boli po operacji....nawet umyc sie nie moze dobrze sam,bo nie wolno mu tego opatrunku zmoczyc...wiec mam teraz 3 dziecie w domu,ale fajnie
No nic,jakos przezyje,oby tylko golwa nie bolala....a teraz lece pierogi bede lepic....bo jeszcze zeby bylo smieszniej,tesciow na dole lezy chora,juz tydzien i teraz musze jeszcze i im cos gotowac....
Zajze moze pozniej w wolnej chwili.....pozdrawiam wszystkich chorowitkow
kainkas jak mała jest zdrowa to olej pediatrę czepia się Kuba w dniu swoich pierwszych urodzin ważył 8600 na zagłodzonego nie wygląda I widzę że twoja córa też zdolniacha i już drepta Mały zaczą robić pierwsze samodzielne kroki w 10 miesiącu Sprytne sa nasze dzieciaczki i zwinne(czasami aż za bardzo) Klusek ma dobry apetyt je właściwie to co my A mała kiepsko ci je?
no z tym jedzeniem to różnie....raz lepiej, raz gorzej...ale ostatnio nawt ma apetyt, jak już zęby nie dokuczają..no a ostatnio chorowała tzn mega trzydniówka plus zęby plus zapalenie gardla, także wtedy apetyt był zerowy
Witajcie
Oj biedna Anet jestes, teraz to chyba 4 dzieci masz razam
Jakos tu pusto dzisiaj no widzac ze weekend:-)
Pozdrawiam i milego dnioa życzę
no weekend...zawsze jakoś tak mniej ludzi na bb)
no i niech te choróbska już odpuszczą....zdrówka
a tak wogole to czesc)
mala spi, wiec i ja ide kimnąć bo jakaś taka pogoda senna, 2 kawy wypite i dalej oczy sie zamykaja:-)
do pozniej
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Hej babeczki,my dopiero z basenu wróciliśmy i zaraz zmykam chłopaków odwieźć na służbę a sama do szkoły.
Anetko,nie ma nic gorszego niż chory małż;-).Zdrówka wszystkim.
Anetko,nie ma nic gorszego niż chory małż;-).Zdrówka wszystkim.