reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

misia kombinezon śliczny, dięki za info o innych komisach, poproszę małża to może mnie w poniedziałek zawiezie to coś kupimy, poszperam jeszcze na allegro

jakaś taka wymordowana się czuję, a w sumie nic diś nie robiłam

ale zato też dotarłam do Baby Fantu:tak::tak: kupilimy tam wanienkę do kąpania bow sumie najtaniej tam były:tak:;-), tacy ludzie co stali przed nami w klejce wydali prawie 1000zł na zabawki:szok::szok::szok:

reklama
ale zato też dotarłam do Baby Fantu:tak::tak: kupilimy tam wanienkę do kąpania bow sumie najtaniej tam były:tak:;-), tacy ludzie co stali przed nami w klejce wydali prawie 1000zł na zabawki:szok::szok::szok:

:shocked2: tysiaka na zabawki niezłe.

mandziula patrz tyle nas było w BF dzisiaj. w BF niektóre rzeczy się opłaca kupować, ja kupuję tak Hubertowi ubranka typu body czy koszulki, ale na niektórych to mają niezłe narzuty. my chcieliśmy fotelik tam kupić ale zamówiliśmy na allegro o 100 taniej.

mandziula a jak ja wychodziłam to stało za nmą jakieś małżeństwo do kasy z wanienką, ale różową to chyba nie Ty co?:confused::-p:cool2:

Witam daje znac ze zyje....matko ile wy produkujecie teraz.....a ja dzieciaki mam chore i nie nadazam za wami....buu:-(
widze ze zakupowy szal,oj mi tez by sie przydalo na zakupy do lumpka wyjsc ale jakos zawsze mi sie nie sklada.....:sorry2:....musze mala z mezem zostawic i skoczyc do sklepu,moze po niedzieli(bo maz nadal na zwolnieniu lekarskim:shocked2:)
Dobrej nocki zycze....Karolina juz spi , a Gosia prawie to ja tez sie juz poloze....pa,pa:happy2:

:shocked2: tysiaka na zabawki niezłe.

mandziula patrz tyle nas było w BF dzisiaj. w BF niektóre rzeczy się opłaca kupować, ja kupuję tak Hubertowi ubranka typu body czy koszulki, ale na niektórych to mają niezłe narzuty. my chcieliśmy fotelik tam kupić ale zamówiliśmy na allegro o 100 taniej.

mandziula a jak ja wychodziłam to stało za nmą jakieś małżeństwo do kasy z wanienką, ale różową to chyba nie Ty co?:confused::-p:cool2:

No to faktycznie nieźle......1000 zł na zabawki....może to szczęśliwi dziadkowie;-);-).....my tam kupiliśmy wanienkę, łóżeczko, fotelik, wózeczek,pościel, przewijak, rożek i ceratki....ale na wszystko mieliśmy sponsora - przyszłego dziadka:tak::tak::-D:-D:-D no i dzięki dziadkowi mamy wspólną kartę stałego klienta ze zniżką 7%:-), więc pewnie coś tam jeszcze kupimy;-) i może w przyszłym tygodniu, bo mąż ma tydzień urlopu:-):-):-):-):-):-)

hej:)
ja tez jakaś padnięta jestem... i właśnie zastanawiam się jak pozbyc sie wanienki i przewijaka-różowe, bo juz nie potrzebne a miejsce zajmują, musze chyba opchnąć za parę groszy:))

mój dzieć w wanience by nie usiedzial i w normalnej wannie sie kąpie:))

a w biedronce jakies zabawki dla niemowląt..a le ja już mam po dziurki w nosie zabawek:)) Oferta na przyszły tydzień a i wlidlu cos dla bejbisów od pn Lidl Online

chlop poszedł do pracy a ja zaraz spac ide:))

dobrej nocy i zdrowka chorowitkom

ja tez jakaś padnięta jestem... i właśnie zastanawiam się jak pozbyc sie wanienki i przewijaka-różowe, bo juz nie potrzebne a miejsce zajmują, musze chyba opchnąć za parę groszy:))

mój dzieć w wanience by nie usiedzial i w normalnej wannie sie kąpie:))

a w biedronce jakies zabawki dla niemowląt..a le ja już mam po dziurki w nosie zabawek:)) Oferta na przyszły tydzień a i wlidlu cos dla bejbisów od pn Lidl Online

chlop poszedł do pracy a ja zaraz spac ide:))

dobrej nocy i zdrowka chorowitkom

Ooooo...fajnie z Lidlem:tak:
ja też zaraz pewnie do łóżeczka zmykam....dobrej nocki wszystkim:tak:

reklama

nio mi też się nazbierało tego sporo, ale jak na razie to zbieram i wywożę do teściów na wieś, dobrze, że mają gdzie to trzymać:tak:

Do góry