reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

nie martwię się jego wielkością, ważne że wszyskto z nim dobrze
kainkas pewnie masz racje że bedzie i latwiej urodzić:-D, a zobaczymy kiedy to bedzie, przyjdzie czas to sie urodzi, nic na siłę:tak:;-);-)
uciekam teraz bo zakupy wzywaja:):)

reklama
Witam się i ja

my po śniadanku. Tak mi posmakowały te naleśniki z truskawkami od Misi, że na śniadanie zrobiłam. Hubert jak na razie śpi, później jedziemy na zakupy i wybieramy się dziś do mojego brata w odwiedziny (bratowej został miesiąc do porodu z hakiem). No i zamierzam dzisiaj pojeździć trochę. Muszę znowu się wciągnąć. Mam nadzieję, że pani zima bedzie dla mnie łaskawa, ale jest 0 stopni to nie powinno być ślisko.

Zajrzę pewnie dopiero wieczorkiem do was.

My niedawno z sanek wróciliśmy,ale chłopaki się wyszaleli:tak::cool:,ja sama 2 razy śnieg zaliczyłam:tak::-p:-D:-D:-D.

łał to chłopaki pewnie Ci padli jak muchy.:-) Dobrze im się spało pewnie.

dzisiaj będę miała dostawę mięska świnkowego od rodziców, więc musze lodówkę i zamrażarkę opróżnić, co by się pomieściło:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

kainkas aleś mi kobieto narobiła smaka na swojskie jadło. Trzeba by może gdzieś kupić trochę świnki hmmm...

no ale dzidzia jest malutka, waży 3200g a wymiary ma takie jak na 36 tydzień, łożysko dojzałe, więc tylko rodzić:tak::tak:

mandziulka no to już aby aby jak nam znikniesz na porodówce. Będzie dobrze:tak:

Witajcie, my juz po krotkim spacerku saneczkowym, ale cos strasznie wieje, wiec szybko wrocilismy...Julci mimo padajacego w twarz sniegu bardzo podobalo sie..pokaże za chwilkę

Nowy aparat juz wyprobowany...ale podoba mi sie:-D:-D:-D:-D

Witam się i ja

my po śniadanku. Tak mi posmakowały te naleśniki z truskawkami od Misi, że na śniadanie zrobiłam. Hubert jak na razie śpi, później jedziemy na zakupy i wybieramy się dziś do mojego brata w odwiedziny (bratowej został miesiąc do porodu z hakiem). No i zamierzam dzisiaj pojeździć trochę. Muszę znowu się wciągnąć. Mam nadzieję, że pani zima bedzie dla mnie łaskawa, ale jest 0 stopni to nie powinno być ślisko.

Maltanka trzymam kciuki za jazde....pytaas kiedys czy ja jezdze sama, tak, ja uwielbaim jezdzic samochodem:tak::tak::tak::tak:tylko z parkowaniem teraz jest kiepsko bo wszedzie zaspy ale ja staje tam gdzie zmieszcze sie:-D:-D:-D:-D

A pamietasz o spinningu kiedy zapisujesz sie???:-p:-p:-p:-p

W zalaczniku proba aparatu

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
U nas niewesoło. Za nami ciężki tydzień, pełen problemów, normalnie aż się nie chciało wstawać rano z łóżka. Na dodatek smarczemy oboje z Filipkiem bo trochę wczoraj przemarzliśmy w drodze powrotnej z przedszkola.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-):-) :-) ja zrobilam już ciasto "delicja" na jutrzejsze odwiedziny teściów :) jeszcze łazienka zostala, ale jeszcze mam czas :sorry2: Tak szaro na dworze, ze nic sie nie chce, chyba spac tylko:baffled:
Fogia tydzień juz sie kończy i oby z nim Wasze problemy. Ja też mialam ostatnio nieciekawy okres, ale naszczescie juz sie powoli kończy i moze wreszcie wszystko wróci na własciwe tory. Do tego jeszcze ta pogoda dobijajaca, ach jak ja czekam na wiosnę:tak::tak::tak:

Madzienka a jaki aparacik macie? Fotki eleganckie!!!:-)

Witam wszystkich.Ja tylko na chwile zaraz przychodzi kumpel M i nie bedzie mnie przy kompie,kusze sie troszke odprezyc. Mam w lodowce Reeds'a!:tak:;-)
Obiadek zrobiony i zjedzony-zrobilam dzisiak ogorkowa i lazanki-na jutro jeszcze bedzie!!!:-):-):-)
Moje dziecko dzisiaj dziala mi na nerwy,wszedzie wlezie marudzi, kombinuje strasznie przy gniazdkach i w ogole sie nie slucha!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja też już po obiadku - ziemniaczki i wątróbka w sosie - Olek męczy pierogi z kaszą i serem a Julu poległ na oglądani bajki.Skoczyłam tylko autko przestawić,bo pod drzewem stało a takie wyglancowane po lakierniku,że M by mnie udusił jakby jakiś ptak narobił na maskę;-):tak:.
Madzienka,ja poproszę taką kawusię co rano;-):tak:.
Fogia jakby co to ja od poniedziałku mogę Fifiego z przedszkola odbierać;-):tak:.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
U nas niewesoło. Za nami ciężki tydzień, pełen problemów, normalnie aż się nie chciało wstawać rano z łóżka. Na dodatek smarczemy oboje z Filipkiem bo trochę wczoraj przemarzliśmy w drodze powrotnej z przedszkola.

Fogia
co się dzieje????:-:)-:)-(oby tydzien szybko skończyl się.....

Sunday kupiliśmy Canona EOS 500D

Martuś
zamówienie przyjęte....:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry