reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

nie martwię się jego wielkością, ważne że wszyskto z nim dobrze
kainkas pewnie masz racje że bedzie i latwiej urodzić:-D, a zobaczymy kiedy to bedzie, przyjdzie czas to sie urodzi, nic na siłę:tak:;-);-)
uciekam teraz bo zakupy wzywaja:):)

reklama
Witam się i ja

my po śniadanku. Tak mi posmakowały te naleśniki z truskawkami od Misi, że na śniadanie zrobiłam. Hubert jak na razie śpi, później jedziemy na zakupy i wybieramy się dziś do mojego brata w odwiedziny (bratowej został miesiąc do porodu z hakiem). No i zamierzam dzisiaj pojeździć trochę. Muszę znowu się wciągnąć. Mam nadzieję, że pani zima bedzie dla mnie łaskawa, ale jest 0 stopni to nie powinno być ślisko.

Zajrzę pewnie dopiero wieczorkiem do was.

My niedawno z sanek wróciliśmy,ale chłopaki się wyszaleli:tak::cool:,ja sama 2 razy śnieg zaliczyłam:tak::-p:-D:-D:-D.

łał to chłopaki pewnie Ci padli jak muchy.:-) Dobrze im się spało pewnie.

dzisiaj będę miała dostawę mięska świnkowego od rodziców, więc musze lodówkę i zamrażarkę opróżnić, co by się pomieściło:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

kainkas aleś mi kobieto narobiła smaka na swojskie jadło. Trzeba by może gdzieś kupić trochę świnki hmmm...

no ale dzidzia jest malutka, waży 3200g a wymiary ma takie jak na 36 tydzień, łożysko dojzałe, więc tylko rodzić:tak::tak:

mandziulka no to już aby aby jak nam znikniesz na porodówce. Będzie dobrze:tak:

Witajcie, my juz po krotkim spacerku saneczkowym, ale cos strasznie wieje, wiec szybko wrocilismy...Julci mimo padajacego w twarz sniegu bardzo podobalo sie..pokaże za chwilkę

Nowy aparat juz wyprobowany...ale podoba mi sie:-D:-D:-D:-D

Witam się i ja

my po śniadanku. Tak mi posmakowały te naleśniki z truskawkami od Misi, że na śniadanie zrobiłam. Hubert jak na razie śpi, później jedziemy na zakupy i wybieramy się dziś do mojego brata w odwiedziny (bratowej został miesiąc do porodu z hakiem). No i zamierzam dzisiaj pojeździć trochę. Muszę znowu się wciągnąć. Mam nadzieję, że pani zima bedzie dla mnie łaskawa, ale jest 0 stopni to nie powinno być ślisko.

Maltanka trzymam kciuki za jazde....pytaas kiedys czy ja jezdze sama, tak, ja uwielbaim jezdzic samochodem:tak::tak::tak::tak:tylko z parkowaniem teraz jest kiepsko bo wszedzie zaspy ale ja staje tam gdzie zmieszcze sie:-D:-D:-D:-D

A pamietasz o spinningu kiedy zapisujesz sie???:-p:-p:-p:-p

W zalaczniku proba aparatu

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
U nas niewesoło. Za nami ciężki tydzień, pełen problemów, normalnie aż się nie chciało wstawać rano z łóżka. Na dodatek smarczemy oboje z Filipkiem bo trochę wczoraj przemarzliśmy w drodze powrotnej z przedszkola.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-):-) :-) ja zrobilam już ciasto "delicja" na jutrzejsze odwiedziny teściów :) jeszcze łazienka zostala, ale jeszcze mam czas :sorry2: Tak szaro na dworze, ze nic sie nie chce, chyba spac tylko:baffled:
Fogia tydzień juz sie kończy i oby z nim Wasze problemy. Ja też mialam ostatnio nieciekawy okres, ale naszczescie juz sie powoli kończy i moze wreszcie wszystko wróci na własciwe tory. Do tego jeszcze ta pogoda dobijajaca, ach jak ja czekam na wiosnę:tak::tak::tak:

Madzienka a jaki aparacik macie? Fotki eleganckie!!!:-)

Witam wszystkich.Ja tylko na chwile zaraz przychodzi kumpel M i nie bedzie mnie przy kompie,kusze sie troszke odprezyc. Mam w lodowce Reeds'a!:tak:;-)
Obiadek zrobiony i zjedzony-zrobilam dzisiak ogorkowa i lazanki-na jutro jeszcze bedzie!!!:-):-):-)
Moje dziecko dzisiaj dziala mi na nerwy,wszedzie wlezie marudzi, kombinuje strasznie przy gniazdkach i w ogole sie nie slucha!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja też już po obiadku - ziemniaczki i wątróbka w sosie - Olek męczy pierogi z kaszą i serem a Julu poległ na oglądani bajki.Skoczyłam tylko autko przestawić,bo pod drzewem stało a takie wyglancowane po lakierniku,że M by mnie udusił jakby jakiś ptak narobił na maskę;-):tak:.
Madzienka,ja poproszę taką kawusię co rano;-):tak:.
Fogia jakby co to ja od poniedziałku mogę Fifiego z przedszkola odbierać;-):tak:.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
U nas niewesoło. Za nami ciężki tydzień, pełen problemów, normalnie aż się nie chciało wstawać rano z łóżka. Na dodatek smarczemy oboje z Filipkiem bo trochę wczoraj przemarzliśmy w drodze powrotnej z przedszkola.

Fogia
co się dzieje????:-:)-:)-(oby tydzien szybko skończyl się.....

Sunday kupiliśmy Canona EOS 500D

Martuś
zamówienie przyjęte....:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry