reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej jestem mieszkanką Lublina i od niedawna mamusią małej Gabrysi. Z miłą chęcią będę się tu z Wami spotykać.
Elahar - podobno dobrym sposobem na przeziębienie jest witamina C. Jeśli czujesz ze Cie rozkłada warto sobie łyknąc witaminę C o dawce 1,00 mg - czyli jest to 5 tabletek po 0,2 g i na noc polopiryne. Podobno działa.
A ja na katar biorę Cirrusa i działa:-)

reklama
Witam Dziewczyny , widze ze chlodno u was ? jest snieg ??
U Nas tak srednio, raz byl snieg przez 5 godzin :sorry2:tylko .
u nas narazie wszyscy zdrowi, nie chorujemy , chociarz Blaneczka lekko pokasluje taki suchym kaszelkiem ...ale to chyba z suchego powietrza :dry:

a co tam w Lublinie sie zmienilo ??

buziaczek - Nic się w Lublinie nie zmieniłao.
Od czasu do czasu tylko rozkopuja jakąś ulicę i są korki jak skurczybyk;-):cool2:

Śniegu już nie ma, był, ale już się roztopił, znowu chlapa i błoto i wirusy w powietrzu, moja Natka znowu katar ma:dry:

Marriaa
- witaj, elahar - i jak tam nos? Basia - hej, zaglądaj częsciej - postaramy ci się nastrój poprawić;-)

Witam wszystkie mamusie:tak:
U mnie już trochę lepiej. Dziękuję jeszcze raz za podpowiedzi.
Basiu nie wiemyczemu masz kiepski nastrój ale życzę żeby szybko ci się szybko poprawił.
Ja na razie zmykam się jeszcze kurować bo nie mogę się doczekać wyjścia na dwór. Ile można siedzieć w domu ?:-(

a ja chce zimy!!!;-)
Ale nic to - jest takie przysłowie - jak w Barbórkę błoto - w Święta zima jak złoto.

no mam nadzieję że się spełni

Nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła na nartach pojeździć. Rąblów co prawda juz ruszył, ale na jeden dzień;-)
Ja mam bliziutko do wyciągu w Batorzu, więc czekam na otwarcie sezonu właśnie tam.
ech, no ja chcę zimy....

Mogłaby być zima na święta. Nie lubię Świąt bez białego śniegu jakos tak lyso jest:) i nastroj zaraz inny. Z męzem zastanawiamy sie gdzie postawimy nasza choinke bo to pierwsze nasze swięta w naszym mieszkanku i z dzieciaczkiem :D
Wogóle to mogło by byc słonecznie i mrozno a nie taka plucha. Wtedy moze poszłabym na pierwszy powazny spacer ze swoim maleństwem a tak to boje sie jeszcze.....
Dziś z chęcią przespałabym cały dzien. Mój mały Aniołek nie spał dzis do 1 rano a potem to i tak jakos sobie postękiwal. Teraz ona odsypia a ja cos bede gotowac. Mam nadzieje ze dzis nie bedzie takiej awantury jak wczoraj:no:

Witam,
Też bardzo czekam na białą zimę bo siedzę w domu i jak wyglądam przez okno to strasznie szaro buro i ponuro jest :-:)-( Święta bez śniegu też trochę nijakie więc mogło by popadać.
Moja Madzia od dwóch dni postanowiła spać na siedząco albo z głową opuszczoną między nogi. Więc chodzimy do niej z mężem kilka razy w nocy i kładziemy ją na plecy. Na początku to nas śmieszyło ale teraz mi nie do śmiechu bo kręgosłupa szkoda. Nie wiem co moje dziecko kombinuje ?:-(

hh... elahar... dobre... aczkolwiek niewygodne... proponuje poprawianie pozycji młej po zaśnieciu (co myśle że robicie;-):-D)

Marriaa - witamy:tak::tak::tak:

a ja niestety przeczytałam właśnie prognozę długoterminową... - jesień cała zimę niestety - czyli +5 stopni, w styczniu nawet +15.....:-:)-:)-( A mi szkoda, bo naprawde kocham zimę, taką śnieżną i mroźną.... Mam nadzieję,ze się meteorolodzy długoterminowi pomylili......;-)

reklama
a ja niestety przeczytałam właśnie prognozę długoterminową... - jesień cała zimę niestety - czyli +5 stopni, w styczniu nawet +15.....:-:)-:)-( A mi szkoda, bo naprawde kocham zimę, taką śnieżną i mroźną.... Mam nadzieję,ze się meteorolodzy długoterminowi pomylili......;-)

Też mam nadzieję, że jak zwykle się mylą Oby;-)

Ja ciągle wędruję do pokoju córci żeby ją kłaść spać z tego siedzenia. Ciekawe jak długo to potrwa :-(

Do góry