reklama
elahar
mama Madzi
diewczyny mają rację - od teściowej to z daleka
A z rewelacji - moje dziecię 12 listopada postawiło swoje pierwsze kroczki
Brawo i gratulacje wyczynu.
Basiu życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla wszystkich.
Dita dzięki. W nocy już nie jest tak źle ale jeszcze smoka trzeba podać
Dita gratulacje!!!Moj Dawidek jutro konczy rok i jeszcze sam nie chodzi,tylko przy meblach.Nie chce nawet,zeby go trzymac za rece,woli raczkowac:-).Taki z niego len.Ale mysle,ze jeszcze miesiac i bedzie chodzil.
Basiu,co sie stalo,ze jestescie w szpitalu?Mam nadzieje,ze juz ok.Zycze wszystkiego dobrego.
Basiu,co sie stalo,ze jestescie w szpitalu?Mam nadzieje,ze juz ok.Zycze wszystkiego dobrego.
nie nie nie jesteśmy w szpitalu
tylko wszyscy 4 chorowali w domu
ale Paulinę szybko wykurowałam bo jedynie gardło ja bolało
Bartek już dziś poszedł do szkoły chociaz osłuchowo cos tam jeszcze jest
Kacper zakatarzony i pokasluje jeszcze
a najmłodsze tylko katar na szczęście
mam nadzieję że szybko uporam się z tym chorubskiem i już tej zimy chorowac nie będą :-)
tylko wszyscy 4 chorowali w domu
ale Paulinę szybko wykurowałam bo jedynie gardło ja bolało
Bartek już dziś poszedł do szkoły chociaz osłuchowo cos tam jeszcze jest
Kacper zakatarzony i pokasluje jeszcze
a najmłodsze tylko katar na szczęście
mam nadzieję że szybko uporam się z tym chorubskiem i już tej zimy chorowac nie będą :-)
reklama
elahar
mama Madzi
Witam
3 dni temu przeniosłam córcie do swojego pokoiku. Madzia juz się przyzwyczaiła i ładnie zasypia. Gorzej ja zniosłam tą przeprowadzkę. Pierwszego dnia było mi strasznie smutno. Może to dziwne ale brakowało mi mojego szkrabika w łóżeczku za głową i jej wyciągniętych rano do mnie rączek:---(
3 dni temu przeniosłam córcie do swojego pokoiku. Madzia juz się przyzwyczaiła i ładnie zasypia. Gorzej ja zniosłam tą przeprowadzkę. Pierwszego dnia było mi strasznie smutno. Może to dziwne ale brakowało mi mojego szkrabika w łóżeczku za głową i jej wyciągniętych rano do mnie rączek:---(