reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam wieczorowo.

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:-pzaglądałam kiedyś do was.

Co u was mamuśki słchać?

przepraszam,że nie przeczytam wszystkiego ale głowa mi pęka:-(

Czekam na rewelacje o waszych maluszkach:blink:

glitter-candy_10_17_2007_08_04_35_13090.gif

glitter-bubble-gum_10_17_2007_08_09_26_52943.gif

reklama
diewczyny mają rację - od teściowej to z daleka:tak:

A z rewelacji - moje dziecię 12 listopada postawiło swoje pierwsze kroczki:-D
TUTAJ filmik. A przez kolejne dni zawzięcie ćwiczy dreptanie:tak::tak:

O - Basia - a co tam u ciebie?
elahar - zapomniałam pogratulować przespanej nocy!!

W ogóle to się nudzę jakoś, wyszłabym gdzieś, choćby po niezbędne zakupy a nie chce mi się nawet uczesać od rana.....:zawstydzona/y:;-):-)

diewczyny mają rację - od teściowej to z daleka:tak:

A z rewelacji - moje dziecię 12 listopada postawiło swoje pierwsze kroczki:-D
:tak::tak:

Brawo i gratulacje wyczynu.:tak:
Basiu życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla wszystkich.
Dita
dzięki. W nocy już nie jest tak źle ale jeszcze smoka trzeba podać:tak:

Dita gratulacje!!!Moj Dawidek jutro konczy rok i jeszcze sam nie chodzi,tylko przy meblach.Nie chce nawet,zeby go trzymac za rece,woli raczkowac:-).Taki z niego len.Ale mysle,ze jeszcze miesiac i bedzie chodzil:tak:.
Basiu,co sie stalo,ze jestescie w szpitalu?Mam nadzieje,ze juz ok.Zycze wszystkiego dobrego.

nie nie nie jesteśmy w szpitalu
tylko wszyscy 4 chorowali w domu
ale Paulinę szybko wykurowałam bo jedynie gardło ja bolało
Bartek już dziś poszedł do szkoły chociaz osłuchowo cos tam jeszcze jest
Kacper zakatarzony i pokasluje jeszcze
a najmłodsze tylko katar na szczęście

mam nadzieję że szybko uporam się z tym chorubskiem i już tej zimy chorowac nie będą :-)

reklama
Witam:tak:
3 dni temu przeniosłam córcie do swojego pokoiku. Madzia juz się przyzwyczaiła i ładnie zasypia. Gorzej ja zniosłam tą przeprowadzkę. Pierwszego dnia było mi strasznie smutno. Może to dziwne ale brakowało mi mojego szkrabika w łóżeczku za głową i jej wyciągniętych rano do mnie rączek:-:)-:)-(

Do góry