reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam wieczorowo.

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:-pzaglądałam kiedyś do was.

Co u was mamuśki słchać?

przepraszam,że nie przeczytam wszystkiego ale głowa mi pęka:-(

Czekam na rewelacje o waszych maluszkach:blink:

glitter-candy_10_17_2007_08_04_35_13090.gif

glitter-bubble-gum_10_17_2007_08_09_26_52943.gif

reklama
diewczyny mają rację - od teściowej to z daleka:tak:

A z rewelacji - moje dziecię 12 listopada postawiło swoje pierwsze kroczki:-D
TUTAJ filmik. A przez kolejne dni zawzięcie ćwiczy dreptanie:tak::tak:

O - Basia - a co tam u ciebie?
elahar - zapomniałam pogratulować przespanej nocy!!

W ogóle to się nudzę jakoś, wyszłabym gdzieś, choćby po niezbędne zakupy a nie chce mi się nawet uczesać od rana.....:zawstydzona/y:;-):-)

diewczyny mają rację - od teściowej to z daleka:tak:

A z rewelacji - moje dziecię 12 listopada postawiło swoje pierwsze kroczki:-D
:tak::tak:

Brawo i gratulacje wyczynu.:tak:
Basiu życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla wszystkich.
Dita
dzięki. W nocy już nie jest tak źle ale jeszcze smoka trzeba podać:tak:

Dita gratulacje!!!Moj Dawidek jutro konczy rok i jeszcze sam nie chodzi,tylko przy meblach.Nie chce nawet,zeby go trzymac za rece,woli raczkowac:-).Taki z niego len.Ale mysle,ze jeszcze miesiac i bedzie chodzil:tak:.
Basiu,co sie stalo,ze jestescie w szpitalu?Mam nadzieje,ze juz ok.Zycze wszystkiego dobrego.

nie nie nie jesteśmy w szpitalu
tylko wszyscy 4 chorowali w domu
ale Paulinę szybko wykurowałam bo jedynie gardło ja bolało
Bartek już dziś poszedł do szkoły chociaz osłuchowo cos tam jeszcze jest
Kacper zakatarzony i pokasluje jeszcze
a najmłodsze tylko katar na szczęście

mam nadzieję że szybko uporam się z tym chorubskiem i już tej zimy chorowac nie będą :-)

reklama
Witam:tak:
3 dni temu przeniosłam córcie do swojego pokoiku. Madzia juz się przyzwyczaiła i ładnie zasypia. Gorzej ja zniosłam tą przeprowadzkę. Pierwszego dnia było mi strasznie smutno. Może to dziwne ale brakowało mi mojego szkrabika w łóżeczku za głową i jej wyciągniętych rano do mnie rączek:-:)-:)-(

Do góry