reklama
elahar
mama Madzi
A ja sprawdzalam dzisiaj na Interii prognoze na przyszly tydzien i podobno we wtorek ma zaczac padac snieg.Mam nadzieje,ze to sie sprawdzi.
Może, chociaż mnie właśnie Interia przeważnie zawodziła Klimacik nam niestety " "szaleje" i często płata figle
Iza - dziś na polsacie mowili to samo - że od wtorku śnieg.... oby.....
no, niech sie meteorolodzy pomylą ten jeden raz - niech wreszcie przyjdzie zima bo wiosenno-jesiennej pogody mam powyżej uszu po zimie 06/07
elahar - a to corcia w osobnym pokoju śpi?
Kurcze, a ja nawet jeszcze nie planuję mojej małej przenosić.....;-)
no, niech sie meteorolodzy pomylą ten jeden raz - niech wreszcie przyjdzie zima bo wiosenno-jesiennej pogody mam powyżej uszu po zimie 06/07
elahar
mama Madzi
Śpi w swoim pokoju już 2-i tydzień. I ogólnie jest lepiej niż jak była z nami w pokoju bo za każdym razem jak sie tylko przekręcała to ja się budziłam i zaglądałam do niej. Teraz śpi od 20 i dopóki my z mężem nie pójdziemy spać (około 24) to często do niej zaglądamy a w nocy też ale już rzadziej się budzę. Nie będzie na pewno tylko sama w razie choroby bo wtedy dziecka nie można zostawiać samego (może np. wymiotować). Ogólnie przyzwyczaiła się już drugiego dnia do spania osobno.
Elahar,widze ze zmienilas avatar i,ze Twoja Madzia ma tak samo bujna czupryne jak moj Dawidek.Wczoraj bylismy na szczepieniu i w kolejce czekala dziewczynka bardzo podobna do Madzi,az sie przyjrzalam uwazniej jej zdjeciu,choc wiem,ze to nie byla Madzia;-):-).
elahar
mama Madzi
Elahar,widze ze zmienilas avatar i,ze Twoja Madzia ma tak samo bujna czupryne jak moj Dawidek.Wczoraj bylismy na szczepieniu i w kolejce czekala dziewczynka bardzo podobna do Madzi,az sie przyjrzalam uwazniej jej zdjeciu,choc wiem,ze to nie byla Madzia;-):-).
dzień dobry
Madzia niestety włoski ma po tatusiu a szkoda :-) ale rzęsy ma cudowne.
My chodzimy do przychodni na Weteranów.
Hej,
jak nastrój dzisiaj? A zapowiadało sie ze bedzie słonecznie nie znosze tej przygnębiającej pochmurnej pogody. Własnie popijam sobie herbatke laktacyjna - ochyda a moj maluszek odpsypia nocke Przestawiły jej sie pory rozrabiania teraz płaczemy od 22 do 24 i zasypiamy koło 1 rano Mam nadzieje ze jej to minie nie długo....
Szykuje sie dzis na kupowanie bombeczek i innych duperelek na choinke. Czas zacząć zyc swiątecznym nastrojem w końcu dziś Mikołaj:-) Jak mineły Wam mikołajki?
Pozdrawiam.
jak nastrój dzisiaj? A zapowiadało sie ze bedzie słonecznie nie znosze tej przygnębiającej pochmurnej pogody. Własnie popijam sobie herbatke laktacyjna - ochyda a moj maluszek odpsypia nocke Przestawiły jej sie pory rozrabiania teraz płaczemy od 22 do 24 i zasypiamy koło 1 rano Mam nadzieje ze jej to minie nie długo....
Szykuje sie dzis na kupowanie bombeczek i innych duperelek na choinke. Czas zacząć zyc swiątecznym nastrojem w końcu dziś Mikołaj:-) Jak mineły Wam mikołajki?
Pozdrawiam.
U nas tak sobie,mam podly nastroj,posprzeczalam sie z mezem,Dawid byl nieznosny i ta pogoda...
Elahar,moj synek ma wlosy po mnie,jak bylam mala,to mialam cztery wlosy na krzyz.Za to teraz jest ich wrecz za duzo,ciezko cos z nimi zrobic takie geste.Takze obecny stan wlosow naszych maluszkow o niczym nie swiadczy.
Elahar,moj synek ma wlosy po mnie,jak bylam mala,to mialam cztery wlosy na krzyz.Za to teraz jest ich wrecz za duzo,ciezko cos z nimi zrobic takie geste.Takze obecny stan wlosow naszych maluszkow o niczym nie swiadczy.
Marriaa,zapomnialam napisac,ze moj synek tez czesto miewal takie"odchyly"mniej wiecej do osmego miesiaca,srednio co 2-3 miesiace cos mu sie w spaniu przestawialo.Dziecko probuje wydluzac pory czuwania,tylko nie zawsze to wychodzi tak jak bysmy tego chcialy;-).Nie martw sie,to wkrotce minie.
reklama
elahar
mama Madzi
No to mnie pocieszyłaś bo ja też mam włosy bardzo gęste i żałowałam, że Madzia nie ma po mnie.
U nas Mikołajki całkiem miłe bo fajne prezenty Madzia dostała i jeszcze rodzicom też się co nie co dostało