reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ja sprawdzalam dzisiaj na Interii prognoze na przyszly tydzien i podobno we wtorek ma zaczac padac snieg.Mam nadzieje,ze to sie sprawdzi:tak:.

reklama
Iza - dziś na polsacie mowili to samo - że od wtorku śnieg.... oby.....:tak::tak::tak:
no, niech sie meteorolodzy pomylą ten jeden raz - niech wreszcie przyjdzie zima:tak: bo wiosenno-jesiennej pogody mam powyżej uszu po zimie 06/07:baffled:

elahar - a to corcia w osobnym pokoju śpi?
Kurcze, a ja nawet jeszcze nie planuję mojej małej przenosić.....;-)

elahar - a to corcia w osobnym pokoju śpi?
Kurcze, a ja nawet jeszcze nie planuję mojej małej przenosić.....;-)

Śpi w swoim pokoju już 2-i tydzień. I ogólnie jest lepiej niż jak była z nami w pokoju bo za każdym razem jak sie tylko przekręcała to ja się budziłam i zaglądałam do niej. Teraz śpi od 20 i dopóki my z mężem nie pójdziemy spać (około 24) to często do niej zaglądamy a w nocy też ale już rzadziej się budzę. Nie będzie na pewno tylko sama w razie choroby bo wtedy dziecka nie można zostawiać samego (może np. wymiotować). Ogólnie przyzwyczaiła się już drugiego dnia do spania osobno. :tak:

Elahar,widze ze zmienilas avatar i,ze Twoja Madzia ma tak samo bujna czupryne jak moj Dawidek:-D.Wczoraj bylismy na szczepieniu i w kolejce czekala dziewczynka bardzo podobna do Madzi,az sie przyjrzalam uwazniej jej zdjeciu,choc wiem,ze to nie byla Madzia;-):-).

Elahar,widze ze zmienilas avatar i,ze Twoja Madzia ma tak samo bujna czupryne jak moj Dawidek:-D.Wczoraj bylismy na szczepieniu i w kolejce czekala dziewczynka bardzo podobna do Madzi,az sie przyjrzalam uwazniej jej zdjeciu,choc wiem,ze to nie byla Madzia;-):-).

dzień dobry :tak:
Madzia niestety włoski ma po tatusiu a szkoda :tak::-) ale rzęsy ma cudowne. :tak:
My chodzimy do przychodni na Weteranów.

Hej,
jak nastrój dzisiaj? A zapowiadało sie ze bedzie słonecznie nie znosze tej przygnębiającej pochmurnej pogody. Własnie popijam sobie herbatke laktacyjna - ochyda :no: a moj maluszek odpsypia nocke:) Przestawiły jej sie pory rozrabiania teraz płaczemy od 22 do 24 i zasypiamy koło 1 rano:szok: Mam nadzieje ze jej to minie nie długo....
Szykuje sie dzis na kupowanie bombeczek i innych duperelek na choinke. Czas zacząć zyc swiątecznym nastrojem w końcu dziś Mikołaj:-) Jak mineły Wam mikołajki?
Pozdrawiam.

U nas tak sobie,mam podly nastroj,posprzeczalam sie z mezem,Dawid byl nieznosny i ta pogoda...
Elahar,moj synek ma wlosy po mnie,jak bylam mala,to mialam cztery wlosy na krzyz.Za to teraz jest ich wrecz za duzo,ciezko cos z nimi zrobic takie geste.Takze obecny stan wlosow naszych maluszkow o niczym nie swiadczy:tak:.

Marriaa,zapomnialam napisac,ze moj synek tez czesto miewal takie"odchyly"mniej wiecej do osmego miesiaca,srednio co 2-3 miesiace cos mu sie w spaniu przestawialo.Dziecko probuje wydluzac pory czuwania,tylko nie zawsze to wychodzi tak jak bysmy tego chcialy;-).Nie martw sie,to wkrotce minie:tak:.

reklama
Elahar,moj synek ma wlosy po mnie,jak bylam mala,to mialam cztery wlosy na krzyz.Za to teraz jest ich wrecz za duzo,ciezko cos z nimi zrobic takie geste.Takze obecny stan wlosow naszych maluszkow o niczym nie swiadczy:tak:.

No to mnie pocieszyłaś bo ja też mam włosy bardzo gęste i żałowałam, że Madzia nie ma po mnie.

U nas Mikołajki całkiem miłe bo fajne prezenty Madzia dostała i jeszcze rodzicom też się co nie co dostało :tak:

Do góry