reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ja teżjuz po obiadu, dzis samotnym, bo malża jeszcze nie ma,strasznie cięzo się po mieście jeżdzi,

a cos słodkiego też za mna chodzi....:dry::dry:

maltankadziewczyn z pracy juz nie słucham, bo one maja zupełnie inne podejście do zycia, ciąża to dla nich ciężka choroba a dziecko to koniec swiata, a mnie to wszystko strasznie cieszy i już nie moge sie doczekać synka

fornetka3 im bliżej końca tym bardziej nie mogę się doczekać, chciałabym już urodzić, jutro ide do lekarza to zobaczę co mi powie:tak::tak:

anet wracajcie szybko do zdrowia:tak:

reklama
Maltanko nie chialabym Cie wprowadzac w błąd, bo byłam tam tylko raz, a do zbyt spostrzegawczych nie należę:sorry2: ale cos mi sie kojazy, ze byl tam jakis ciag sklepów i ta ksiegarnia jakos też mi pasuje, węc pewnie to tam. Napewno znajdziecie:-)
fornetka3https://www.babyboom.pl/forum/members/fornetka3-70464.html dokładnie to własnie tam, a bylas tam może ostatnio?

Ostatnia edycja:
maltanka ten sklep o którym piszesz jest (tak mi się wydaje) zaraz za rondem na przeciwko sklepu z agd i komfortem to jest już chyba związkowa.

Swoja droga troche sie zezłoscilam jak zobaczylam, ze u nas taka bluza kosztuje 30zł juz z outletu a w uk jeszcze przed 2,5 funta:wściekła/y: Dlaczego w bogatych krajach maja taniej niz u nas w biednej Polsce:crazy:

racja w Anglii czy w Niemczech jak są wyprzedaże to takie prawdziwe, a u nas jak coś kosztuje 100 zł to zrobią promocje: napiszą wyżej 200 zł i przekreślą:wściekła/y:

maltankadziewczyn z pracy juz nie słucham, bo one maja zupełnie inne podejście do zycia, ciąża to dla nich ciężka choroba a dziecko to koniec swiata, a mnie to wszystko strasznie cieszy i już nie moge sie doczekać synka

mandziula i tak trzymaj:tak:

Maltanko nie chialabym Cie wprowadzac w błąd, bo byłam tam tylko raz, a do zbyt spostrzegawczych nie należę:sorry2: ale cos mi sie kojazy, ze byl tam jakis ciag sklepów i ta ksiegarnia jakos też mi pasuje, węc pewnie to tam. Napewno znajdziecie:-)

maltanka ten sklep o którym piszesz jest (tak mi się wydaje) zaraz za rondem na przeciwko sklepu z agd i komfortem to jest już chyba związkowa.

to już wiem gdzie, tam właśnie był zoologiczny:tak:

my już po obiadku, małż. wrócił, a ja lecę zaraz po te truskawki:tak:

Hubert mi dzisiaj nadzwyczaj wszystko wywala z szafek, a ja latam za nim aby i sprzątam i nauczył się otwierać w kuchni szafkę tą gdzie jest śmietnik:baffled:

racja w Anglii czy w Niemczech jak są wyprzedaże to takie prawdziwe, a u nas jak coś kosztuje 100 zł to zrobią promocje: napiszą wyżej 200 zł i przekreślą:wściekła/y:

Podam Was wlasnie taki przyjlad-moze nie 200zl,ale.... u mnie w Stokrotce pomidory normalnie kosztuja 7.99, a w wekend byla promocja- 12.99-przekreślone a cena promocyjna(UWAGA!!!) 6.99zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Hej dziewczyny, padam. Wczoraj wróciłam z pracy po 20. :wściekła/y:
wy wiecie co się dzieje na dworze? Masakra totalna, gdyby nie mój mąż to chyba bym nie wróciła do domu.

Marta wiochy zawiane kompletnie niech Wam nie przyjdzie do głowy teściów odwiedzać.

Studia robiła chyba w Olsztynie a i w Wiśle też miała jakieś zjazdy:tak:.
.
o losie, a po co tak daleko skoro w Lublinie jest świetna szkoła.:szok:

sundey to mi się przypomniała jeszcze jedna promocja. czasami jak roznoszą "spam" to były gazetki a Jyska i tam był taki zestaw mebli ogrodowych wiklinowych za 500 zł, następnym razem w takiej gazetce była promocja te same meble, przekreślona cena 600 zł na 500 :szok::baffled:

a tak a propo Jyska robicie tam zakupy? ja kiedyś szukałam szafki-takiej komody w sumie z szufladami, no i pojechaliśmy właśnie do Jyska była za 180 zł, aż mnie zmroziło jak to dotknęłam, normalnie jak z papieru. Takiej tandety nigdzie nie widziałam:szok: i za tyle kasy.

fogia u nas też pada. Mój P przyjechał z pracy 10 minut później, a jaki uchachany wpadł do domu, jak to się super jeździ. biało i w ogóle.

dobra lecę do tego sklepu. do później.

Witam
Mąż teściową odwozi więc ja szybciutko na bb:-p:-p
Niestety Maja rozkłada się na dobre:-:)-(, jak przyszłyśmy z przedszkola to położyła się spać i niestety wstała z gorączką więc raczej choroba nas nie ominie:-:)-(
Marudna jest strasznie co mnie denerwuje ale przecież to od choroby to czemu ja się denerwuję:-:)-:)-(

reklama
Do góry