reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
hej:)
jestem tu nowa ale mam nadzieę, że mnie przyjmiecie:))
wlaśnie mi dziecko padło więc mam czas na bb:)) chłop jeszcze w pracy także nuda mi doskwiera. W sumie jak zwykle byłoby co w chałupce porobić ale nie chce sie tłuc coby hanki nie obudzic, bo i tak jakiś ma ten sem niespokojny....chyba zęby

a co do przecen...ehhhh lipa..ostatnio poszłam do plazy chcialam coś kupic i nic nie znalazlam...niby wyprzedaze a nic w miare i po okazyjnej cenie sie nie trafiło.....

ok, lece na herbatke, bo az mi sie zimno robi jak słysze wiatr za oknami:))

zdrówka chorowitkom i db nocy

p.s. Maltanka widzę ze Hubrcik ten sam rocznik co moja hanka:))

Madzienka :no: ja chodziłam po truskawki. Tylko tak się zasiedziałam i 2 razy od komputera odchodziłam. Ale wiem gdzie to jest. Po wypłacie może tam zajrzę.

aha to ja jutro postaram sie tam zajrzec...mam nadzieje ze cos fajnego uda mi sie kupic....

wlaśnie mi dziecko padło więc mam czas na bb:)) chłop jeszcze w pracy także nuda mi doskwiera. W sumie jak zwykle byłoby co w chałupce porobić ale nie chce sie tłuc coby hanki nie obudzic, bo i tak jakiś ma ten sem niespokojny....chyba zęby

a co do przecen...ehhhh lipa..ostatnio poszłam do plazy chcialam coś kupic i nic nie znalazlam...niby wyprzedaze a nic w miare i po okazyjnej cenie sie nie trafiło.....

ok, lece na herbatke, bo az mi sie zimno robi jak słysze wiatr za oknami:))

zdrówka chorowitkom i db nocy

Witaj witaj, sliczne imię Hania...pisz częściej...
Próbujemy spotkac jakbys miala ochote zajrzyj na wątek spotkaniowy:tak:

a pewnie, że przyjmiemy:tak: rozgość się.:-)

nio mój z lutego, a widzę, że wy macie 6 ząbków- a my dopiero 4

ja też ostatnio byłam w Plazie w sumie przez przypadek (szukałam wpłatomatu), ale połaziłam trochę i też nic ciekawego nie znalazłam, a i nie lubię tam tego parkingu, nie wiem czego ale za każdym razem patrzę aby czy ba głowę mi się nie zawali:baffled:

kainkas a co porabiasz na co dzień? siedzisz z małą w domu czy pracujesz?

a pewnie, że przyjmiemy:tak: rozgość się.:-)

nio mój z lutego, a widzę, że wy macie 6 ząbków- a my dopiero 4

kainkas a co porabiasz na co dzień? siedzisz z małą w domu czy pracujesz?
nio mamy 6 :) moja z 20 marca ale sie pospieszyla troche bo byla na 8 kwiecien:))

a na co dzien to siedze na razie w domku ale szukam pracy, ja po ekonomii jestem...studiowalam tu i tak zostalam po studiach, bo rodzinny dom to za Kraśnikiem .

niestety nic nie moge znalesc, boją sie tego mojego dziecka jak ognia.....moze to ptk centertela pójde w koncu na sluchawke ale jakas opiekunke trzeba bedzie znalesc:zawstydzona/y: no zobaczymy co z tego wszystkiego bedzie:)

ehhh cięzko jest teraz....przed ciążą pracowalam, ale miałam problemy z ciążą od samego poczatku i musialam isc na L4 no i mi umowy nie przedłuzono, tzn przedłuzono ale tylko do dnia porodu no i ak się bujam teraz:) ale w sumie dobrze to troche dzieć odchowany, bo kto by się z nią chciał męczyć..rozbrykana ta moja Hanka, niejadek straszny, no i drobniutka panienka strasznie:)):-D:-D

ehh rozpisalam sie a zaraz M z pracy wroci
lece sie kąpać

slodkich snów dziewczyny

Julu ma 37,9 :-( i jego udział w zabawie choinkowej stoi pod znakiem zapytania,najwyżej M z nim zostanie:tak:.

łojej Marta a czemu to tak, coś go brało wcześniej. Mam nadzieję, że mu przejdzie:-(

kainkas to widzę, że my mamy wiele wspólnego. Ja też z Kraśnika. A mój P pochodzi z pod Kraśnika. ja też tu studiowałam i tak zostaliśmy.

widzę, że z pracą też tak samo jak ja masz. ja chciałam coś szukać teraz, ale niańki są drogie, a jak mam całą pensję oddawać niani to wolę sama siedzieć z małym w domku. Miałam też pomysł ze żłobkiem, ale mama skutecznie wybiła mi to z głowy.

aha i widzę jeszcze, że my chyba ten sam rocznik też:-)

reklama
helof!!!
ale nam się chorobowo robi na formum, biedne te wasze dzieciaczki:-(, dużo zdrówka im życzę, a mamusiom cierpliwości:tak::tak:

mnie czeka dzis samotny dzięń chyba że małż na pociąg nie zdąży to zaraz wróci, jak nie to będzie wieczorem, a ja mam wizytę u lekarza na 19, jak nie zdąży wrócić to mu uszy pourywam:dry::dry:

i dzis lepię perogi, bo cały zapas już zjedliśmy, więc trzeba odnowić,

teraz kawusia bo muszę sie obudzić i do dzieła:tak::tak:

i witam nową mamusię:-) fajnie że jest nas coraz więcej na forum:tak::tak:

Do góry