reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Aluśka Ty tu pisz czy ten teges;-);-).
I nie ukrywać się bo i tak Was widzę.
I nie ukrywać się bo i tak Was widzę.
Fogia nie przejmuj się tak tym co Fifi mówi dzieci czasem ta palną trzy po trzy a na pewno tak nie myślą
Marta gratuluje znalezienie pracy:-):-):-)
Lareina, Diamentka witam nowe mamusie:-):-):-)
Anet zdróweczka Gosi życzę daj znać jak tam u lekarza było?
Marta gratuluje znalezienie pracy:-):-):-)
Lareina, Diamentka witam nowe mamusie:-):-):-)
Anet zdróweczka Gosi życzę daj znać jak tam u lekarza było?
Marta1981
Rodzyneczka
No i znowu nic nie napisała a ja suwaczka u Ciebie wypatruję.
Marta1981
Rodzyneczka
Już doczytałam i swoje 3 grosze wcisnęłam.
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana
Oj jak ja bym jeszcze pospała ale trochę roboty mam i nie zdążyłabym gdybym zasnęła:--(
Na dodatek ciasto muszę upiec bo jutro w przedszkolu dzień babci i dziadka no i obiecałam coś zanieść
Fogia to fakt dzieci są szczere aż do bólu i jak coś powiedzą to aż nam się serduszko kraje:--(
Marta gratki nowej pracy
Oj jak ja bym jeszcze pospała ale trochę roboty mam i nie zdążyłabym gdybym zasnęła:--(
Na dodatek ciasto muszę upiec bo jutro w przedszkolu dzień babci i dziadka no i obiecałam coś zanieść
Fogia to fakt dzieci są szczere aż do bólu i jak coś powiedzą to aż nam się serduszko kraje:--(
Marta gratki nowej pracy
Marta1981
Rodzyneczka
Czyżbym była.......pierwsza.
Nie Anaconda mnie wyprzedziła.
Witam,ja na nogach od 6:40,miałam kumpeli synka do lekarza zaklepać a jej mąż przyszedł i darmo wstawałam to przy okazji do okulisty się zapisałam na 9-tą i chwała Bogu,że mróz to kolejki nie było bo normalnie to o 4:20 trzeba w kolejkę stawać po przychodnią,bo tylko 11 osób przyjmuje.Olek w przedszkolu,Julu śpi.
Nie Anaconda mnie wyprzedziła.
Witam,ja na nogach od 6:40,miałam kumpeli synka do lekarza zaklepać a jej mąż przyszedł i darmo wstawałam to przy okazji do okulisty się zapisałam na 9-tą i chwała Bogu,że mróz to kolejki nie było bo normalnie to o 4:20 trzeba w kolejkę stawać po przychodnią,bo tylko 11 osób przyjmuje.Olek w przedszkolu,Julu śpi.
anaconda27
styczniówka2006
Marta to paranoja tak wcześnie chodzić kolejkę zajmować, czy te ludzie pogłupiały
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Na fundusz przyjmuje u mnie tylko1 okulista a w innych przychodniach to też mało. Może w sumie 4 na całe miasto,można też zapisać się w kolejkę na za 3 m-ce a tak to od razu,bo nie wiadomo co za te 3 m-ce będzie,można przecież nie dożyć.