mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
Marta to super że popracujesz trochę tym bardziej że Twoje chłopaki do przedszkola idą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No aż miło wejść i mieć 3 strony do nadrobienia;-).
Od 8-go lutego pilnuję Szymonka.
Studia robiła chyba w Olsztynie a i w Wiśle też miała jakieś zjazdy.
Julu śniadanie jadł dziś u sąsiadki i najpierw wypił soczek Kubuś w trójkąciku,potem parówkę zagryzał jogurtem biszkoptowym i kanapką z pasztetem.
Idę na Spotkaniowy;-).
fornetka jeszcze 2,5 tygodnia tego kołowrotu, buuuuuuuu. :----( Jakoś trzeba wytrzymać. Niby staram się spędzać z nim jak najwięcej czasu, a zawsze jak jestem dłużej w pracy to dzwonię żeby z nim pogadać ale chyba mu to nie wystarcza. :-( Chociaż jak przed chwilą chciałam się z nim bawić to usłyszałam "mamusiu usiądz sobie tam, nie pseskadzaj, ja oglądam bajke".
Moje dziecko je właśnie kolację sos z kaszą gryczaną na zmianę z serkiem wiśniowym. ja nie wiem co to z tego będzie.
gratulacje matra przynajmniej kilka godzin zajęcia a kasa też potrzebna jeszcze raz gratulacje.Na razie po kilka godzin przy rodzicach a od marca 6:30-12:30 weekendy wolne - przynajmniej na przedszkole będzie i coś da się odłożyć;-).