reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Na tzw. wieniawie....okolice Popiełuszki i Racławickich - tak więc byle przeskoczyć wiadukt na Czechów i już prawie szpital...tylko akurat na ten wiadukt najgorzej jest wjechać:no::no::no::no:

misia to ja całkiem z drugiej strony, za realem, ale tak w lecie w połowie drogi to może jakieś spacerki wyjdą, po drodze jeszcze mamy Anaconde i Madzienkę:-):tak:

Maltanka widzę, że pracy szukasz!Mi już kiedyś też M powiedział,żebym może zajeła się jakimś dzieckiem,ale jakoś nie wyobrażam sobie tego!:confused::baffled: Widzę za niedlugo impreza się u Ciebie szykuje!!!

sundey my to samo wczoraj mieliśmy, jak od teściów ruszaliśmy to nagle coś strzeliło, M patrzy a tam takie wielkie bryły lodu się oderwały z nadkoli:baffled:

a co do pracy, to tak sobie pomyślałam, a każdy grosz się przyda. Tak właśnie dzisiaj mam doła z tego powodu. Z jednej strony chciałabym pójść do pracy takiej już na stałe, bo czas leci, z drugiej szkoda mi małego do żłobka oddawać, a niańki nie chce. M pytał teściowej czy zajmie się małym, ale zero reakcji było.:-( Do tego perspektywa znalezienia pracy w LBN nie jest zadowalająca:-:)-:)-( ech co wam będę smęcić.

Na początek się pochwalę bo poprawiłam 3 z egzaminu z fizykoterapii na 5 i mam 5:-):-) jeszcze jeden egzamin za tydzień i zakończenie semestr:tak:

aluśka super Gratki!!!

anet dużo dużo zdrówka wam życzę:tak:

aluśka gratuluje z powodu szkoly, i czyzbysmy mialy gratulowac z innego powodu??????????!!!:confused::confused::confused: hmmm nie trzeba zapeszac chyba bo widze na profilu 6 cykl staran!:-):-):-)

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM"]YouTube- HALLELUJAH , (shrek song)[/nomedia] znacie to na bank,ale wersja ta jest (moim zdaniem) najlepsza!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry