reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam....od wczoraj od 23 nie spimy :((((((
Niestety ząbki daja nam popalić i to juz całkiem konkretnie-płacz przy jedzeniu tez jest :(

Tylko powiedzcie mi jak to jest że ja słysze nawet jak mały przewraca sie w łózeczku a mój mąz który spi obok nie słyszy nawet wrzasku????????

Ide szurnąc jakąs mocna kawkę bo zaraz zemdleję...

ooo widzę, że nietylko ja mam dzisiaj dość.

solange ja też tak miałam czasami, wstawałam do małego po 10 razy, a rano M: i co mały całą noc ładnie przespał:baffled: Normalnie następnym razem to razem z Hubertem chyba ja się zcznę drzeć, żeby usłyszał.

Maltanka mi to czasem juz ręce opadają na tego chłopa.....no niepotrafię zrozumiec co mu w tej głowie siedzi ze tak bardzo rózni się ode mnie:zawstydzona/y:
Wczoraj obraził się bo powiedziałam zeby zmył podłoge w przedpokoju....odpowiedział ze zawsze czegos os niego chce jak od chce akurat przy kompie powiedziec....niedługo to go dzieci bez tego kompa nie będa rozpoznawać:szok:

oj sorki za narzekanie-ale nastrój mam dzisiaj wyjątkowo podły...

ja też mam dzisij ochotę tylko wyskoczyć przez okno. daleko do ziemi nie mam bo na parterze:blink:

mój jak wraca z pracy pierwsze co robi to kompa włącza. czasami to aż muszę ryknąć to wtedy wyłączy. a ja czasami mam naprawdę dość takiego marudzenia HUberta po 8 godzinach, wstawania w nocy, do tego on szybko się nudzi i naprawdę już nie wiem co mu wymyślać do zabawy:-(

reklama
cześć Kobitki
piękne słoneczko dzisiaj ale przypuszczam ze mróz jak diabli, woda mi zamarzła na oknie. Co do chłopów przy komie to widzę ze sie wcale nie różnią, mój M jak wraca to siada do kompa i czeka na obiad. Ostatnio nie było obiadu to się zdziwił powiedziałam mu aby najadał się kompem albo poszedł do mamusi bo ja się kiepsko czuje i nie będę codziennie przy garach stała.

Do góry