reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam:tak:
ufff...pada...nareszcie jest czym oddychać:tak:
u mnie oczywiście wszystko zamknięte, szyjka trzyma:crazy:we wtorek rano mam się stawić na ktg na czczo i w okolicach 12-13 powinno być już po cc:cool:no chyba że coś się samo zacznie, ale jak widać chyba na to nie ma co liczyć:sorry:

reklama
Witam z rana :-):-)
Czeka mnie dwójeczkowy weekend więc z rana zaglądam i zaraz się za obiad biorę :tak::tak::tak:
No tak szczerze to ta wczorajsza ulewa trochę mnie zawiodła :-p:-p myślałam że będzie "poważniejsza" :-p:-p;-);-):-D:-D
Ale z tego co oglądałam prognozy to znowu nam się "afryka" zrobi i to podobnież do 10.08 ma być tak ciągle :tak::tak: no i dobrze chociaż poczuję się tak jak we Włoszech :-D:-D
Misia czyli mówisz że cierpliwie czekamy do wtorku :-):-)
Miłego dnia bo mój to zapewne się dłużył i dłużył... ;-):-D:tak::-p

Witajcie

Ja już zdążyłam zrobić badania, H ogląda bajkę to masz chwilę na kompa.
Wczoraj wybraliśmy się jeszcze do sklepu i kupiliśmy w końcu fotelik i przez przypadek wózek:-D

Misia trzeba było ze mną w góry jechać to od razu by się coś ruszyło:-D

Anaconda :-D no mnie też ta ulewa zawiodła, tak czekam i czekam na taką poważniejszą nocną burzę i nic

Witajcie. My w domu... wszystko co dobre szybko się kończy. W jutro już do pracy :-( a my z Maksiem planujemy wypadzik na kulki. Mam nadzieje, że damy radę autobusem wrócić i nie padniemy :baffled:
Nic nie czytałam, wybaczcie, tylko widzę, że misia się jeszcze trzyma w dwupaku, kochana trzymaj się ile się da, tylko te upały- współczuje.
Bałagan mam okropny w domu, wszędzie torby i ubrania. Więc zapowiadają się pracowite dni.
Spokojnych dni.

Witam się,
my dzisiaj byliśmy u rodziców... Ostatni w tym sezonie basen z dziećmi zaliczyłam.. I pozostaje mi czekać na wtorek ;-) jutro jak M wróci z Białej odwozimy Stasia i Natalkę do dziadków.... Stasio jakby przeczuwał, że skończy się jego panowanie bo cały dzień tylko mama i mama...
Maltanka no tak... Trzeba było... Tylko na tym etapie ciąży gin już by mnie nie puściła... A Ty jak się czujesz?
Elza a jak u Ciebie? Jak mały?

Hej witam się korzystając z chwili odechu... Czarek z J na wsi a mały śpi w końcu męczą go te upały... cały dzień by wisiał na cycku ale co się dziwić pić mu się chce... dzisiaj była położna i ważyła małego... w ciągu tygodnia przybrał aż 0,5kg...=-O

Misia jutro już Krzyś będzie na świecie... ale fajnie trzymaj się...a ja trzymam mocno kciuki...

Sunday to prawda to co dobre szybko się kończy...ale fajnie że udało Wam się wyjechać...

Hej a gdzie reszta???? Madzienka pewnie gdzieś na basenie... Anaconda w magazynie :-) ;-)....a reszta????

reklama
Witajcie,
Ja powoli zbieram się na porodówkę :-) trzymajcie kciuki...
Elza ładnie Nikoś przybiera na wadze... Dokarmiasz go czy tylko na piersi jest?

Do góry