reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
U nas dzisiaj dzień lenia, jej ja chcę wrzesień, wykończą mnie te upały
Wpadła koleżanka do mnie na kawkę to czas szybciej zleciał, a zaraz biorę się za obiad

talia
szczęśliwej podróży

anaconda jak powrót do pracy?

reklama
Witam :-):-)
Oj jaka szkoda że urlop tak szybko mija :tak::tak::tak:
No i powrót do rzeczywistości :tak::tak: gdyby mi tak pozwolili to jeszcze bym ze 2tyg posiedziała w domku :tak::tak:
Madzienka poniedziałkowa nocka to była masakra, to był pierwszy raz że aż do tej pory nam zeszło :tak::tak:
Maltanka powrót do pracy niezbyt radosny ale konieczny :-D:-D no i są plusy, nasza główna kierowniczka poszła na urlop i prezesowa też więc jest luzik :tak::tak::tak: odpoczywaj odpoczywaj skoro tak ostatnio zaszalałaś :tak::tak:
Talia szczęśliwej podróży do Pl :tak::tak: może nam się uda zrobić jakieś spotkanko :confused::confused:

Witam się dziewczyny po tak długiej nieobecności ale chyba mi to wybaczycie co? My od niedzieli w domu przyzwyczajamy się do nowego życia... dzisiaj odwiedziła nas położna tyle gadała że nic nie pamiętam :-) brzuch mnie jeszcze pobolewa no i kręgosłup ale dajemy radę... Czarek jak to Czarek zacałowałby malego...

Misia super że spotkanie w chacie udane wybacz że nie mogłam być... i powodzenia w najbliższym czasie...

Madzienka a wy dzisiaj nie na basenie? Ale z was syreny wodne...

Anaconda no niestety to co dobre szybko się kończy... co to za nocka??? Myślałam że w pracy znowu ale chyba nie...

Maltanka odpoczywaj i uważaj na siebie niech maluszek jeszcze posiedzi w brzuszku u Ciebie...

Talia szczęśliwej podróży do pl.... udanego wypoczynku w kraju...

Braciszkowie

Załączniki

• 1406729506142.jpg
    1406729506142.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 35
Elizka ale słodziaki....już widzę Czarka całującego Nikosia:-)
kochana pora suwaczek zmienić:-D

Anaconda...to kiedy teraz masz wolne???

Justyna miałam wcześniej zapytać, zostajecie na basenie w SP23??

u nas kolejny dzionek mija...wczoraj byliśmy na lodach z Mandziulką i jej skarbami, a dziś ruszamy na lody z babcią i dziadkiem

miłego popołudnia!!!

Witam się i ja...
Dzieci na balkonie w piaskownicy bo nie mam siły dziś użerać się z nimi na spacerze...dziś jedno przez drugie wyje i marudzi...wrrrrr...
Jutro ostatnia wizyta u gina....wczoraj i dziś trochę pobolewał brzuch ale chyba nie ma na co liczyć :(
Elza super braciszkowie...aklimatyzujcie się...spacerujecie już? Kochana,kto jak kto ale Ty masz usprawiedliwioną nieobecność :D
Anaconda urlop udany?A Maja teraz u babci czy coś jej zorganizowałaś w Lublinie?
Talia szczęśliwej podróży i udanego pobytu :)
Maltanka mi tym razem aż tak upały o dziwo nie przeszkadzają jedynie na deszcz czekam by było czym oddychać....

Witajcie
Kiedy w końcu będzie ta jesień:confused2: te upały mnie wykończą, lubię ciepło ale bez przesady:confused2:

Wczoraj wybraliśmy się do sklepu dokompletować wyprawkę, dzisiaj jeszcze po fotelik jedziemy:tak:
Wracając zajechaliśmy do Auchana i Hubert wybiera sobie kakao, ale wybrał Nesqika w małych opakowaniach, ja mówię poczekaj tata przyjdzie weźmie większe jakieś poszuka, bo te są małe, a on "no to właśnie dlatego wziąłem dwa":-D

eliza aaa jakie słodziaki
anaconda no mojemu też się nie chciało za bardzo wracać do pracy, w sumie to mi też się nie tęskni:-D

misia pisz jak po wizycie i jakie decyzje, pochodź trochę po schodach może coś się ruszy

Witajcie...ja w przeciwieństwie do Maltanki liczę ze taka pogoda będzie trwała przynajmniej do końca sierpnia....;-)

Misia czekamy na wieści z wizyty....

miłego dnia...

reklama
Witam w upalny czwartek :-):-)
Jak dla mnie to taka pogoda mogłaby być do końca września :-p:-p
Gdyby tylko jeszcze nie trzeba było chodzić do pracy :-D:-D
Eliza spotkałam dzisiaj Twojego męża, przekazał pozdrowienia i zaproszenie na spacerek do leclerca :-D:-D;-);-) słodkie chłopaki :tak::tak:
Madzienka nie ma to jak wyjście na lody w taki upał :tak::tak: a zwłaszcza gdzieś nad wodą :tak::tak:
Misia może to ten upał tak działa na dzieciaki że "jęczą" :tak::tak: jak po ostatniej wizycie :confused2::confused2:

Do góry