Witam,
no prosze jaka zmiana pogodymy dziś we trójkę (Staś,Natalka i ja) zaliczyliśmy fryzjera...Staś oczywiście obstrzyżony dosłownie jak owca..na siłęno ale mam nadzieję,że na miesiąc,dwa po porodzie będzie spokój;-)jutro zaczynam powoli pakować torbę...tylko kurczę,co to się brało??
odpoczywaj jak najwięcej a szyjka da radę;-)
no prosze jaka zmiana pogodymy dziś we trójkę (Staś,Natalka i ja) zaliczyliśmy fryzjera...Staś oczywiście obstrzyżony dosłownie jak owca..na siłęno ale mam nadzieję,że na miesiąc,dwa po porodzie będzie spokój;-)jutro zaczynam powoli pakować torbę...tylko kurczę,co to się brało??
u tej pani https://www.luxmedlublin.pl/e-rezer...radziwillowska-5,lekarz-sawicka-wojtiuk-beataMisia dobrze że z oczkami wszystko w porządku!
A u kogo byłaś?
ja wyjazd?udał się?Witajcie po przerwie
My w domu,P ma jeszcze wolne wiec czasu mało.
Miałam dzisiaj wizytę, mały się już odwrócił mam wrażenie że mu trochę pomogła,bo szyjka mi się skróciła:-( gin.powiedział że nie ma paniki już na takim etapie,ale przez dwa tyg.mam odpoczywać
Codinciola ja chodziłam na basen na Głęboką,mój gin.jak najbardziej jest za ruchem na basenie i to do końca ciąży,ale Wrotkow sobie odpuść.
odpoczywaj jak najwięcej a szyjka da radę;-)