reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
no prosze jaka zmiana pogody:szok:my dziś we trójkę (Staś,Natalka i ja) zaliczyliśmy fryzjera...Staś oczywiście obstrzyżony dosłownie jak owca..na siłę:-Dno ale mam nadzieję,że na miesiąc,dwa po porodzie będzie spokój;-)jutro zaczynam powoli pakować torbę...tylko kurczę,co to się brało??:szok::-D

Misia dobrze że z oczkami wszystko w porządku!
A u kogo byłaś?
u tej pani https://www.luxmedlublin.pl/e-rezer...radziwillowska-5,lekarz-sawicka-wojtiuk-beata

Witajcie po przerwie

My w domu,P ma jeszcze wolne wiec czasu mało.

Miałam dzisiaj wizytę, mały się już odwrócił mam wrażenie że mu trochę pomogła,bo szyjka mi się skróciła:-( gin.powiedział że nie ma paniki już na takim etapie,ale przez dwa tyg.mam odpoczywać :(

Codinciola ja chodziłam na basen na Głęboką,mój gin.jak najbardziej jest za ruchem na basenie i to do końca ciąży,ale Wrotkow sobie odpuść.
ja wyjazd?udał się?
odpoczywaj jak najwięcej :tak:a szyjka da radę;-)

reklama
Co tu taki ruch ostatnio:-(

Eliza jak się czujesz?

Madzienka ty nadal na działce?

Sunday jak urlop?byliście już gdzieś?

Anaconda wrociłaś od mamy?

Misia a wyjazd udał się dzięki,no przez to pewnie też skrociła mi się ta szyjka,bo nie mogłam sobie odmówić wyjścia w góry jak już tam byłam.ps właśnie co to się brało do tego szpitala,ja to prawie wogóle nic jeszcze nie mam naszykowane

Aluska, Misia,Mandziula, Marta: Ja również dziękuję za spotkanie. Szkoda tylko , że musiałam tak szybko je opuścić, przez Radka który nie dał się uspokoić przez tatę, jak się obudził.
Misia Super wyglądasz:tak:

Cześć
Ale tu słabiutki ruch

Eliza
napisz jak się odnajdujecie w domu? Jak się czujesz?

Maltanka Jak Ty sie czujesz po urlopie, co tam "zaliczyłaś"??? że szyjka to odczuła? Już niedługo Twoja kolej na porodówce jak z imieniem czy już macie typ?

Misia super ze spotkanko udane!! JaK dzieciaki ze zdrowiem? Trzymaj sie :)

Witajcie
Ja dzisiaj sama w domu, P do pracy powrót, Hubert u babci, dzisiaj wieczorkiem wraca, więc się lenię.

Misia super, że spotkanko udane
Talia :-D nic nie mamy jeszcze, ani imienia, ani wyprawki naszykowanej, ale chyba się już za to wezmę, bo to różnie może być. A na urlopie trochę połaziłam, chociaż wcale tego nie odczuwałam jakoś specjalnie, a to jak wróciliśmy to pojechaliśmy nad jezioro, a to zaraz znowu chrzciny mieliśmy to też cały dzień na nogach

Witajcie...oj coś ostatnio czasu nie mam żeby przysiąść i poczytać odpisać, ale dzisiaj Maltanka mnie zmobilizowała:-p
my jak już cześć z Was wie, na tygodniu zaliczyliśmy stolicę, a weekendowo Kazimierz Dolny...uwielbiam to miasteczko, aczkolwiek w niedziele ilość turystów mnie zaskoczyła...piątek i sobota super, turyści są ale nie w takiej ilości jak niedzielą...
a dzisiaj od rana moczyłyśmy się z Beatką w basenie na Łabędziej, to już nasza druga wizyta tam i jesteśmy zachwycona...
moje dziewczyny to wodne stworzenia więc mogłyby tak siedzieć i siedzieć...

Elizka witajcie w domu, pokaż nam jeszcze Nikosia!!!!

Marzenka co u Was???

Misia jak nastrój...spakowana gotowa???
super że spotkanie udane i prezent trafiony;-)

Karlita jak przygotowania, pakowanie zaczęte???

Maltanka oszczędzaj się, a z wyprawką przy drugim to chyba każda tak ma...z Julka byłam prawie gotowa po 20tygodniu a z Lenka kolo 34 dopiero zaczęłam szykowanie...

miłego popołudnia....

hej!
Ja dziś piekę chleb, bułeczki, robię zakupy i pakuję się (wszystko na ostatnią chwile tak wyszło niestety tym razem ) - jutro rano ruszamy do Polski, super ale męczarnia przed nami poważna:eek::eek:

Pozdrawiam odezwę się jak będę blizej

reklama
Witajcie, coś słoneczko przegrało dziś walkę z chmurkami, a miałyśmy jechać pluskać się na wrotków...:cool:

Anaconda odespałaś nockę, choć patrząc na godzinę to ty niedawno położyłaś się spać:confused2:

Talia szczęśliwej podroży....

miłego dnia

Do góry