reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z kawką. Maksio obok zaspany, w końcu wakacje więc śpi ile chce :-D Wczorajszy upalny dzień- jednym słowem MASAKRA (bo w mieście). Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu też będzie tak, bo wybieramy się z Maksiem nad wodę.

misia trzymam kciuki za Was!!!

Eliza no no jak maluszek pięknie rośnie!

maltanka przez przypadek kupiliście wózek? ojj jak ja bym chciała mieć możliwość na takie przypadki :-D
Jak się czujesz? Trzymaj się jeszcze trochę w dwupaku:tak:

anaconda wlaśnie oglądałam prognozę że u nas dzisiaj burze, ale wczoraj też zapowiadało się groźnie i nic u nas nie było. A ostatnia zlewa była poważna, ale u moich rodziców, mówili że parę dni po jeszcze wielkie błoto w ogródku było.

Justyna dzięki za towarzystwo! Jak ma się Twój pożeracz oleju? :-D

normatywna jak Natalka?

sienio co u Was? Dzięki za info, już koleżance w potrzebie przekazałam :-) sorki ze tak późno odpisałam :baffled:

marz co u Was? Jak chłopaki? Widziałaś jak nam rozkopali ulice??? Nieźle się teraz stoi...:baffled: a u mnie dużo więcej samochodów przez osiedle, wszyscy omijają rondo.

Ala jak wyprawka do szkoły? robi się? ;-) mój zerówkowicz, jak widzi reklamy w TV o szkole, to za każdym razem mówi, że za rok też będziemy musieli kupić mu plecak :-)

Madzienka jak na jeziorkiem? tłumy? My byliśmy w niedziele to ręcznik w ręcznik...

reklama
Witajcie
No i jutro w końcu wizyta ciekawe co mi powie...
Jej jak mi gorąco,

misia
daj znać szybko co i jak? a ja w sumie ok, te upały mnie trochę wykańczają

eliza ładnie Nikoś przybiera, no fakt przy tych upałach to tylko pić

sunday i jak się udały wakacje? wyszliście gdzieś? a wózek w sumie był planowany tylko na wiosnę dopiero, ale teraz do kompletu z fotelikiem wyszło taniej więc wzięliśmy, za darmo nie dostałam:-p

Hej właśnie wróciłam z małym ze spacerku mieliśmy wyjść na chwile a nie było nas ponad 3 godz ale tak ładnie spał że aż mi szkoda było wracać... a teraz zjadł i śpi dalej... a ja odczuwam efekty długiego łażenia... kręgosłup i brzuch dają znać o sobie...

Misia... jak tam???? Już po czy czekasz???
Nikoś jest tylko na piersi nie dokarmiam go bo mam tyle mleka że te moje giewonty wykarmiły by jeszcze dwójkę dzieci :-)

Sunday mój Czarek też się nie może doczekać pójścia do szkoły... ciekawe co będą mówić później...;-)

Maltanka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&& a na kiedy dokładnie masz termin???? Imię już wybrane????

Maltanka powodzenia na wizycie...
Ja już po...o 10.24 urodził się Krzysztof...10 pkt,3070 i 54 cm...głośno się domaga swojego...w szpitalu tłok więc póki co leżę na korytarzu...

Ogarnęłam trochę mieszkanie,Hunert chlapie się w basenie a ja odpoczywam

Eliza to troche pochodziłaś dzisiaj,ja mam term na 20.09 ale liczę,że wcześniek będzie, imię nie wybrame,mamy dwa typy ale to takie luźne

Misia ła Gratulacje! Nie żartuj i nie strasz z tym tłokiem,jej mam nadzieję że jak ja pójdę będzie luźniej

Witam po pracy :-):-)
Ot i plusy wczesnego zaczynania :tak::tak: upał znowu niemiłosierny ale zapowiadają burze i niewielkie ochłodzenie więc może cieszmy się tym co mamy póki można :tak::tak:
My wczoraj mieliśmy wizytę u ortodonty i Maja miała pobierany wycisk na górny aparat :tak::tak::tak: tak więc szczęka podwójna szykuje się jak nic :tak::tak:
A dzisiaj coś od rana narzeka na brzuszek i główkę, oby nic jej nie rozkładało :-:)-(
Dziewczyny niech te Wasze maluchy się tak nie spieszą do szkoły bo Maja mimo że wzorowa uczennica to jak się zapytać to wcale się nie spieszy do nauki :-D:-D:-D
Misia Gratulacje mamuśka, wracajcie szybko z Krzysiem do domu :tak::tak:
Eliza oj jak się cieszę że już zaczynasz na spacerki wychodzić, to może i mnie po drodze odwiedzisz ;-);-):-p:-p
Maltanka i jaki w końcu wózek kupiliście? A jak nastawienie Huberta na przyszłe rodzeństwo? :confused::confused:
Sunday ja też liczę w przyszłym tyg na piękną pogodę bo mam sporo wolnego :-p:-p i jak już ma padać to teraz gdy codziennie do pracy jeżdżę :-p:-p

Anaconda póki co markety mamy omijać szerokim łukiem :-)
Ale teraz Majeczka będzie miała śliczne proste ząbki...

Maltanka ja też miałam przeczucie że mały urodzi się wcześniej... a urodził się dokładnie w dniu terminu... a Ty oszczędzaj się to malutkiemu nie będzie się śpieszyło

Witajcie. My po śniadanku, dzisiaj wcześniej wstaliśmy bo Maksio od rana ma koleżankę. Mieliśmy iść na plac już z rana, ale po deszczu wszędzie błoto i mokro. Ale fakt wczoraj polało ale powietrze jak marzenie :tak:

maltanka spoko wózek kupiliście, domyślam się, że nie za darmo bo już bym tam była jakby dawali :-D choć na razie nie potrzebny nam jest :-p
Daj znać jak po wizycie?
A wakacje super, łaziliśmy codziennie. Maks sprawił się na medal :-)

elza właśnie ciekawe co będą mówić jak już będą chodzić do szkoły. :-p

misia jak dzisiaj? przenieśli Cię na salę? W którym szpitalu jesteś?

anaconda oby nic Mai nie rozłożyło. Jak dzisiaj? Lepiej?

reklama
Witajcie
Fakt dzisiaj jest trochę czym oddychać.
Planów nie mamy żadnych, po południu dziadek ma przyjechać i wieczorem wizyta.

Sunday u mnie nic nie padało :eek:życzę żeby wózek jak najszybciej się przydał, bo im później tym bardziej się nie chce

Eliza ja to byle do 37 tyg. i mogę rodzić, jak pomyślę, że jeszcze mam ponad miesiąc chodzić brrrr...

Misia jak się czujesz?

Do góry