reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka fajny wózek i pisz szybko jak na wizycie...u mnie właśnie leje i grzmi...i dobrze,bo mały się uspokoił i ładnie zasnął...a tak spał w samym kaftaniku a i tak się pocił...
Sunday obyś szybko poszukiwała wózka...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie. Ale tu pustki! Dobrze że misia i maltanka coś skrobną ;-):tak:
Pogoda coś niepewna, temperatura się utrzymuje ale chmury wiszą nad nami. Wczoraj zapowiadało się na mega deszcz, ale do mnie nie doszedł, nawet kropli nie było :baffled:
Na parapecie leżą cukinie, i od dwóch dni zbieram się za nie aby placki zrobić, tylko chęci brak :baffled: Co jeszcze robicie z cukinii oprócz leczo?

maltanka dobrze, że szyjka bez zmian, trzyma się jeszcze te trzy tygodnie.
U nas to raczej nie chodzi o chęci, a możliwości na posiadanie drugiego dziecka. Zwyczajnie nas nie stać :-(

misia i jak Krzyś? Żółtaczka się nie pojawiła?

Sunday no ruch od rana,nie ma co jak to nadrobić:p

Ja z cukini robiłam placki tak jak ziemniaczane,Hubertowi bardzo smakowały.

Gdzie reszta?anaconda,marz,madzienka,justyna,o reszcie nie wspomnę,aluśka itd...chce któraś myszy:-D:p

Maltanka masz rację...strasz myszami bo pustki tutaj...
Ja właśnie czekam na mój i Krzysia wypis i zmykamy do domku..żółtaczka fizjologiczna,morfologia ok,waga ruszyła do góry a na oddziale przepełnienie więc jak widać nawet po dwóch cc potrafią wypisać w 3 dobie:D

misia a i w domu to lepiej zawsze :tak:ja tam szybko bym chciała do domu
a ty na położnictwie byłaś? jej mam nadzieję, że zanim ja się zbiorę to u mojego na oddziale nie będzie przepełnienia

dzisiaj przynajmniej jest czym oddychać, pomyłam wszystkie okna, zaraz jeszcze biorę się za kurze i łazienkę, a P zostawię odkurzanie na deser

Witajcie. My dzisiaj w domu, wyszliśmy tyle co na rower i zaczęło padać :eek: więc wróciliśmy do domu na obiad. A rana ogarnęłam łazienkę i muszę zabrać się na kuchnię, choć jej to już nic nie pomoże :baffled: Jak to zrobić, żeby zrobić remont,bo aż się prosi... :no:

misia super, że już wychodzicie, zawsze to u siebie :-)

maltanka to dobrze, że ja piszę, bo jeszcze mi tylko myszy brakuje ;-)

witam się i ja choć nie wiem ile zdołam napisać... mały właśnie usnął ale gdy jest taka duchota to kiepsko sypia tylko by na cycku wisiał.... dzisiaj byliśmy u położnej na kolejnym ważeniu... i oglądaniu pepuszka bo mu się długo goił.... ale na szczęście już odpadł ...

misia fajnie że już wracacie do domku ja też chciałam sie szybko wydostać ze szpitala tylko na lubartowskiej jest tak że po cc najwcześniej wypisują na 4 dobę pod warunkiem że z dzieckiem jest wszystko ok.... tam robią dziecku dużo więcej badań niż w innych szpitalach przynajmniej tak mówiła mi położna....

maltanka a u Ciebie w końcu jaki będzie poród????? sn czy cc..?????

sunday wpuść do kuchni swojego kota i pożycz psa od sąsiadów niech się poganiają a remont będzie konieczny :-):-) tak jak w reklamie....

a my poszliśmy na dwór, spotkałam sąsiadkę i niedawno wróciliśmy i tyle ze sprzątania mojej łazienki:-D

sunday
o eliza ma dobry pomysł na remont :-D a co chcecie zmieniać?

eliza
a nie chcesz mu dawać coś do picia jak jest taki upał? u mnie ma być niby sn, jednak trochę boję się dać pokroić na własne życzenie, boję się, że po cc nie wstałabym szybko

reklama
Do góry