reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja tak na moment postaram na dłużej zajrzeć wieczorem....

Eliza na porodówce????????pisz pisz pisz mialas byc w srode akcja sie rozpoczela????
Madzienka tak jeszcze we Wrocławiu...chłopaki weekend spedzili nad jeziorem i bardzo dobrze sie organizuja co zarzucam Pawłowi że lepiej niż ja jestem a o co zawsze walcze:-Djestem mega dumna z moich cłopców jak sobie radza B cały czas przezywa ze ja caly czas jestem w pociagu....:-D

reklama
Normatywna trzymam kciuki dużo zdrówka dla małej :tak:

Elza79 powodzenia ! :-)

Witam ja dawno nie zaglądałam ale byłam na urlopie ;) to jakoś tak czas leciał coś wymyślaliśmy z małym codziennie ;)
powiem wam że ja już mam dosyć tych upałów szczególnie jak się siedzi w pracy okna od strony wschód gorąco przewiewu nie ma klimy oczywiście też nie i się człowiek paruje i nic się nie chce :no: wczoraj byliśmy w Skansenie to też po tym upale chodzić za bardzo się nie dało .... może tylko ja to tak znoszę źle taką pogodę.... no chyba że jest się nad jeziorkiem to spoko :-) mogą być upały czy na działeczce gdzie woda można sie spluskać wtedy idzie wytrzymać......

My już jakoś się zasiedliliśmy żyjemy byle do listopada ;) wymyślamy by czas szybko uciekał ;)

O rany Eliza to już?!! Kochana trzymamy kciuki i czekamy z niecierpliwością na wieści. Szybkiego i bezbolesnego porodu życzymy:-)!!!

Madzienka moze rzeczywiscie słoneczny wrotków to nie najlepszy pomysł, może znacie jakies fajne miejsce gdzie mozna popływac.???A moze 34tc to juz za pozno na takie harce??? potrzebuje troche ruchu a spacerowac mi sie nie chce....

hej
Elza-powodzenia
Misia-wg mnie wychodzi tak samo , no bo jak moze być więcej. z reszt aniedlugo przekonam sie sama, bo przedłużam wolne o 26tyg urlopu rodzicielskiego. w sierpniu konczy mi sie 26tyg macierzynskiego gdzei dostawałam 100% to teraz bedzie 60%. zobaczymy jak wyjdzie:)
jeśli chodzi o basen to polecam ten u nas na Łabędziej, jest nowiutki i bardzo mało osób:))

u nas ok, Jaś rośnie, obraca się w każdą stronę, waży 7kg, 67cm :)
buziaczki

Witam,
u nas chyba lepiej...tzn.zakończyliśmy leczenie;-)choć Staś od wczoraj ma katar,ale mam nadzieję,że rozejdzie się po kościach;-)dzisś byliśmy u kolejnego okulisty (madzienka dzięki)...wady nie ma:-)mało które dziecko w wieku 4 lat czyta nutki i stąd może jej się zlewać,bo to jednak małe znaczki na białym tle...mamy obserwować i jakby coś było nie tak pokazać się za rok:tak:no i zapomniałam się pochwalić...Natalka gdzieś od 3 tygodni pięknie wymawia "r"..czasem nawet za dużo tego r w słowach:-D
Eliza jeszcze raz gratulacje!Wracajcie szybko z Nikosiem do domu!
a propos u mnie torba jeszcze nie spakowana:-Da ciąża już donoszona...można rodzić:-)
Kainkas ale masz już dorodnego syna! PS.daj znać jak już dostaniesz pierwsze 60%...może jeszcze zdążę przed złożeniem podania o urlop:-D
codinciola moja gin jest przeciwna jakimkolwiek publicznym basenom właśnie ze względu na możliwe zakażenie....dopuszcza jedynie prywatne:tak:
normatywna jak u Was?

Codinciola ja bym sobie dała spokój ze względu na różne zakażenia ( własne doświadczenie ).... ja miałam i przez to byliśmy przez 6 dni w szpitalu na antybiotyku ze względu na CRP podwyższone.... kucie małego od początku , zdrowszy decydowanie spacer....

Hejka,
Jeju ale pogoda nam się załamała. Akurat zdążyliśmy wrócić do domu i zebrać pranie z balkonu i już lunęło, ale najpierw tak zawiało że myślałam że mi firanki wywieje:baffled:
Dzisiaj zaliczyliśmy pływalnię i fryzjera:tak:

Normatywna powodzenia jutro:-)

Sunday spakowana i gotowa do wyjazdu?

Misia dobrze że z oczkami wszystko w porządku!
A u kogo byłaś?

Kanikas my właśnie byliśmy na Łabędziej, fajnie jest i nawet cenowo ok:tak:

Mi irlandzka ginekolog dała zielone światło nawet na kąpiel w jeziorze, tylko mówiła, żeby na słońcu dużo nie siedzieć. Ale może rzeczywiście sobie odpuszczę. W końcu się ochłodziło to może i spacer będzie dobrym rozwiązaniem żeby zaznać troche ruchu.

reklama
Witajcie po przerwie

My w domu,P ma jeszcze wolne wiec czasu mało.

Miałam dzisiaj wizytę, mały się już odwrócił mam wrażenie że mu trochę pomogła,bo szyjka mi się skróciła:-( gin.powiedział że nie ma paniki już na takim etapie,ale przez dwa tyg.mam odpoczywać :(

Codinciola ja chodziłam na basen na Głęboką,mój gin.jak najbardziej jest za ruchem na basenie i to do końca ciąży,ale Wrotkow sobie odpuść.

Ostatnia edycja:
Do góry