reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wiesz że nawet nie wiem.....ja mam tam abonament z firmy więc płacę tylko za ewentualne materiały-do tej pory płaciłam 45zł za lakierowanie ząbków-i tak co 6 miesięcy. Wizyta chyba około 80zł kosztuje-ale nie jestem pewna. Najlepiej zadzwoń i zapytaj, i jak zdecydujesz sie na wizyte to rezerwuj szybciutko bo do tych lekarek zawsze jest długa kolejka:tak:

reklama
u mnie już posprzątane, obadek zjedzony, a nawet juz podwieczorek pochłonełam:-D i sie lenię troszke

sunday_ nieciekawie masz ztą sciana, udało się wyczyścić??
moja znajoma powiesiła na ścianie taki duży karton dla dziecka i tam sobie maluje, tylko musiała małą nauczyć ze malować to tylko w tym jednym miejscu mozna:tak:;-)

Hej dziewczyny
Nareszcie weekend!!!! Boshe jak się cieszę.

Moje dziecię miało dziś swoją pierwsza akademię w przedszkolu. Mówił wierszyk i podobno był bardzo przejęty ale wszystko wyszło jak trzeba. :zawstydzona/y: Przynajmniej tak mówi babcia z dziadkiem. ;-) Problem w tym, że po uroczystości zabierali wnusia do domu i zapomnieli wziąć ukochaną maskotkę mojego synka. Misia - Kubusia z którym moje dziecko się nie rozstaje. Jak tylko wróciliśmy do domu to był bek gdzie Kubuś ale coś czuję, że najgorsze czeka nas wieczorem. A przecież przed nami cały weekend :szok::szok::szok: Żałuję, że nie zorientowałam się wcześniej bo bym po miśka pojechała, a tak to aż się boję co będzie wieczorem i w nocy.

anaklim gratulacje!!!!!! Odezwij się i zdaj relację jak tylko będziesz mogła.

solange fajnie, że nareszcie się odezwałaś. Oglądałam fotych twoich boysów na n-k, sama słodycz. :-):-) Co do Filipa to myślę, że z niego mądry i rezolutny chłopiec więc w szkole na pewno sobie poradzi.

u mnie już posprzątane, obadek zjedzony, a nawet juz podwieczorek pochłonełam:-D i sie lenię troszke

sunday_ nieciekawie masz ztą sciana, udało się wyczyścić??
moja znajoma powiesiła na ścianie taki duży karton dla dziecka i tam sobie maluje, tylko musiała małą nauczyć ze malować to tylko w tym jednym miejscu mozna:tak:;-)

A co mialas na deser?
Ołówka nie widac ale widac ze bylo scierane,teraz jest slabe swiatlow pokoju bo juz ciemno na dworze. Zobacze jutro.

Wlasnie na panoramie lubelskiej mowili o ludziach ktorzy chodza po mieszkaniach podaja sie za np. pracownikow spoldzielni, czlonkow fundacji i okradaja ludzi. I tak sobie pomyslalam ze jakas godzine temu wlasnie mialam taka dzewczyne,ale ja nigdy nic nie daje i nie wciagam sie z rozmowe. Pracownikow spoldzielni znam poza tym zawsze jest jakies ogloszenie ze beda chodzic np oczytywac wodomierze. Podono jakas babcie wczoraj na LSMach okradli 1200zl-cala emeryture!:-:)szok:

Dzień dobry
Amanda siedzi mi na kolanach i mam trudności z pisaniem:baffled:jakie to nie dobre dziecko nawet jednego posta nie chce dać napisać:baffled:
no zeszła w końcu z kolan:-p
Ja sie trochę dziś wkurzyłam bo pojechałam do szkoły oddać zaświadczenie o ukończeniu praktyki i się okazało że brak mi jednego podpisu (a wydawało mi sie ze tam ma podpisać pani dyrektor:wściekła/y:) Pani u której byłam na paktykach poszła na urlop dokońca tego miesiąca zaznaczając ze nie wie czy na pewno wróci bo źle znosi ciąże :no: ten podpis mam zdobyć do 12 lutego a do tej pani nie mam numeru i nie mam sie jak z nią skontaktować:no: a nie możne mi nikt inny podpisać bo to z nią umowę zawierałam:wściekła/y:

Wlasnie na panoramie lubelskiej mowili o ludziach ktorzy chodza po mieszkaniach podaja sie za np. pracownikow spoldzielni, czlonkow fundacji i okradaja ludzi. I tak sobie pomyslalam ze jakas godzine temu wlasnie mialam taka dzewczyne,ale ja nigdy nic nie daje i nie wciagam sie z rozmowe. Pracownikow spoldzielni znam poza tym zawsze jest jakies ogloszenie ze beda chodzic np oczytywac wodomierze. Podono jakas babcie wczoraj na LSMach okradli 1200zl-cala emeryture!:-:)szok:
oj trzeba uważać na takich ludzi:szok::no:
Moje dziecię miało dziś swoją pierwsza akademię w przedszkolu. Mówił wierszyk i podobno był bardzo przejęty ale wszystko wyszło jak trzeba. :zawstydzona/y: Przynajmniej tak mówi babcia z dziadkiem. ;-) Problem w tym, że po uroczystości zabierali wnusia do domu i zapomnieli wziąć ukochaną maskotkę mojego synka. Misia - Kubusia z którym moje dziecko się nie rozstaje. Jak tylko wróciliśmy do domu to był bek gdzie Kubuś ale coś czuję, że najgorsze czeka nas wieczorem. A przecież przed nami cały weekend :szok::szok::szok: Żałuję, że nie zorientowałam się wcześniej bo bym po miśka pojechała, a tak to aż się boję co będzie wieczorem i w nocy.
oby nie było tak strasznie jak się zapowiada:confused::confused::confused:
Dziewczyny tak sobie mysle zeby pojsc na pierwsza wizyte do stomatologa z Maksiem. Moze polecicie kogos (tak zeby nie zdarl ze mnie calej kasy)??!!:confused:
ja mogę z czystym sumieniem polecić tego stomatologa ktorego połtora roku temu poleciła mi Anaklim:-):-)
nie dość ze jest przystojny:-p;-) to jeszcze bardzo sympatyczny:-D
pierwsza wizyta z dzieckiem tzw. kontrolna jest bezpłatna :tak:a o ceny za lakowanie to zapytam się 11 lutego bo mam kolejną wizytę u niego ale tym razem ze sobą:-p
Amanda grzecznie pokazała ząbeczki:tak: wszystkie zdrowe ale dwóch 5 jeszcze brak:cool2:

ja mogę z czystym sumieniem polecić tego stomatologa ktorego połtora roku temu poleciła mi Anaklim:-):-)
nie dość ze jest przystojny:-p;-) to jeszcze bardzo sympatyczny:-D
pierwsza wizyta z dzieckiem tzw. kontrolna jest bezpłatna :tak:a o ceny za lakowanie to zapytam się 11 lutego bo mam kolejną wizytę u niego ale tym razem ze sobą:-p
Amanda grzecznie pokazała ząbeczki:tak: wszystkie zdrowe ale dwóch 5 jeszcze brak:cool2:

A jaki to lekarz gdzie przyjmuje?Drogi jest???

reklama
za plomby bierze od 80 do 100 zł za resztę jeszcze nie wiem:zawstydzona/y: ale jak mnie obliczył za zęba to mnie taniej wyniosło niż w Farmedzie:baffled: gdzie plomby po jakimś czasie zmieniają barwę:no:
Dane wysłałam na prv;-)

Do góry