reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Najlepsze bylo wczoraj,jak Gosia poszla na dol do babci z laurka i koszyczkiem z kwiatuszkami z plasteliny,a babcia sie rzucila wnuczce w podzięce i dala 2 zl:szok::szok::szok:...to juz lepiej bylo dac dziecku cukierka...dobrze ze Gosia jeszcze nie czajkowska z pieniedzmi:tak:,wiec przyszla zadowolona,a mi sie smiac troche chcialo:-D

:szok::szok::szok: nieźle

Witam kobitki!
wszystko mi skasowała
Piękne słoneczko wiec chyba wybiore sie na krótki spacer aby troche sie dotlenic imałego w brzuchu też ale dlaczego jest tak zimno. Będe Was dzisiaj odwiedzałą troche bardziej sporadycznie bo muszę katować trochę umysł mam jutro egzamin.

fornetka powodzenia na egzaminie:tak:

Marta to Olek nie da się już oszukać:-) zdolniacha:tak:

reklama
Mam przed sobą gazetkę Reala - na dalszej stronie (nad kaszkami BoboVita) są też Pampers Premium Care newborn też w promocji. Tylko oczywiście Premium Care droższe jest od zwykłego:baffled: Ale czy faktycznie lepsze, to nie wiem.

:no: wcale nie lepsze, a przez te Premium Care podrorżały zwykłe :szok: ja miałam kiedyś przysłali mi na wypróbowanie 2. żadnej róźnicy nie zauważyłam, a dziecko i tak musisz szybko przebrać z kupy, bo będzie miało odparzenia nieważne czy w zwykłym pampersie czy w premium care.

No ja też się nie ruszam z domu, bo zimno. Wieczorkiem pojedziemy jedynie na szkołę rodzenia, ale to autkiem. Co do zdjęć, nie wiem, jaki hipermarket masz w pobliżu. Ja kiedy miałam blisko do Leclerca to zaniosłam zdjęcia do wywołania właśnie tam. Byłam około 13, a zdjęcia były gotowe na 18. Może się jeszcze udać:tak:

:shocked2: o matko aż na 18. ja mam blisko do reala, ale to z wózkiem ze 20-25 minut, a nie ruszam się z małym w taki ziąb. M mówił, że na braci wieniawskich coś jest. tam podskoczymy po pracy.

Hm, dobrze, że piszecie o tych pieluchach, bo zastanawiałam się, ile kupić tych małych. Jak widzę faktycznie nie warto hurtowo;-), przynajmniej na początku:-D
Muszę powiedzieć, że macie zdolne dzieci - kółko matematyczne (dla mnie matematyka ohyda, a mój młodszy brat skończył studia matematyczne:baffled:, zresztą rodzice też umysły ścisłe, tylko ja taka wyrodna:-D:-D), szybko siadają....jak to robicie?;-);-)

misia mi z matematyką też nie podrodze:-)

a co do pieluszek to rzeczywiście nie ma co hurtowo kupować, szczególnie tych małycvh, ja staram się mniej więcej tak obliczać ile mały jeszcze może czasu pochodzić w danym rozmiarze i tak mi wychodzi, że nic się nie marnuje. jak na razie używamy 4:tak:

:no: wcale nie lepsze, a przez te Premium Care podrorżały zwykłe :szok: ja miałam kiedyś przysłali mi na wypróbowanie 2. żadnej róźnicy nie zauważyłam, a dziecko i tak musisz szybko przebrać z kupy, bo będzie miało odparzenia nieważne czy w zwykłym pampersie czy w premium care.

:shocked2: o matko aż na 18. ja mam blisko do reala, ale to z wózkiem ze 20-25 minut, a nie ruszam się z małym w taki ziąb. M mówił, że na braci wieniawskich coś jest. tam podskoczymy po pracy.

misia mi z matematyką też nie podrodze:-)

a co do pieluszek to rzeczywiście nie ma co hurtowo kupować, szczególnie tych małycvh, ja staram się mniej więcej tak obliczać ile mały jeszcze może czasu pochodzić w danym rozmiarze i tak mi wychodzi, że nic się nie marnuje. jak na razie używamy 4:tak:

Dzięki wielkie za porady:tak::tak::tak::tak:kupię więc zwykłe i mam nadzieję, że będą ok, nie uczulą itp.;-)

jeśli mąż mówił o tym zakładzie, to możesz zamówić internetem, a potem tylko odebrać (ja bym wcześniej zadzwoniła i zapytała, jak szybko zrobią) Kodak Express - Lublin

Mandziula jeśli jest jakas promocja na 2 to kup bo 1 zawsze bedziesz mogła dokupic a 2 sa juz od 3kg wiec sadze ze beda odrazu dobre bo róznicy duzej nie ma miedzy nimi. Wiekszy przeskok jest chyba jak dobrze pamietam miedzy 2 a 3.
Maltanka my tez jeszcze uzywamy 4 mam jeszcze dwie paczki tego rozmiaru i przejde juz na 4+ ktorych tez kupilam 2 paczuszki jak promocję dorwałam.
Ja zdjecia dla dziadków robiłam w zakładzie osiedlowym oddałam ok 11 miałam odbiór po 15 wczoraj dokupiłam ramki i oto efekt

Mandziula jeśli jest jakas promocja na 2 to kup bo 1 zawsze bedziesz mogła dokupic a 2 sa juz od 3kg wiec sadze ze beda odrazu dobre bo róznicy duzej nie ma miedzy nimi. Wiekszy przeskok jest chyba jak dobrze pamietam miedzy 2 a 3.
Maltanka my tez jeszcze uzywamy 4 mam jeszcze dwie paczki tego rozmiaru i przejde juz na 4+ ktorych tez kupilam 2 paczuszki jak promocję dorwałam.
Ja zdjecia dla dziadków robiłam w zakładzie osiedlowym oddałam ok 11 miałam odbiór po 15 wczoraj dokupiłam ramki i oto efekt

Fajowe te zdjęcia. Na prawdę super!!!:tak::tak::tak:

dziękuję wam bardzo za rady pieluchowe, jutro wybiorę sie do Reala to kupię.pojadę na zakupy z mamą bo mi się na jutro zapowiedziała, to sobie po sklepie trochę połażę:-)

dzisiaj też mnie małz wywiózł bo musielismy jakies papiery dla mojego brata odebrać to przynajmniej spacer zaliczyłam, ale zimno okropne, mimo że tak ładnie słoneczko swieci

marz śliczne te zdjęcia

fornetka powodzenia na egzaminie ściskam kciuki

zmykam troche domek ogarnąć, bo aż się prosi o porządki;-)

marz21 świetne fotki i jak pieknie obrobione specjalnie na swieto!:-)

Ja wlasnie koncze gotowac krupnik. Wyrwalam sie do sklepu sasiadka zostala z malym jak spal. Myslalam ze pojde na 10min a tu kolejki wszedzie-nawet do wagi na warzywach.:szok:

reklama
Dziewczyny ratujcie!!!! Maks pomazal mi cala sciane olowkiem!Jak mam to zlikwitowac?Wszystko co probuje tylko rozmazuje!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry