reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dziewczyny ratujcie!!!! Maks pomazal mi cala sciane olowkiem!Jak mam to zlikwitowac?Wszystko co probuje tylko rozmazuje!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

no to ładnie ja niestety nie pomogę my jeszcze takich pomocy naukowych nie mamy:szok:widze ze i dobrze...ale napewno nie trzyj tego bo tylko gorzej sie zrobi
Ja też mam dzisiaj krupniczek:-)

reklama
no to ładnie ja niestety nie pomogę my jeszcze takich pomocy naukowych nie mamy:szok:widze ze i dobrze...ale napewno nie trzyj tego bo tylko gorzej sie zrobi
Ja też mam dzisiaj krupniczek:-)

Wyczytalam w necie o tych chusteczkach nawilzonych dla dzieci i probuje i sie sciera teraz zobacze czy plama bedzie. Moj M bedzie musial cos namalowac tam albo regal przestawimy bo to na szczescie u malego w pokoju. Kurde malowalismy mu we wrzesniu i cos czuje jak tak dalej pojdzie to co rok trzeba bedzie to robic!!!:-(

solange A do ktorego przedszkola posylacie Filipka??!!
misia2010 niemam w domu gumki,wlasnie tzn gdzies byla,ale "zaginela"!!!!Na samym poczatku o tym pomyslalam!

Chodzi na racławickie- do Przedszkola Jezykowo Artystycznego....przedszkole rewelacyjne ale coraz droższe. Ale jesli chodzi o poziom nauczania to naprawde super :) Fifi juz rok temu skladał zdania po angielsku. Poszedł do przedszkola mając 2,5 roku i jeszcze srednio mówiąc. Po jakimś czasie mówił kolory tylko po angielsku hehehehe

solange no to fajnie,wazne za za taka kase jestes zadowolona!

Dziewczyny tak sobie mysle zeby pojsc na pierwsza wizyte do stomatologa z Maksiem. Moze polecicie kogos (tak zeby nie zdarl ze mnie calej kasy)??!!:confused:

misia2010 niemam w domu gumki,wlasnie tzn gdzies byla,ale "zaginela"!!!!Na samym poczatku o tym pomyslalam!

To słabo....daj znać, jak się ma ściana po chusteczkach:tak:

Chodzi na racławickie- do Przedszkola Jezykowo Artystycznego....przedszkole rewelacyjne ale coraz droższe. Ale jesli chodzi o poziom nauczania to naprawde super :) Fifi juz rok temu skladał zdania po angielsku. Poszedł do przedszkola mając 2,5 roku i jeszcze srednio mówiąc. Po jakimś czasie mówił kolory tylko po angielsku hehehehe

Fajnie w takim przedszkolu, od razu dzieci się uczą...tylko jak sobie popatrzyłam na necie na te ceny w prywatnych to :szok::szok::szok::szok: na dzień dzisiejszy zostałoby publiczne....ale może do czasu, kiedy małą wyślę coś się zmieni:sorry2:

Fajnie w takim przedszkolu, od razu dzieci się uczą...tylko jak sobie popatrzyłam na necie na te ceny w prywatnych to :szok::szok::szok::szok: na dzień dzisiejszy zostałoby publiczne....ale może do czasu, kiedy małą wyślę coś się zmieni:sorry2:

Nie chce cie "straszyc" ale raczej bedzie drozej, jest na ten "biznes" zapotrzebowanie i dlatego ceny ida w gore!Popatrzcie sobie w necie na warszawskie przedszkola to dopiero jest SZOOK!!!:szok: Pracowalam troszke tam jest wierzcie mi znam to od drugiej strony!

solange a to jesli mozna spytac gdzie mieszkasz?

Nie chce cie "straszyc" ale raczej bedzie drozej, jest na ten "biznes" zapotrzebowanie i dlatego ceny ida w gore!Popatrzcie sobie w necie na warszawskie przedszkola to dopiero jest SZOOK!!!:szok: Pracowalam troszke tam jest wierzcie mi znam to od drugiej strony!

solange a to jesli mozna spytac gdzie mieszkasz?

na lsm-ach. to przedszkole było wczesniej na czechowskiej ale przeniesli do wiekszego lokalu. fifi chodzi tam od wrzesnia 2006. a co do cen-gdyby nie ten fakt to chciałabym zeby tam chodził jak najdłuzej-panie sa kochane, znaja zwyczaje kazdego dziecka, kazde traktowane jest indywidualnie. pamietam ze jak fifi spał jeszcze w dzien to nikt mu tam nie wyznaczał godzin spania-po prostu jak miał chec to panie dawały mu podusie i sie kładł...a ile razy widziała jak dzieciaki tam zasypiały paniom na rekach-naprawde klimat jak w domu :)....ale od wrzesnia posyłam do zerówki w szkole panstwowej :tak:za rok i tak bedzie szedł do szkoły...

Sunday ja na pierwsza wizyte poszłam do Luxmedu-i chodze tam do tej pory. Tam sa dwie lekarki od maluszków, jedna to dr. Sysa drugiego nazwiska nie pamietam....ale chodzimy albo do jednej albo drugiej. Młode babki, fajne podejscie do dzieci, w gabinecie telewizor z bajkami, a przy wyjsciu z gabinetu prezent :)

Ostatnia edycja:
reklama
Sunday ja na pierwsza wizyte poszłam do Luxmedu-i chodze tam do tej pory. Tam sa dwie lekarki od maluszków, jedna to dr. Sysa drugiego nazwiska nie pamietam....ale chodzimy albo do jednej albo drugiej. Młode babki, fajne podejscie do dzieci, w gabinecie telewizor z bajkami, a przy wyjsciu z gabinetu prezent :)

To niedaleko mieszkamy bo ja na Czubach!
A ile kosztuje tam wizyta taka kontrolna bez leczenia jeszcze-jesli mozna spytac?:-):confused:

Do góry