reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
Troszkę popadało dobrze że zdążyłam wrócić do domu i zebrać pranie i pościel z balkonu.
Rano byliśmy na zakupach warzywno-owocowych i na przejażdżce rowerkiem. M aktualnie maluje farbami więc mam chwilę dla siebie:-)

Normatywna nasze kciuki zadziałały:-)Natalka bardzo dobrze zniosła operację:tak:mam nadzieję że za niedługi czas uda nam się umówić na spacerek;-)

Sunday co u Was, jak tam Maksio na wakacjach? A jak autko?

Anaconda i jak udało się złożyć wniosek o paszport?

Eliza zdrówka dla Czarka!

Maltanka a jak zdrówko Huberta?

Madzienka jak po usg? Byłyście w Top Medicalu? Tam ostatnio wzrosły ceny usług:crazy:

Talia i jak tam po obchodach dnia niepodległości?

Misia masakra z okulistą:angry:
My kiedyś chodziliśmy do okulisty na ul Spokojną ale mieliśmy zupełnie inny problem z oczkami

Anetko choć spóźnione życzenia, to jakże serdeczne;-)

Dla Oli z okazji 4 urodzin samych cudowności, spełnienia marzeń i czego sobie tylko Mała Księżniczka zapragnie:happy:

reklama
Witajcie

U Huberta ta gorączka była tylko jedną noc, na następny dzień przesiedzieliśmy w domu, nawet spał mi w dzień 3 h i ani śladu. Nie wiem co to było.

A co to takie pustki tutaj?

My wczoraj jak wyszliśmy na plac zabaw rano tak wróciliśmy po 15 na obiad i znowu na dwór.

I walczę z jedzeniem Huberta, niedługo to wyjdę z siebie, albo przegłodzę go cały dzień i zobaczymy, no nic nie chce jeść :angry:

Witam nocną porą.... coś ostatnio nie mogę usnąć o przyzwoitej porze....
Zaglądałam do was ale miałam brak weny twórczej do pisania i tylko czytałam.
Chłopakami jeszcze troszeczke pokasłują i daje im syropki, za kórymi nie przepadają...
normatywnasuper że jesteście już w domku.:tak:
ElzaZdrowia życzę Cz.
taliaoj głośno dziś będzie" u was" po takiej wygranej z brazylią:tak:

Witam z kubkiem kawki. Maksio jeszcze śpi, więc mam trochę swobody. Ostatni tydzień spędziliśmy wyjazdowo, tzn. Maksio cały tydzień był u teściów, a ja dojechałam w czwartek po radzie. Najbliższe dwa tygodnie w domu. W tym przygotowania do urodzin mojego sześciolatka. W sb robimy u rodziców grilla, a w poniedziałek przychodzą koledzy Maksia do domu. Obym ogarnęła gromadkę. A za dwa tygodnie W ma urlop więc coś się będzie działo. :tak:

Motylla dobrze, że u Was lepiej ze zdrówkiem :-)

maltanka mój rok temu też tak miał.... przeszło i żyje :-p

Justyna dzięki, Maksio wybawiony po tygodniu u babci, ale już nie może się doczekać wyjazdu w góry. Ciekawe co będzie mówił, jak będziemy wędrować ;-)
A autko jeździ, dolaliśmy płynu do chłodnicy i jakoś jest ok, więc już nie wiem co to było, ale mechanik nie zaglądał bo miał wypadek, mam nadzieje,że przed wyjazdem powymienia nam co trzeba...

Anetka Buziaczki dla Oleńki!!!

anaconda oby tydzień szybko minął :tak:

normatywna super, że już w domciu!

elza jak Czaruś? Lepiej już?
My byliśmy parę razy u dr Grudzień, jeśli się zapisujesz przez tel to fakt długo się czeka,ale jeśli pójdzie się rano w kolejkę do rejestracji to tego samego dnia... tylko weź stój...:baffled:

Madzieńka smażycie się?? :tak:

sienio a jak Wam jak mijają słoneczne dni?

misia ależ masz super artystkę w domu, super :-)

talia jak u Was? impreza się skończyła po nokaucie na Brazylii :-D

Witam z rana :-):-)
Przepiękny dzionek przed nami, już upał czuję za oknem :tak::tak: brak mi tu tylko w pobliżu plaży i morza i byłabym happy :-D:-D
Maltanka może przez te upały Hubert nie chce jeść :baffled::baffled: dawaj mu to co lubi i może mu ten okres minie w niedługim czasie :tak::tak:

Witajcie
Chyba się wezmę dzisiaj za prasowanie, bo już dwa prania czeka.
Hubert dzisiaj wstał o 4.00:szok: nie wiem porozwalał mu się dzień przez to, że do przedszkola nie chodzi czy jak?

sunday super, pewnie nie możesz się doczekać wakacji, u nas Hubert w tamtym roku nie chciał bardzo chodzić po górach, macie już jakieś plany, wiecie gdzie chcecie pójść? ps. a W nie może sobie sam posprawdzać co tam w samochodzie nie gra, ostatnio jak sąsiad opowiadał jak jego kolega co ma zakład samoch. wyprawia to aż się włosy na głowie jeżą, oj dobrze, że mój P sam sobie takie rzeczy robi:tak:

anaconda a ty wolne dzisiaj?

Witam wieczorową porą. Usiadłam na sekundę przed komputerem poczytać co u Was, ale jakoś posucha na BB:eek: Mega prasowanie zrobiłam, nie powiem gdzie nogi miałam... spacer z Maksiem, tzw. on na rowerze:tak: Zakupy, a na koniec ciasto z rabarbarem... mniam... :-) Justyna dziękuje za pomoc. :tak:

maltanka niezły budzik masz :-D:-D:-D
Wiesz W oczywiście że zaglądał i nic nie znalazł, a kontrolka temp. się zapaliła, ale odkąd dodaliśmy płyn to jest ok.
A co do gór to cały czas szukam w necie. Muszę rozplanować każdy dzień, żeby było co wspominać :tak:

anaconda właśnie wolne dzisiaj miałaś??

Witajcie

Nie piszcie tyle, bo nie nadążam czytać:sorry2:znowu się przeniosłyście na fb:-(

Nareszcie piątek. A w niedzielę jedziemy jednak na wakacje w góry, wczoraj się zdecydowaliśmy, a że w to samo miejsce co zawsze, spanie mamy:tak:

W ogóle lipiec zapowiada się jakiś imprezowy. Teraz na tydzień w góry, a potem dwa weekendy po kolei mamy chrzciny.

eliza jak się czujesz? jesteś?

Witam się,
ja dziś zaliczyłam ze Stasiem przychodnię,niestety:no:wczoraj dostał 39 stopni gorączki,rano to samo:no:gardło ma fatalne i dostał antybiotyk na 7 dni:-:)no:ma wyczucie,bo go na wtorek zapisałam wcześniej na szczepienie i dziś musiałam odwołać:baffled:gorzej,że M pojechał do Białej i zapomniał zostawić fotelika,bym mogła pojechać mamy samochodem...w efekcie Staś chory nie chciał iść,wózka nie trawi, więc na zmianę z mamą musiałyśmy go nieść:angry:a jeszcze dziś przede mną występ Natalki w przedszkolu:tak:
wczoraj byłam na wizycie u gina...mały niziutko,ale szyjka trzyma ładnie, więc póki co poród się nie zapowiada:no:a cięcie będzie gdzieś w okolicach 6-8 sierpnia, bo potem moja dr idzie na urlop;-)

reklama
Witam się z kawką i cieplusim ciasteczkiem:tak:
Ja już prawie spakowana, ostatnia pranie nastawiłam, jeszcze odkurzę i mogę wyjeżdżać:tak:zapowiada się pracowity weekend;-)

Sunday cieszę się mogłam pomóc:-D;-)
Dziękuję;-)

Misia
zdrówka dla Stasia!

Maltanka udanego wyjazdu!

W środę zakończyliśmy basen, dostaliśmy dyplom Super Pływaka:-D. I teraz muszę się zastanowić i podjąć decyzję czy zostajemy tu gdzie chodziliśmy czy przenosimy się na Łabędzią. Niestety na Podzamczu zajęcia będziemy mieli w piątki co mi kompletnie nie pasuje, a tam na Łabędziej zajęcia odbywać się będą we wtorki, ale dojazd tam mam koszmarny:no: Madzienka a Wy, zostajecie czy zmieniacie pływalnię?

Do góry