reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana :-):-)
My już obie na nogach mimo że nie musiałyśmy się zrywać z rana :tak::tak: jakoś dospać nie mogłam i jak tylko Jacek zaczął się krzątać to mnie obudził na dobre więc wstałam :tak::tak:
Talia tak mam już przedłużoną umowę i tak się zastanawiam czy dobrze zrobiłam ;-);-):-p:-p:-D:-D
Maltanka to jest rumień bo trzyma Maję od piątku czyli 5 dni już u niej minęło stąd wysypka znika, zresztą wczoraj rozmawiałam z koleżanką i mi powiedziała że Kacper z ich klasy przechodził rumień jakiś tydzień przed końcem roku - teraz wiem skąd to załapała :sorry2::sorry2:
Madzienka oby urok faktycznie ze mnie zszedł bo ja nadal liczę na piękną pogodę od połowy lipca :tak::tak:
Elza ja tam myślę że wakacje Cz na działce wcale nie będą nudne :tak::tak: będzie pomagał tacie w wykończeniu domu i będzie z tego powodu mega happy :tak::tak:
Justyna skąd Ty bierzesz chęci na siedzenie w kuchni, ja gdybym nie musiała to bym całkiem kuchnię zlikwidowała ;-);-):-D:-D i jak po wizytach u specjalistów? Po co byłaś z M u ortopedy? :tak:
Wczorajsza wizyta u dentysty spoko, teraz to tylko przegląd co 3 m-ce bo na lapisowanie Maja z racji wieku już się nie kwalifikuje :no::no:
Zmykam szykować śniadanko, miłego dnia, może jeszcze zajrzę bo dzisiaj znowu dwójka :crazy::crazy:

reklama
Witajcie z rana

anaconda no ja też mam nadzieję, że ktoś ten urok z ciebie zdjął:-D

Hubert mi dzisiaj pospał, wstał o 9.00, ogląda bajkę i idziemy trochę na plac zabaw. Obiad mam z wczoraj to luz dzisiaj od kuchni.

witam witam z kiepskim nastrojem :-:)-:)-( Czarującego wyspało na policzkach nogach i rękach i podejrzewam że to ten słynny rumień zakaźny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wkurzam się tylko dlatego że we wtorek mieliśmy iść na testy....na które czekaliśmy już jakiś czas.... no nic dzisiaj i tak już nie pójdziemy do lekarza poczekamy do jutra.....

madzienka to mówisz że ten na koncertowej jest najlepszy.... to jak będę musiała skorzystać z ich usług to teraz pojadę tam bo i tak robię wszystko prywatnie to bez znaczenia w której przychodni.....

justyna, maltanka Czarek spędza wakacje w domu ze względu na finanse (wykończenie domu) a i z powodu Nikosia.... dlatego dla niego będą to nudne wakacje....

talia super że mąż zrobił Ci taką niespodziankę.... a wiesz że ja jeszcze nie jadłam baklawy

anaconda dobrze że z ząbkami Mai wszystko w porządku....no i że wysypka znikła....a powiedz mi bardzo ją wyspało?????

Eliza to są takie czerwone plamy,takie rumienie nawet nie wysypka i zaczyma się od buzi,wyglada coś jak skrzydła motyla i przechodzi na ramiona,potem na nogi. Wakacje wcale nie muszą być nudne,będzie pomagał tacie;-)

My siedzimy na działce,zebraliśmy morele i H chce dżem z nich robić :)

Witajcie....coś ta pogoda nie chce nam się wyklarować, ja jednak wierze że od jutra będzie już ciepło, i oby tak zostało do końca września:-pprzynajmniej...
Obiad już naszykowałam bo na szczęście P dziś wraca, a nie jak planował w piątek...
dzisiaj też mamy kontrolne echo serduszka Julci - więc trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok...
Lenusi przy okazji tez zrobimy...żebyśmy mieli pewność ze i u niej wszystko ok....

Anaconda ja mam nadzieję że i w sierpniu będzie pięknie, zdróweczka dla Mejeczki!!!

Elizka i dla Czarusia zdróweczka!!!!
Ładniejszy bo najnowszy, mniej ludzi, jest gdzie zaparkować i zakupy przy okazji można zrobić:-p

Maltanka lecimy pod koniec sierpnia!!

Talia planujemy na cały tydzień, tak P ma urlop...
ale mężuś zrobił Ci niespodziankę...
mi też wysokość kwoty wymiany zęba na kasę odpowiada:-D

miłego dnia

Madzienka trzymam kciuki za badanie Julci. To jeszcze trochę zanim polecicie,a z pogodą to ja jak mi trzeba patrzę rano to jeszcze można przyjąć, że się sprawdzi tak to ja nie wierzę im już, i gdzie to ocieplenie klimatu :p

A luxmed na koncertowej to i ja polecam :)

Madzienka u jak po wizycie??? Mam nadzieję że z serduszkami Twoich księżniczek wszystko w porządku...

Sama nie wiem o co chodzi z Czarkiem ma krostki a nie plamy i nie są mocno czerwone może to tylko uczulenie na coś tylko na co? nic takiego nie zjadł co by go uczuliło

Witam z rana :-):-)
Maja chyba na dobre poczuła że ma wakacje bo jeszcze śpi :-D:-D:-D a ja od pół godzinki na nogach :tak::tak: moja koleżanka wysłała mi sms-a i mnie obudziła :sorry::sorry:
Elza Maja miała ni to krostki ni to plamki, takie ognistoczerwone to one nie były ale jak patrzyłaś z bliska to było je widać :tak::tak: jeśli wysypało go tylko na policzkach i kończynach to stawiam na rumień tym bardziej że koleżanki z pracy z kaliny i z tatar mówią że u nich też to krąży :tak::tak: podawaj mu rutinoscorbin i wapno i po 3 dniach już powinno mu to zacząć zanikać, oczywiście najpierw z policzków :tak::tak:
Madzienka kciuki zaciśnięte za badanie Julci, co ile musicie kontrolować serduszko? :confused::confused: co do pogody to ja liczę że nawet wrzesień będzie cudny w tym roku bo może wtedy uda nam się wyskoczyć do Włoch chociaż na tydzień :-p:-p
Maltanka dobrze masz z tym ogródkiem działkowym pod nosem - zawsze jest gdzie wyskoczyć "na kocyk" :-D:tak::tak:
Idę nastawić na obiad bo kolejna dwójka przede mną - oj jak ja ich nie znoszę :no::no::no: zwłaszcza teraz :-D:-D:-p:-p

hej dziewczyny, jak tam u Was piateczek?
Ja wczoraj poszłam do dentysty i się nadziwić nie mogę ze taki przystojny dentysta świetny, gabinet plomba wymieniona kamień usunięty a nic nie zapłaciłam, jak to mozeliwe ze ubezpieczenie tu tak wiele zapewnia a w Pl ten nieszczęsny NFZ trzeba pomijac i do specjalistów prywatnie sie umawaić tu sektora prywatengo praktycznie nie ma wszystko oddaja kasy chorych lekarzom, chce mi sie czasem bardzo do Pl ale są też niestety minusy
Mój piątek zapowiada się fajnie bo wieczorem uderzamy na obchody amer dnia niepodległosci ma być atrakcyjnie zobaczymy:-)
Ja się co nieco zabrałam za porządki wiec zaraz idę kontynuować.

Anaconda to gotowanie odchodzi dzis u Ciebie na 2 dni a może nawet 3:-D??

Madzienka już na działce urzędujecie? Jak po wizycie co z serduszkami?

Elza idziecie z Cz do lekarza?

Maltanka taki dzemik to swietny pomysł a te morele na pewno przepyszne

reklama
Witajcie
My wczoraj całe popołudnie na placu spędziliśmy, a przychodzimy do domu wszystko w porządku, siadamy do kolacji i Hubert mówi, że mu zimno, zmierzyłam mu temperaturę a tu 38 stopni:eek: teraz niby jest ok, ma koło 37, a dzwoni do mnie sąsiadka i u nich wczoraj to samo :eek: a tak te dzieci się wściekały na placu zabaw i żeby chociaż jedno się poskarżyło, że coś jest nie tak.

anaconda
oj też bym pewnie nie znosiła dwójek, zwłaszcza teraz, chociaż w zimie też bo znowu tak cały czas po nocy wracać:-p
talia:-D:-D:-D i dentysty można przestać się bać, no widzisz niby nie daleko, a dwa różne światy

Do góry