reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

Dawno mnie tu nie było, ale każdy dzień jak codzień, albo czasu brak.

madzieńka zaciskam kciuki za serduszko Lenki, samo szysko się ladnie unormuje.:tak: To co od dziś jesteś młodą mamą:-D?
sunady Spełnienia marzeń dla Maksia i samych adosnych dni:tak: rozumiem co czyjesz jak Julka kończyła 6 lat tez i się smutno zrobiło, ze czas tak gna i juz niedługo nie bedzie małą dziewcznyką:-( właściwie to juz od dawna ma swoje zdanie i swoje humorki:-p
anaconda nie ciesz sie tak z urlopu, bo zanim zaczniesz cokolwiek to juz bedzie po urlopie:-p Maję coraz cęzej bedzie gdziekolwiek wysłac jeśli tam nie ma koleżanek, :sorry:
Witam nową mamę, zapraszamy do pisania:tak:

reklama
Hej kochane kobitki... ja nadal w dwupaku... jeszcze tydzień... zaczynam się stresować :-!
Madzienka no nareszcie jesteś... fajnie że Julcia chce do babci jejku chciałabym Czarka tak podrzucić na wieś ale on się nie da... w ogóle ostatnio obie babcie są be...;-) nie wiem czy to taki etap..
Anaconda udanego urlopu... jakieś konkretne plany???
Sunday buziak urodzinowy dla Maksia... 6 lat to już taki poważny wiek... no i udanego wyjazdu.... oby samochód nie popsuł Wam planów
Codinciola witaj na forum pisz co u Ciebie? udzielaj sie a poznasz fantastyczne osoby... chłopczyk czy dziewczynka...z jakiej części Lublina jesteś??? Ja pierwszego porodu się nie bałam a wręcz nie mogłam się go doczekać gorzej jest teraz :p
Onamama gratuluje córci... jak ma na imię pokaż jakąś fotke

Witajcie....my dziś mieliśmy w planach wypad do H2O ale niestety wodny plac zabaw na czas budowy kompleksu jest zamknięty...
Jutro tez mamy w planach pluskanko....
Dzisiaj zaliczyliśmy szczepienie, w serduszku Lenki nic się nie dzieje i póki rozwija się dobrze, obserwujemy, nawet kardiolg uważa że jest super rozwinięta....ale czujnym trzeba być....
Jula dziś pojechała z babcią na działkę...na jak długo to się okaże w planach ma dwa tygodnie:szok:Lenka mimo jej braku kilka godzin już jej szuka i woła....

Anaconda, Eliza moja chętnie pojechała ale kiedy będzie chciała wracać okaże się, pewnie nastąpi to jak babcia będzie kazała jej coś jeść a ona nie będzie miała na to ochoty:-p

Elizka zaciskaj nogi bo ja muszę Cię jeszcze zobaczyć....

Sienio ja jestem wiecznie młodą mamą;-)
Codinciola witaj napisz więcej o sobie...porody każda ma za soba więc pytaj, pisz pomożemy, wesprzemy!!!

Sunday buziak dla Maksia...tort minam...a jak imprezka, przeżyłaś???podziwiam ogarnąć w domu gromadę....
udanego urlopu, trzymam kciuki za autko że nie robiło przykrych niespodzianek...

Maltanka wyjechaliście???

u kogo padało...u nas póki co postraszyło ale felin podobno zaznał deszczu dziś....
miłego wieczorku

To i ja zaglądam na chwilkę, Maja czyta książkę to mam chwilę spokoju :-D:-D:tak::tak:
Sienio właśnie się tego obawiam że zanim się na dobre rozkręcę to urlop się skończy :-:)-( a co do Mai to właśnie takie argumenty mi podaje, że u babci się nudzi bo tam nie ma żadnych koleżanek, dobrze chociaż że w Radomiu ma kilka dziewczynek w swoim wieku to zamierzam ją tam w sierpniu podrzucić :tak::tak:
Elza no widzisz, a jednak dotrwałaś :-D:-D:-p:-p poczekaj przyjdzie czas że Czarującego będziesz mogła gdzieś "podrzucić" ;-);-):-p:-p
Codinciola witaj i się rozgość, z nami na pewno będzie Ci przyjemniej spędzić ten czas oczekiwania i napisz z której części Lublina jesteś :tak::tak:
Madzienka żebyś się nie zdziwiła że będziesz na Julcię czekać 2 tyg :-D:-D był czas, że Maja też chętnie jeździła do teściowej i chciała zostawać na dłużej :tak::tak: a teraz czyżby się na niej poznała? ;-):-p (świnia jestem prawda :-p:-p)
Motylla no to kciuki trzymam żeby Twój zapał do ćwiczeń szybko nie minął :tak::tak:

Anaconda nawet mnie nie strasz, u niej w głowie cały czas siedzi Lenka, która jest z mamą, a po takich wczasach kto ja do pionu ustawi:eek:

Eliza oj tak, zakochana w siostrze, na szczęście zasnęła ładnie bez obecności Julci...

Chlopaki spia... Cwiczenia zaliczone i mam chwilke na bb:tak:
Cześć, jestem nowa na forum. Jestem w mojej perwszej ciąży, termin mam na 28.08 sierpnia i zaczyna mnie ogarniać stres przedporodowy. Tym bardziej, że jestem sama, bo mąż za granicą w pracy. Czy są na forum jakieś dziewczyny w podobnej sytuacji? Boję się strasznie porodu i chciałąm o tym z jakimiś przyjaznymi duszyczkami porozmawiać.
Witaj:-)

Jula dziś pojechała z babcią na działkę...na jak długo to się okaże w planach ma dwa tygodnie:szok:Lenka mimo jej braku kilka godzin już jej szuka i woła....

u kogo padało...u nas póki co postraszyło ale felin podobno zaznał deszczu dziś....
miłego wieczorku
U nas tak samo bylo jak dziadkowie zabrali Krystka nad jezioro, to Radek pytal sie o niego i chcial do brata:-).Krystek wytrzymal dzien bo byla tam ciotka mojego W. z mezem i nie przypadli mu do gustu . Na bronowicach myslalam, ze cos popada ale tylko niebo sie zachmurzylo i zagrzmialo i tyle bylo z deszczu.

Motylla no to kciuki trzymam żeby Twój zapał do ćwiczeń szybko nie minął :tak::tak:

Ja tez mam taka nadzieje :tak:

Madzienka ja po "sezonie" zawsze musiałam Majkę doprowadzać do pionu więc Ty po 2 tyg dasz radę na pewno ;-);-):-p:-p:-D
Elza chyba jedynie ubranko wyjściowe i fotelik :tak::tak::tak:
Motylla jak Ci się mieszka na Bronowicach, na jakiej ulicy mieszkasz? Już przyzwyczaiłaś się na dobre? Jakie masz sąsiedztwo?
Zmykam spać bo jutro rano pobudka :tak::tak:

reklama
Witajcie. Ja już na nogach przy kawce, bo jak na dobrą żonkę przystało zrobiłam kanapeczki mężulkowi do pracy :tak: a niech ma- jeszcze 4 dni i ma urlop :tak:
Wczoraj byłam taka zmęczona, aż zasnąć mi było trudno. Było głośna,gwarno ale najważniejsze że wszyscy wyszli uśmiechnięci :tak: Dzisiaj idziemy do "rewizytę" :-D

Ostatnio ktoś pisał o telefonie, że wymienia? Jaki wzięłyście? Ja jestem właśnie na etapie zmian, ale na ten co mi się marzy niestety portfel nie pozwala nawet w abonamencie:-( I W namawia mnie na Samsunga Core? Ktoś coś wie o nim??? Będę wdzięczna na porady :-)

Motylla sama robiłam - niestety widać,bo krzywo pokrojony biszkopt:baffled: ale smaczny był :tak:

anaconda właśnie Ty na urlopie już!!!!:-D Mówisz z własnego doświadczenia? Ja już bym się wzięła, ale niestety nie stać mnie...:eek:

sienio eee... to mój też ma humorki...ojj ma... :baffled: Ale jeszcze nadzieja ze mną, bo synkiem mamusinym dalej jest:-p

elza trzymam za Ciebie kciuki i wyczekuje już zmiany suwaczka u Ciebie :tak:

Madzienka a gdzie na basen idziecie? Ja bym się wybrała na Wrotków, ale nie mam auta... :baffled:

Justyna jak po weekendzie? Żyjesz?

mandziula widziałam na FB fotki, długo się jedzie pociągiem? Myślę, żeby się wybrać w te wakacje, zawsze jeździmy samochodem a pociągiem to zupełnie inna atrakcja :tak:

A tu torcik z wczorajszego dnia i prawie cała banda :-p

DSC02899.jpgDSC02903.jpg

Załączniki

• DSC02899.jpg
    DSC02899.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC02903.jpg
    DSC02903.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 49
Do góry