reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam,

Maltanka trzymam kciuki za wizytę,

Aluśka super że występ udany:-)
Testy robiłyście w Farmedzie? Byłaś z wynikami u dr?

Normatywna nie dziwię się że stres Cię zżera...trzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli:tak:

Motylla fajnie że odwiedziliście Koziołka:-)

Anaconda zdolna Maja, gratuluję:tak:

Talia przykro mi z powodu odejścia cioci Z... Jak Gabi nadal bardzo tęskni?

Eliza gratuluję Cz za zdany egzamin:-)

Misia i co, doszli w szpitalu dlaczego mama często choruje na płuca?
Gdzie byliście u okulisty?

Madzienka o to niezłe wczasy przed Wami:tak:

Ja już dochodzę do siebie tzn gardło odpuściło, jeszcze katar trzyma, ale dzisiaj coś słabo się czuję, może to osłabienie bo i jedzenie nie wchodzi.
Wczoraj mieliśmy zebranie w przedszkolu, takie podsumowujące. Pani jest przerażona myślą o wcześniejszej edukacji dzieci a rodzice liczą że jeszcze coś się zmieni. Oby bo ja nie wyobrażam sobie M w ławce a tym bardziej na przerwie:no:
Muszę zebrać siły i wyjść na zakupy a tak bym z chęcią położyła się:zawstydzona/y:

Justynka zdróweczka zdróweczka...basen dziś odpuszczacie???

Elizka hop hop jak usg???

Maltanka jak wizyta???
podobno w sierpniu planuje;-)Anaconda kiedy idziesz na urlop?

hejka!!!
my dzisiaj zaliczyliśmy przedstawienie u Czarka w przedszkolu oczywiście moje dziecko było cudowne :-D:-D:-D całe przedstawienie fajne ale nie mogło być inaczej bo ja dałam pani scenariusz ;-);-)tylko pani dr jakoś tak dziwnie się zachowywała nie powiedziała ani słowa... jakoś nie ładnie...byłam tym zniesmaczona....ale ona ma swoje humorki....
a po zakończeniu roku pojechaliśmy na rodzinne USG do dr Szymuli który wszystko dokładnie zmierzył... Nikoś nadal pozostaje Nikosiem... położony główką w dół... główka serduszko ok.... tylko kość udowa za krótka jak na ten tydzień ciąży ale tym nie kazał się martwić... za to w prawej nerce jest zastój i to mnie zasmuciło... po urodzeniu trzeba będzie zrobić usg nerek.... malutki waży 2647g i mierzy 51,5

madzienka to fakt patrząc na Lenkę to chce się mieć takie dzieci...szkoda że nie da się jej z klonować:-D:-D:-D
mam nadzieję tak jak Ty że to lato trochę nas rozpieści słoneczkiem

maltanka powodzenia na wizycie??? daj znać co tam????
hej kiedy wstawisz zdjęcie pokój Huberta już chyba masz wszystkie meble czy też na coś czekasz???? a drugi królewicz będzie miał swój pokój czy zamieszka z Hubertem????

justyna zdrówka życzę....
ja też bym chciała żeby edukacja szkolna zaczęła się później tak jak dawnej ale nie sądzę żeby w tej kwestii coś się zmieniło....

marzenka muszę zrobić zdjęcie domu z zewnątrz....

spokojnego wieczoru

Hejka :-):-)
Maja na placu zabaw a ja zasiadam do kompa :-D:-D:tak::tak:
Zupę pieczarkową ugotowałam na 2 dni tak wiec jutro mam "dzień lenia" :-p:-p
Co do urlopu to planuję albo przełom sierpnia i września albo od 14 lipca tak więc nastawiajcie się że wtedy będzie padało :-D:-D:-D:-p:-p
Maja już zakończyła rok szkolny z plecakiem bo jutro mają piknik a w piątek odbiór świadectw tak więc żegnaj szkoło do września :tak::tak: (ale dodam Wam tak po cichutku że przez wakacje będzie się musiała nauczyć tabliczki mnożenia :-p:tak::-p:tak:)
Jejku 3 dzień wstawania o godz.5 i padam już na pyszczka :sorry2::sorry2: a tu jeszcze jutro mnie czeka :sorry2::sorry2:
Elza domek cudny - gratulacje, masz na co czekać :tak::tak: a Nikosiem jeszcze się na zapas nie zamartwiaj, może po porodzie wszystko z nerkami okaże się w porządku :tak:
Maltanka powodzenia na dzisiejszej wizycie :tak::tak:
Normatywna nadal kciuki zaciśnięte żebyście szczęśliwie doczekały się operacji :tak::tak:
Resztę dziewczyn serdecznie pozdrawiam i zmykam na moja zupkę - oj jak miałam smaka na pieczarkową :tak::tak::tak:

Eliza mały będzie miał pokój z Hubertem, haha takie jak Madzienka to musisz się do jej męża zgłosić:p ps.rozmawiałaś z lekarzem o porodzie?

Anaconda nawet nie żartuj,mój ma chyba urlop od 14 lipca,to ty idź w sierpniu:p

reklama
Madzienka dzisiejszy basen odwołany,

Eliza trzymam kciuki za nereczki Nikosia...mam nadzieję że będzie wszystko dobrze:tak:

Anaconda a u mnie jutro sosik pieczarkowy;-)

Maltanka
i jak po wizycie?

Do góry