reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda gratulacje dla Majeczki....
spacerowałyśmy dziś kolo was ale Majeczki jeszcze na placu nie było...

Aluska super że przedstawienie udane...a w testach nic nie wyszło...

Antuanet spóżnione życzenia z okazji rocznicy ślubu!!!!

Sunday i dla Was kolejnych latek razem!!!!

reklama
Hej pochwale się trochę to jest salon, pokój Czarka, łazienka, pokój Nikosia, korytarz

Załączniki

• 1403632813252.jpg
    1403632813252.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 39
  • 1403632879479.jpg
    1403632879479.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 40
  • 1403632929114.jpg
    1403632929114.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 41
  • 1403632964184.jpg
    1403632964184.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 41
  • 1403633003071.jpg
    1403633003071.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 49
Lekarz po ogledzinach buzi Gabi uznał ze to niewielkie zel który kupiłam mam dalej stosować i tyle:dry: Cóż ja jej przestałam dawać owoce i słodkie rzeczy a on powiedział ze ozna przy tym jej dawać oczywiscie na odchodniego z gumisiami poszła :blink:

Anaconda
no włąsnie niemowlaki czasem to mają ale to inna historia

Eliza a nie mówiłam ze Twoja perspektywa to marzenie!!!??

Aluśka fajnie ze w testach nic nie wyszło ale... my w zeszłym roku Gabi testy robiliśmy i też negatywne wszystko a w tym roku na bank wyszła jej alergia, sytuacja u dzieci jest dynamiczna:baffled:

Madzienka zdradz jak to zrobiłaś ze Lenka Ci tak sama zasypia, i ze dziewczynki śpia same w pokoju od tak dawna:cool2: Gdzie w tym roku urlopujecie?

Sienio kombinuj kombinuj wakacje są tylko raz w roku:-)
Madzienka a Ty gdzie urlopujesz???
Eliza piękne mieszkanko nie masz się czym tresować bo macie już bardzo dużo....ale mam niedosyt zdjęć jak zwykle zresztą...pokaz przynajmniej zewnątrz jak się prezentuje;-)
Anaconda i znowu dyplom ja czekam na dwóję:-Dgratuluje zdolnej rezolutnej córy i uczennicy!!!!!
u nas Mati przychodzi ok 21 :cool:
Talia ja nigdy nie miałam takich problemów wiec nie wiem jak się z tym obchodzić...oby szybko odpuscilo...

Hej:tak:
znowu dni mi lecą jak szalone:szok: w sobotę bardzo miło spędziłam wieczór:tak::-)w niedzielę byliśmy u rodziców i świętowaliśmy na razie skromnie urodziny Stasia:tak:prawdziwy tort będzie chyba dopiero w tą niedzielę, bo zeszłej nie wiedzieliśmy czy mama wróci ze szpitala czy nie:confused:wczoraj już normalny dzień tygodnia, przedszkole, pianino itd. z tym, że po lekcji wyglądałam jeszcze z Natalką u okulisty, bo miała problemy z odczytaniem mniejszych nutek:sorry2::sorry2:w pierwszym badaniu wyszło spore prawdopodobieństwo krótkowzroczności:-(zapuszczone zostały kropelki i w czwartek wieczorem powtarzamy badania...wtedy się okaże czy potrzebne będą okularki:sorry:mam nadzieję, że nie...choć Natalka chce, bo Natalka w starszakach nosi to i ona chce:confused2:, dziś byliśmy na urodzinach w Akademii Dobry Start, jutro jeszcze taniec a w czwartek zakończenie roku przedszkolnego:tak:
anaconda gratuluję zdolnej córy
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

elza super domek nabiera już charakteru:tak:zazdroszczę:zawstydzona/y:gratulacje dla małego karateki:tak:
Aluska super że przedstawienie udane, pochwal się fotkami:tak:.super, że w testach nic nie wyszło...:tak:my jeszcze nie robiliśmy choć pewnie powinniśmy:sorry2:
Antuanet spóżnione życzenia z okazji rocznicy ślubu!!!!:tak:Sunday dla Was również:tak:
Talia u nas na pleśniawki Stasio brał Aphtin:tak:fajne autko wybrałaś:tak:my mamy Corollę kombi i nie narzekamy...tylko niestety teraz już będzie za mała, to jej podstawowa wada:-D
Justyna ależ Cię złapało
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
dużo zdrówka życzę i szybkiego powrotu do formy

maltanka kupiłaś fotelik?i jak przedstawienie?:confused:

Helloł... My kisimy sie w domu w dalszym ciągu .. wczoraj tylko na Chodźki na badani pojechalismy .... a jutro do lekarza po opinię i do neurologa równiez po opinie... i będziemy dalej siedzieć jak na szpilkach.. Matko ale mam stresa i z dnia na dzień jest gorzej.... :szok:
Anaconda wow gratuluję zdolniachy...
Eliza piękne te Twoje mieszkanko.. pozazdrościć...
Ala pochwl sie jak tam zakończenie roku? Martynka pewnie świetnie się prezentowała...
Madzienka no to gdzie w tym roku na wakacje wybywacie?
Justynko zdrowiej kobitko ...
Motylla mam madzieję że i my niedługo będziemy mogły szalec na placu zabaw :-p
Misia Wszystkiego Najlepszego dla Stasia dużo zdrówka :-)

Witajcie
Ja dziś pospałam jeszcze jak wróciłam z przedszkola. W nocy się budziłam śniły mi się jakieś pierdoły, że wyniki mi źle wyszły itp.:baffled:

Przedstawienie wczorajsze super, aż trudno mi uwierzyć, że to już będzie ostatni rok do przedszkola.
Do sklepu za fotelikiem nie dotarliśmy, bo rano P kosił działkę, a po przedszkolu jak zobaczyłam korek na Czechowskiej (a na LSM jechaliśmy) to stwierdziłam, że pojedziemy dzisiaj przed lekarzem jak zdążymy albo w sobotę.

Zostało mi jeszcze odkurzyć i umyć podłogi. I na 18 wizyta dzisiaj.

sienio
no co ty nie chcesz na wakacje jechać, ja to od razu bym coś kombinowała
aluśka odejmują ci pieniądze za urlop?:shocked2: to ty wzięłaś urlop czy zwolnienie?

anaconda brawa dla Majeczki, oj ty to teraz masz luz, wypuścisz dziecko na plac zabaw

eliza super będziecie mieli w domku

marzenka ty Matiego też samego wypuszczasz na plac?:confused:

misia lepiej żeby nie były potrzebne okularki

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie my włąsnie wróciłyśmy z bawimisiów, przy okazji parkowania w plazie połaziłyśmy po sklepach...w H&M juz pustki, co nieco jeszcze w reserved da się upolować...Lenka już śpi bo cisza nastała a ja zasiadłam z herbatka...

Talia Lenka to taki typ, że obcując z nią chce się mieć więcej i więcej dzieci, jest grzeczna, ładnie je, chodzi spać sama...
nie uczyłam jej tego to był jej wybór, ona pokazuje na łóżeczko i mówi aaaaaa, kładę ją włączam kołysanki w niani i robię papa i tyle...i spi...
a dziewczyny nie miały wyjścia więc już rok śpią razem i żadna nie narzeka....;-)

Maltanka a jaki macie fotelik na oku, my mielismy BeSafe Izi Go i nie wiem czy to jego zasługa ale Lenka uwielbiała w nim jeździć, teraz jeździ mój siostrzeniec i też jest zadowolony...
trzymamy kciuki za wizytę, pisz koniecznie co tam...

Elizka super zaczyna wyglądac wasze gniazdko....

Misia intensywnie u Was....trzymam kciuki za czwartkową wizytę...

Marzenka, Talia, Normatywna....ponownie Turcja, bo ja kocham ten kraj i ich pogodę, zaraz po Egipcie, hotel wybraliśmy z aquaparkiem więc Julka przeszczęsliwa, a że moje obie panny kochają wode więc już doczekać się nie możemy...ale jeszcze chciałabym zaznać mega upałów w Polsce

miłego dzionka...

Do góry