reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka do mojego męża:zawstydzona/y:, a w jakim to celu???

Elizka nie pamiętam dokładnie ale chyba Julcia miała też jakiś zastój....ale po porodzie jak zrobiła siusiu nic nie było...ale spokojnie powiedz to w szpitalu i niech zrobią Ci usg...
a co z ta kością udową???myślę że jeśli Szymula tak powiedział to się nie myli...

Justyna właśnie doczytałam że była awaria...ciekawe czy my będziemy mieli zajęcia w piątek...

Anaconda a jakie plany wakacyjne...ruszasz do siostry wygrzać ciałko???

reklama
No nie zjadło mi posta :-(
Madzienka na razie nie martwie się ani kością udową ani nerką bo co mi to da.... a jeśli chodzi o dr Szymulę to jestem zadowolona z wizyty uważam go za dobrego lekarza wszystko pokaże wytłumaczy

cześć
Jestem padnięta caly dzien aktywna jezdziłam to tu to tam gotowałam potem z gabo do koleżanki i plac i potem marzyłam zeby ja jak najszybciej połozyc spać. Jutro mamy Family Day u Z w pracy każda narodowość przygotowuje swoje stoisko. Chyba pojedziemy same bo Z dotze raczej w nocy do nas bo szkoda mi trochę taką imprezę ominąć.

Madzienka,
nic tylko powqażnie mysleć o kolejnym!!!! a tak w ogóle jak zgrywaja sie ze spaniem dziewczynki idą o tej samej/ rożnej godzienie spać jedna drugiej nie budzi w nocy Lenka przesypia juz caa noc a jak było wcześniej?

Elza dobre podejscie, nie ma cośie martwić po porodzie pewnie szybko wszystko się unormuje. a Nikoś juz długasek a teraz będzie najwiecej przybierał

Justyna wracaj juz do zdrowia!

Normatywna stresik w takim momencie zupełnie normalny ale trzymajcie sie! kciuki zaciśnięte

Anaconda no to Amanda ma już wakacje bedzie w domu czy wieziesz do teściowej?

Maltanka jeszcze ma czas się przekręcić.....
aaaaaaaaa, nie wiem co on na to:-D:-D:-D:-D

Talia obecnie chodzą razem kapać się i spać...jak Lenka była mniejsza to pierwsza chodziła spać a później Jula...teraz wspólna kąpiel to już rytuał :tak::tak:
Lenka przesypia całą noc już od dawna, ale nawet jak coś przebudzała się Julci to nie wzruszało...moim zdaniem im wcześniej dzieciaki zaczynają spać razem tym dla nich lepiej...
uwielbiam te ich wspólne pobudki....jak Lenka woła Jaję(tak nazywa Julcię)i piszczy z radości jak ona podnosi głowę z poduszki...:tak:

reklama
Do góry