reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
U nas dzisiaj przedstawienie na koniec roku i na dzień taty, więc mam P w domu.
Mam plan ruszyć na miasto i porozglądać się za fotelikiem do samochodu, ale teraz to muszę przymierzyć do samochodu zanim kupię, więc pewnie się oszukam.

justyna
i jak się czujesz? przechodzi?, mi bardziej chodzi o podróżowanie w celach rekreacyjnych, jakbym miała co tydzień jeździć do rodziców czy teściów pewnie bym nie znosiła;-)

eliza
ja jadąc gdziekolwiek na dłużej muszę zostawić psa u rodziców, a od nich czy W-wa czy Kraków ta sama droga;-)

talia na dwa dni, oj tak masz rację niemieckie autostrady, i dlaczego u nas tak nie może być:dry:

marzenka ja wiem czy specjalnie, po prostu na wycieczkę, a dla mnie każdy pretekst dobry żeby tam pojechać:tak: teraz to ciężej, ale kiedyś to tak lubiliśmy wstać, wsiąść do samochodu i machnąć 2000 km, potrafiliśmy w góry pojechać jak nas ciągnęło przejść jakąś trasę i wrócić do domu:-D

aluśka u nas też dzisiaj przedstawienie na koniec roku

reklama
Witajcie

Ja dziś z racji wolnego zostawiłam Jule w domu, miałam wybrać się do miasta, ale ostatecznie stwierdziłam, ze nie rszam sie z domu i moze trochę ogarnę. P cos naszło na prawdziwe wakacje, a ja nie dostałam urlopu na sierpień i teraz albo trzeba kombinować, ale nie powiem poleżałabym sobie na plaży:-D:tak:
mantanka wyjazdy rekreacynje chyba każdy lubi:-D:tak: powodzenia w poszukiwaniu fotelika
talia fajnie mieć nowe autko oby długo służyło:tak:
aluśka udanego występu, super mieć wolne na tygodniu co?:tak:

Ostatnia edycja:
sienio trzymam kciuki za urlop w sierpniu oby Wam się udało wyjechać.... a gdzie chcecie jechać?????

maltanka, aluska wspaniałych przeżyć na przedstawieniu Waszych dzieci.... ja jutro mam taką imprezkę.....

miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!

elizka mi jakoś specjalnie nie zależy, ale jesli juz to wyjechalibyśmy na 8 dni, ja myślalam o Turcji,a P to wszystko jedno byle ciepłe morze i plaża:tak:

hej
My już po przedszkolu dziś popołudniowej rundy nie bedzie idziemy do lekarza a potem balet. z tą pleśniawką nadal się meczy Gabrysia. rano biedna zwymiotowała sniadanie na które zażyczyła sobie parówki, jak to się stało to juz z wesoła mina powędrowała do przedszkola tak mnie prosiła zeby isć ze umówiłam się że maja dzwonić jakby cos było nie tak,

Sienio
szukajcie wycieczki i kombinuj w pracy z urlopem, na Turcję też mieliśmy ochotę ale u nas się trochę plany pokrzyżowały :sorry2:

Maltanka
udanego występu i rodzinnego spędzenia czasu, dajznać jak Ci poszło z fotelikiem

Aluśka jak tam zakończenie u Martynki?

Sienio to też kupujecie jakieś rodzinne autko?

Justyna jak Twoje samopoczucie?

Witajcie ja już z kawką, lenka pośpiewała w łóżeczku i chyba już śpi...

Talia ale dokucza jej ta plesniawka...a może to afta??tantum verde tez pomaga...
super autko, niech służy...

Justyna jak zdróweczko, troszkę lepiej??

Sienio i co posprzątałaś bo ja tez musze ale nie chce mi się...trzymam kciuki za urlop w sierpniu, ja już swojego doczekać się nie mogę ale wiem że po powrocie to już będzie jesień więc niech lato długo trwa a ja poczekam:-p

Aluska, Maltanka
udanych występów...

Ale mi dzisiaj ten dzień jakoś tak szybko mija. ...czemu się nie wlecze jak zwykle gdy jestem w pracy :dry:

Przedstawienie było bardzo udane :tak: Martynka spisała się na medal :-)

Testy alergiczne też już zaliczyliśmy i nic nie wyszło:sorry2:

Eliza zdaj relacje z jutrzejszego występu:tak:
Maltanka
jak po przedstawieniu?:tak:
Sienio jakby kasy mi nie odejmowali za dni nieobecności to bym sobie co tydzień takie wolne na tygodniu robiła :-p
Oby udało Ci się wziąć wolne w sierpniu :tak:
Talia biedna Gabrysia:confused: a to na pewno pleśniawka:dry:

aaa już zaraz 18.00 :szok: muszę zmykać do dentysty.....

Witam :-):-)
Teściowa pojechała wiec mam już luzik ;-);-):-p:-p przenocowała tylko i dzisiaj jeszcze zaprowadziła Maję do szkoły a potem pojechała do lekarza, ale już się zapowiedziała ze po niedzieli znowu będzie miała wizytę więc "zajrzy" :sorry2::sorry2:
Maja dzisiaj znowu przyniosła dyplomy - za 100% frekwencję w szkole i drugi za największą aktywność po spotkaniach kinowych (bo mieli karnet comiesieczny do kina a po nim spotkania na których rozmawiali o obejrzanym filmie i jak ktoś dużo się zgłaszał do odpowiedzi to zbierał punkty i na koniec było podliczanie i Maja przebiła wszystkich)
Maltanka a mi zbrzydło jeżdżenie autem chyba po wycieczkach do Włoch :sorry::sorry: jak tam po zakończeniu roku przedszkolnego? :confused::confused:
Aluśka ja uwielbiam wolne w dniu powszednim :-p:-p i chyba dlatego nie narzekam aż tak bardzo na pracujące weekendy :-p:-p słyszałam że książki do angielskiego też będziecie mieć gratis, przynajmniej u nas w szkole tak jest :tak::tak:
Elza super ze po sobocie humorek się poprawił - tak trzymać :tak::tak: no już sobie wyobrażam Czarujacego przy dorosłym mężczyźnie jak razem ćwiczą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Talia moja Maja kiedyś miała pleśniawki jak była niemowlakiem ale wtedy poszłam z nią do pediatry i coś nam przepisała na receptę, chyba nystatynę :sorry::sorry: super że masz już nowiutkie autko :tak::tak::tak:
Sienio ja tam wierzę że uda Ci się załatwić urlop w sierpniu :tak::tak: ja moją kierowniczkę denerwuję że chcę 2 m-ce urlopu bezpłatnego :-D:-D:-D:-p:-p
Justyna ależ Cię złapało w lato :szok::szok: dużo zdrówka życzę i szybkiego powrotu do zdrowia :tak::tak::tak:
A moje dziecko jak wyszło na plac zabaw o godz.17.30 to do tej pory jej nie ma :sorry2::sorry2: a u nas to przecież pora na kolacje i szykowanie się do spania :-):-)

reklama
Do góry