reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam. ... MIlego wieczoru zycze
Witajcie

A my wybraliśmy się na wycieczkę, w sobotę pojechaliśmy do Zoo do Zamościa, w sumie mam mieszane uczucia, dużo klatek z ptakami to takich zaniedbanych także jak już wybierać zoo to w jakimś większym mieście, więc wybraliśmy się do Krakowa. Szkoda tylko, że tak krótko, bo ja to bym mogła tam mieszkać i jakby była okazja bez zastanowienia bym się spakowała:-D Hubert zadowolony z wycieczki:tak:
Super, ze Hubert zadowolony z wycieczki:tak:

Hej laski madzienka po sobocie czuje się rewelacyjnie na duchu super spotkanie polepszylo mi humor a fizycznie bez zmian... nie mogę się doczekać srody i usg...
Jesli chodzi o ubrania to ja lubie zarowno pepco jak i h&m a i w smyku kupilam kilka fajnych rzeczy
;-)

A my zaraz spadamy na ten egzamin karate trzymajcie kciuki za mojego synia
Sorry ze pisze bez polskich znakow ale cos mi sie poprzestawialo w tel.
Fajnie, ze spotkanie polepszylo twoj humor:tak: Trzymam kciuki za egzamin Cz.:tak:
Justyna2729 pisze:
U nas weekend znów na wysokich obrotach...w sobotę świętowaliśmy przy grillu imieniny babci. Ja to za długo tam nie posiedziałam bo obowiązki ogrodowe wzywały...a od niedzieli rozłożyłam się na dobre. Gardło, migdałki, nos, wszystko boli:no: Jak zimą nie chorowałam to na lato mnie bierze:-(
A dzisiaj z okazji dnia Taty pojechaliśmy rodzinnie na miasto. Synek z tatusiem oddawali się swojemu hobby, a popołudniu skoczyliśmy do Plazy na lody. Ja wróciłam padnięta. Właśnie ratuję się kawą i czekam na przypływ energii;-)
Zdrowia zycze:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny
Ja dziś i kolejnych kilka dni do piątku z Gai sama Z pojechał do PL na pogrzeb, rano distałam wiadomośc ze jego ciocia i chrzestna zmarła no spakował się i pojechał. Gabi już ciężko to znosi płacze ciagle pyta kiedy wróci:no: Któryś dzień z kolei ma pleśniawke kupiłam jej zel jakis ale marny efekt i chyba w srode pójdę z nia do lekarza niech to zobaczy a oze nawet jutro. Macie z pleśniawkami jakieś doswiadczenie????
A i mam juz swoją brykę dzisiaj "opijałam" ją na śniadaniu z koleżankami:)

Maltanka
no to mieliście weekend a do K-kowa to tak w tą i z powrotem? ja po niemieckich autostradach też lubie jeździć bo tu odległosć nie jest taką barierą jak w PL. Dobrze ze tak Ci łątwo przychodzi jeżdzenie w ciaży i Hubert cierpliwy w samochodzie.

Madzienka
bardzo udany piknik a występ rewelacja Julci!!!

Eliza masz super wizję mieszkania w domku z dwójka dzieci i mężem marzenie !!!!!! trzymaj sie do końca i cieszę sie ze chumor Ci dziewczyny poprawiły! Niech sie wiedzie i kolejnie etapy wtajemniczenia karate przychodzą Czarkowi z łatwościa!

Motylla
swietnie ze dzieci w rodzinie tak bardzo się lubia!

Antuanet
zdrówka, nie rozkładaj sie bardziej!

Anaconda juz maśz tesciówke u siebie?

Misia jak sie macie??

Egzamin zdany ale uśmiałam się że szok co prawda Czarek ładnie wszystko zaprezentował ale nie ustawiali ich wiekowo tylko tak wyczytywali i Czarek stał obok takiego już dorosłego faceta wyglądali jak flip i flap ;-)

Tylko takie mam zdjęcie

Załączniki

• 1403549760688.jpg
    1403549760688.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 48
Elizka brawo dla Czarusia....mocno trzymałam kciuki a na fotce wygląda bosko...a ten pan tez zdawał???
super że samopoczucie lepsze...i oby tak zostało...za środę tez trzymam kciuki mocno mocno

Talia a dlaczego Gabi tak płacze, aż tak tęskni?
z pleśniawkami nigdy nie miałam do czynienia ale podobno aphtin pomaga

Anaconda teściówka nocuje???

Justyna zdróweczka....

spokojnych nocek...

Witam się poniedziałkowo...wielkie dzięki za sobotnie spotkanie...brzuchatki wyglądacie super!!!

Eliza podpisuje się wielki literami pod słowami Sienio...nie masz az taich powodu do stresu nawet jak pomieszakcie chwile jszcze u mamy po porodzie to tragedii nie będzie bo to wszytko to już tylko kwestia czasu....a tego nie jeden by ci poazdroscil pomysl o ludzich kt nawet nie maja perspektyw na własne M już nie mowiac o czyms większym...także glowa do góry i skupimy się na rozwiązaniu...gratki dla "karateki"...
Maltanka ja tez lubie jezdzic samochodem mój P tez także w weekendy nas nosi....ale pojechaliście do krakowa specjalnie do zoo???
Talia wyrazy wpólczucia:(
Tulaski dla Gabi podejrzewam ze tak przezywa???no i nie jest mi dane wyciagnac z ciebie jakie autko sobie wybralas:-D:-D:-D
Anaconda oj zastanow się czy nie warto czasem do teściowej pojechać na weekend;-)na ile przyjechała??

Uciekam zagonić Matiego do kapieli i do spania bo jszcze nie spi a rano sciagnac nie można...

Eliza brawo dla Czarka!!! świetnie sie prezentował w takim towarzystwie:-)
Marz mam Toyotę Aygo białą, pachnie nowościa wiec ma mi słuzyć tu a moze i po poworcie do |PL. Gabi teskni bo przyzywczajona jest do taty bardzo i z nim zrzyta
Madzienka Gabi bardzo tęskni bardzo płakała jak pojechał to sa takie codzienne rytuały przy których Z brakuje, ale damy radę, za specyfik dziękuję chyba powiem zeby mi z Pl przywiózł bo nie wiem czy tu mają to.

Dobrej nocki

Marz mam Toyotę Aygo białą, pachnie nowościa wiec ma mi słuzyć tu a moze i po poworcie do |PL. Gabi teskni bo przyzywczajona jest do taty bardzo i z nim zrzyta
Madzienka Gabi bardzo tęskni bardzo płakała jak pojechał to sa takie codzienne rytuały przy których Z brakuje, ale damy radę, za specyfik dziękuję chyba powiem zeby mi z Pl przywiózł bo nie wiem czy tu mają to.

Dobrej nocki

mmm nowiusienka toyotka świetny wybór i mówisz pachniutka niech Ci dobrze służy i bezpiecznie Was wozi :-)
mój P jest w trakcie oczekiwania tez na toyotkę chociaż sobie powacham:-Djeszcze raz tulaski dla Gabi biedactwo...

reklama
Dzień dobry :)

Nie dawno wstałam a to dlatego że mam dziś wolne:-).... z racji Martynkowego zakończenia roku o 10.00:tak:
Teraz muszę wyszykować dziewczynki do przedszkola na 8.00 po drodze zrobić jakieś zakupy na obiad i pamiętać by zabrać aparat na przedstawienie :sorry2:

Talia wyrazy współczucia z powodu śmierci cioci:-(
Tulaski dla Gabi za rozłąkę z tatusiem:confused:
Paulina zapraszam częściej:-)
Eliza świetne zdjęcie:-) brawa dla Niego :tak:
Justyna szybkiego powrotu do zdrówka życzę:confused:

Do góry