reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie...długi weekend za nami...pogoda no cóż lepiej być nie mogło bo nasza Beatka urlopowała:-p
dzisiaj mieliśmy piknik parafialny, na którym Julka występowała z przedszkolem...fajnie było szkoda tylko że na jej występ deszcz zaczął lać ale pod parasolem daliśmy rade...później była wata cukrowa, zjeżdżalnie, baloniki i mnóstwo odpustowych atrakcji...
oto jej występ....kto chętny obejrzeć

Superman Song - YouTube

Elizka cmok.gif
będzie dobrze...musisz tak myśleć!!!!

Maltanka ja uwielbiam a nawet kocham ich ubrania, te dziecięce, choć na damskim i męskim też zawsze coś znajdziemy...jakość jak dla mnie ok...aczkolwiek ceny wysokie więc takie wyprzedaże to u nas istne szaleństwo...
jeszcze mi się gatunkowo nic kiepskiego nie trafiło...
jak wasz weekend??odwiedziliście Kraków???

spokojnych nocek...

Załączniki

• cmok.gif
    cmok.gif
    19,7 KB · Wyświetleń: 62
Witam. U mnie juz cala 3 spi:tak:... cisza i spokoj:-D. Dzisiaj nawiedzilam Aluske z moimi chlopakami... Krystek i Radek jak sie rozkrecili z zabawa z Amanda i Martynka to nie chcieli wracac do domu ;-). A jutro moze wybierzemy sie do koziolka:confused:
Aluska: Krystek jak wrocilismy do domu to sie pytal, kiedy znowu pojedziemy do Amandy:tak:
Madzienka: Super filmik:tak:

Witajcie

A my wybraliśmy się na wycieczkę, w sobotę pojechaliśmy do Zoo do Zamościa, w sumie mam mieszane uczucia, dużo klatek z ptakami to takich zaniedbanych także jak już wybierać zoo to w jakimś większym mieście, więc wybraliśmy się do Krakowa. Szkoda tylko, że tak krótko, bo ja to bym mogła tam mieszkać i jakby była okazja bez zastanowienia bym się spakowała:-D Hubert zadowolony z wycieczki:tak:

Madzienka ja w piątek w Smyku zaszalałam :tak:

eliza sorrki, że nie dotarłam, jak dzisiaj humor? lepiej?

Witajcie...weekend się skończył to i słoneczko wyszło....a może Beatka od rana w pracy i dlatego pogoda, hahahaha...

Maltanka a widzisz a ja smyka nie lubię i owszem kupuję tam czasami ale dla mnie te ubrania są jakieś dziwne:-Dtak samo jak nie lubie 5-10-15, a pepco lubię....
super że weekend udany...

Elizka jak samopoczucie....mam nadzieje że nie odchorowałaś sobotniej imprezki...

Sunday jak świadectwa wypisane...papierologia dobiega końca???

Motylla super że rodzeństwo tak bardzo ciągnie do siebie...

miłego dzionka...pijecie kawę???

Ostatnia edycja:
Witam :-):-)
Madzienka a jak ja od rana w pracy to i pogoda się polepsza :-D:-D:-D:-p:-p
A teraz czekam na wizytę teściowej, no cóż ja nie chciałam do niej pojechać to ona się pofatygowała :-p:-p
Madzienka widać że piknik parafialny udany :tak::tak:
Maltanka widzę że Ty długi weekend w rozjazdach spędziłaś, ja miałam jechać do mamy ale nie wypaliło, mam nadzieję że niedługo uda mi się ją odwiedzić :tak::tak:
Dziewczyny dzięki za sobotnie spotkanie, oj dawno Was nie widziałam :tak::tak:

a my już po przedszkolu, jutro przedstawienie na koniec roku:tak:
a mi ostatnio się śniło, że chyba czeka mnie cc:sorry: najpierw, że miałam już rodzić, nie mogłam się dodzwonić do lekarza, a kilka dni później, że cc miałam mieć - zobaczymy co w środę mi powie.

madzienka pepco ja też lubię, ale w ogóle kupić coś fajnego dla chłopców graniczy z cudem, wszystko dla dziewczynek robią:-p

anaconda no widzisz i nie pada jak ty do pracy, ale za ciepło to nie ma

Ostatnia edycja:
Hej laski madzienka po sobocie czuje się rewelacyjnie na duchu super spotkanie polepszylo mi humor a fizycznie bez zmian... nie mogę się doczekać srody i usg...
Jesli chodzi o ubrania to ja lubie zarowno pepco jak i h&m a i w smyku kupilam kilka fajnych rzeczy
maltanka zoo w zamosciu jak dla mnie bylo ok mozna bylo zobaczyć dużo fajnych zwierząt co prawda bez porownania jest zoo w wawie czy tez w innych wiekszych miastach ale do krakowa bym nie pojechala tylko do zoo za daleko chociaż kocham to miasto bo spedzilam tam wiele cudnych chwil... podziwiam ze Ci sie chcialo tak daleko jechac... dobrze znioslas podróż????
anaconda no tak twoj grafik jest lepszy niz te wszystkie prognozy... mowisz ze tesciowa Cie odwiedza no tak przyszla gora do machometa;-)

A my zaraz spadamy na ten egzamin karate trzymajcie kciuki za mojego synia
Sorry ze pisze bez polskich znakow ale cos mi sie poprzestawialo w tel.

reklama
Witam,

Anaconda udanej gościny teściowej...na długo u Was zawitała?

Eliza powodzenia na egzaminie Cz! Kciuki trzymam...

Maltanka super udany weekend za Wami...
Ja podróżować nie znoszę! Już mi bokiem wychodzi to...
W Smyku to i ja dzisiaj buszowałam...

Madzienka super występ Julci,
U rodziców też był parafialny rodzinny piknik mieliśmy iść, już nawet spakowałam się na niego ale ta pogoda była w kratkę raz deszcze raz słońce, a jak w końcu rozpogodziło się na dobre to M uciął sobie drzemkę...ale żałuję że nie dotarliśmy:-(

Motylla super że odwiedziłaś siostrę:happy2:

Sunday dziękuję za odwiedziny i pogaduszki:-)

Misia jak zdrówko dzieci?

U nas weekend znów na wysokich obrotach...w sobotę świętowaliśmy przy grillu imieniny babci. Ja to za długo tam nie posiedziałam bo obowiązki ogrodowe wzywały...a od niedzieli rozłożyłam się na dobre. Gardło, migdałki, nos, wszystko boli:no: Jak zimą nie chorowałam to na lato mnie bierze:-(
A dzisiaj z okazji dnia Taty pojechaliśmy rodzinnie na miasto. Synek z tatusiem oddawali się swojemu hobby, a popołudniu skoczyliśmy do Plazy na lody. Ja wróciłam padnięta. Właśnie ratuję się kawą i czekam na przypływ energii;-)

Do góry